"Възраждане" събрали близо 350 хил. подписа за референдума

Костадинов вярва, че до 10 април ще събере нужните 400 000 подписа
2 мар 2023 20:21, Йоана Цонева
159
"Възраждане" събрали близо 350 хил. подписа за референдума
Снимка: БГНЕС

Инициативният комитет на "Възраждане" е събрал близо 350 000 подписа а в подкрепа на референдума за запазване на българския лев като официална валута до 2043 година. Това написа във Facebook лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Той посочи, че тази седмица са събрани 44 000 подписа. Така общият брой на събраните подписи до момента възлиза на 344 хиляди. Костадинов подчерта, че от стартирането на подписката за изминали седем седмици.

Още по темата
Костадинов е оптимист, че се ще в оставащите 5 седмици до 10 април, когато изтича крайният срок, Възраждане ще е събрало нужните поне 400 000 валидни подписа, за да бъде референдумът задължителен.

Референдум ще има, и ще го спечелим, категоричен е той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
0
 
0
 
! Отговори
Восбиг Лемс преди 1 година
А ако си г,лупав,ще станеш ли по умен ако ти влезне левът?!
120
3
 
2
 
! Отговори
Учуден преди 1 година
Гледам,че някакъв,наречен Про СТО ТО,се шири и тирка на воля,та не можеш да се доредиш да вземеш думата от него, но м,одератора не го трие,не го закача,щото е ФИЛ,а филите се кльопат многу в БГто.Да ви е честит левът,вързан за еврото.Направете референдум да го вържете за рублата,щото тя много скача и е многу ценна!Хем и Копейкин ще си узакони КГБ вноските в родна,саветская валута!!
119
2
 
1
 
! Отговори
Смел Гибсов преди 1 година
А ако влезне еврото ще станем ли по богати ?
118
5
 
5
 
! Отговори
Банкеръ преди 1 година
При валутен борд би трябвало да няма Инфлация и да не се печатат пари.Би било нормално ако Лева е вързан към златото.Не е нормално,когато ЕЦБ си печата пари а БНБ не.България има население колкото един град и Лева може да бъде със златно покритие,но тогава Еврото как ще струва толкова,като няма никакво покритие.Средно статистически Европеец има само дългове и заплата с която да ги плаща.
117
10
 
4
 
! Отговори
Ицо преди 1 година
Напълно безмислено . Ни евро ни шенген за нас близките 10 г. До тогава и ЕС ще се е разпаднал по всяка вероятност
116
10
 
11
 
! Отговори
Учуден преди 1 година
Какъв лев какви пет лева ВЕ скапаняци?!Рубли,в рубли ще работите!!Оглавява ви Рубльов ,Копейкин.Повече го интересува да направи поредната мръсотия по пътя на БГ в ЕС и НАТО!!Като начало го устройва да набива пръта в каруцата за да не се сближаваме повече с ЕС,защото ако влезе във властта,няма да може да ни продава на СССР,няма да могат да крадът на воля,защото БНБ ще бъде наблюдавана под лупа!!Когато се работи в ЕВРО,ЕС ни наблюдава и търси сметка за харчовете.Затуй е цялото подскачане!!
115
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Референдум ще има. Ще го спечелим. Падне ли българският лев, отива в небитието финансовият суверенитет на българската държава. Каква държава може да бъде България без финансов суверенитет?
114
10
 
6
 
! Отговори
До ПроСоТо преди 1 година
За Традициите , ами кажи ми това че да се запази думата ЛЕВ на купюрата, както ще промени в традициите ни и какво ще помогне на държавата от икономическа гледна точка, аз ще ти кажа 1 - като събират прички за някое болно дете в български лева и събера 400000 лева. И трябва после да се превалутират в евро това дете ще изгуби няколко хиляди само от смяната на курса? А за теб е важно на купюрата да пише лев
113
5
 
