Слави Трифонов: СЕМ иска да ни глоби до 20 хил. лева за песента за Лена

Комисията се е самосезирала защото песента нарушавала добрите нрави
16 мар 2023 12:51, Нели Христова
220
Слави Трифонов: СЕМ иска да ни глоби до 20 хил. лева за песента за Лена
Снимка: БГНЕС

"След Комисията по дискриминация и СЕМ се е заел да ни трича заради песничката за Лена", това Facebook във Фейсбук профила си лидерът на партията "Има такъв народ" Слави Трифонов.

СЕМ са се сезирали, защото въпросната песен е нарушила "добрите нрави", твърди Трифонов.

"Не знам как така са нарушени добрите нрави с една песничка по мотиви от действителен случай, с действителни лица и събития в една ер би енд би квартира", пише той.

"Ако питате мен, “добрите нрави” са нарушени от двамата герои в песничката. Защото семейните ценности и вярността към съпруга и годеник са част от добрите нрави. Поне в нашето общество. За Канада - не знам", коментира още Трифонов.

Слави Трифонов обяви, че СЕМ иска да наложи глоба в размер от 3 до 20 000 лева на телевизията му.

Ето какво още написа лидерът на ИТН:

"Защо? Защото гледаме от “грешния ъгъл”. И представяте ли си какви сме грешници да гледаме от “грешния ъгъл”? Ще ни глобяват с до 20 хиляди лева. Спомням си, че имаше един швед, който нарита една камериерка в Слънчев бряг и съдът му наложи глоба от 4500 лева. Която той даже и не плати. Явно за СЕМ ние сме по-големи престъпници и от тоя швед.

Вече почва да ми писва от целия тоя фарс с тая песничка. Затова вече в главата ми се върти следната идея - да поканим СЕМ, Комисията по дискриминация, “Българския център за джендър изследвания”, от чийто представител е пусната жалбата срещу нас в Комисията по дискриминация, да застанем със сценаристите пред тях на площада и да бъдем публично линчувани. С камъни".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
в плевенския женски затвор тр чакат с голям мерак славчо
142
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави да те разчекнат пред Парламента ти е малко...
141
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЩОМ СИ РЕШИЛ ДА СТАВАШ ТЪРГАШ, ЩЕ СИ ПЛАЩАШ. ЗА ПОМИЯТА 7/8 ЗАПОЧНА ДА СКУБЕШ ХОРАТА И ТИ.
140
0
 
2
 
! Отговори
Слави преди 1 година
Нямах избор майка.Мафията ми направи предложение,на което не можах да откажа. Затова сега съм целия омазан.
139
0
 
1
 
! Отговори
Батьо преди 1 година
Да си беше гледал шоуто, да си беше гледал музиката - хората те боготворяха ве, майка! Аме не - наш Славчо иска и той у политиката! За Какво? За да се омажеш с фекалии след 30 години успешна кариера? Егото е най-големият грях! Тъй каза Ал Пачино в "Адвокат на дявола". Чети сега форума тук и реви, майка! Не е като едно време, нали? Аз лично съжалявам, че така стана. Винаги съм бил фен на Слави и на Ку-Ку Бенд. Жестоки пичове, професионалисти. Защо ти трябваше ве, майка, Защо?
138
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лена излиза скъпо на всички, Киро поне я води на парапет.
137
0
 
2
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
то библиотекарите само го използваха,те го създадоха и го превърнаха във виц
136
4
 
4
 
! Отговори
ББ преди 1 година
"големият" да унижиш жена без факти,само защото толкова можеш...е позорно...да нариташ слаб не е мъжко!!не е човешко,зависим си от рублите вече се видя,поредният Национален предател си...нищо ново,ти си пътник...сам си избра този позор!!!парите свършват нали?!?!?!не си фактор...обслужващ персонал си...колкото и да те лъскаха!!!остава ти позора!!!ще те забравим!!
135
1
 
2
 
! Отговори
Пенсионер 69 преди 1 година
Слави, заедно с екипа Ти за политика не знам дали ставате, но за такова творчество сте номер 1. За глобата ако не ви стигнат парите, на 7 число мога да Ви пратя някой лев от пенсията, давай номера на сметката
134
1
 
1
 
! Отговори
До Анонимен 154 преди 1 година
До Анонимен 154 - значи викаш да няма избори - да си седи ГЕРБ или ПП и да си дерибействат, за да има "стабилност" ... чат пат мутрагенщини и фалит на държавата, ама пък друго си е да си слушаш от медиите колко е хубав Бойко, Киро, Корнела или който там не хареваш, че е паднал от власт (защото те паднаха от власт заради Слави и аз лично го виня ЕДИНСТВЕНО, че не свали последните по-рано).
133
2
 
5
 
! Отговори
Каза истината преди 1 година
Харесваш ли го или не, ако човек е ОБЕКТИВЕН, всяка написана дума от Слави е ИСТИНА! Истината си е истина. На някой, че не му харесва ИСТИНАТА, тя няма как да се промени! Не й пука от ничие мнение и желание! Може ли някой от коментиращите "възмутени" да посочи - кое не е вярно от това, което казва Слави?
132
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абсолютно несправедливо. С тази песен се осмиват прегрешенията и недъзите на управляващите политици. Затова, че главната героиня Лена се е развявала по парапета и е вдигала самолета е отвратително. Лена да се срамува и сърди на себе си, а не да съди творците. Сценаристите би трябвало да бъдат поздравени за тънката сатира и куража.
131
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не 20хил а 200милиона трябва да платиш за 4 избори по твоя вина.
130
0
 
3
 
! Отговори
sd преди 1 година
славчо защо не напише песен за маджо, пашата и маргините? реквием за черешарите?
129
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жив ли е той, жив ли е - там на дивана? Потънал в кока, лежи и смърка. Чалгар с голяма във носа рана, чалгар с охрана, *** лъска.
128
2
 
2
 
! Отговори
СЕМ преди 1 година
Като хищна хиена..
127
2
 
10
 
! Отговори
Марш гнидо преди 1 година
Слави е абсолютен некадърник и е време да изчезне от ефир. Да ти писне от пр0сти селски бекове.
126
4
 
6
 
! Отговори
мак преди 1 година
Дългия сигурно се криеше в гардероба в онази квартира, затова знае какво стана там, нали. Въобще, малко му е наказанието.
125
2
 
9
 
! Отговори
Марга Рит преди 1 година
Славчо, по пързалката и все по-надолу! Голям пич, голям мъж...Даже да е вярно за Лена и Киро - теб кво те...Или завиждаш?