5
 
! Отговори
До ПроСоТо преди 1 година
Значи първо ти беше мило за сиренето и нафтата и ти дадох сведения, че сме по добре на тази тема, после не съм те бил разбрал трябвало да си представям други неща като чувам тези, после се опита да кажеш, че ваденето на зъби и ражданията не са като едно време, пак съм разбирал конкретно а трябвало по-по друг начин да те разбера, после ти беше мило за лева, ама не като независима валута а просто на купюрата да пишело Лев, защото разбра, че лева не е независима валута, и ти стана на мило
112
8
 
10
 
! Отговори
Ъъъ преди 1 година
Излизане от НАТО викаш и оня човекоподобен да дойде с корабите и да денацифицира Черноморието ако искаш.
111
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А есента и за излизане от ЕС и НАТО! Ще!
110
4
 
4
 
! Отговори
До Анонимен преди 1 година
Добавката щурци и буби вдига цената на храната, защото е скъпа! Демек храната със такива неща ще бъде в пъти по-скъпа ти ако си апваш ефтини неща и най-малкото ЧЕТЕШ етикетите няма да апваш сладолед с вкус на щурци.
109
7
 
7
 
! Отговори
До ПроСоТо преди 1 година
Гарантирам ти че липсата на лев няма да заличи българщината споко!И двамата за които говориш горе са тирани и диктатори, и двата пъти сме били на грешната страна тук да виждаш тирания?
108
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Германия предлага сладолед с вкус на щурци. Айде у еврозоната на хранилката с щурци. Хляб, мляко , колбаси, масло, брашно и всичко с протеини от бубета и чревчета. Вкусно и полезно. Сладко да ви е.
107
5
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
До До ПроСоТо...хм!...Нещо не се разбираме с теб...Но нищо,стават такива работи...Само в заключение ще ти припомня нещо за "курса" :-Преди нема и 35 години,бяхме приели и "КУРСА към СССР и соцлагера" !!!!!..Преди това-курс към Хитлеристка Германия..Сега-"курс към ойропата"....Не схващаш ли,че ВСИЧКИ "КУРСОВЕ" СА ДО ВРЕМЕ ?!?!...А СЪЩИНАТА на българщината остава !...Калена в десетките ВЕКОВЕ на различни "курсове"..
106
6
 
11
 
! Отговори
Тът преди 1 година
Заради закостенели мозъци седим 40 години на едно място Румъния са 1000 г пред нас !!!
105
11
 
13
 
! Отговори
До ПроСоТо преди 1 година
Излез в чужбина и виж дали хората приели еврото са се лишили от националната си идентичност какво ти става бе? Кой ти каза че зла сила иска да лиши българина от националната му идентичност? Приели сме курс към Европа и го следваме и това се е случило още по ваше време? Повярвай ми с Копейкин и Путин няма да ни е по-добре от Европа!!И само не ми излизай, че зли сили не спят денем и нощем само и само да ни вземат лева!
104
4
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
До До ПроСоТо....не ме натъжавай!...Къде прочете,че левът е "независим" ?!...Написах,че въпреки всичко той,левът,съществува,а "некои сили" искат той да изчезне..Ти искаш ли да се лишиш от националната си валута?..А от националната си идентичност?...Да се лишиш от своя род и език?..От уникалната писменост ?...Ако "да",то...извинявай,сбъркал съм адреса !
103
4
 
6
 
! Отговори
До ПроСоТо преди 1 година
Брат не че нещо, ама сме във валутен борд от адски много години и пича по доло го каза, обвързани сме. Не е независим в момента.
102
8
 
15
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
имаше период,в който левът беше.."Обезпечен със злато и всички активи на банката" !!!..Така пише на банкнотата от 1972-ра на хладилника ми...Е,после се "върза" към ГЕРМАНСКАТА МАРКА,НЕ към еврото !!..Но левът СЪЩЕСТВУВА !!!...Това,което искат СЛУГИТЕ е левът да престане да съществува като национална валута !!!!!...После да престанем да съществуваме и НИЕ като нация...На какво викате "ура!"..?!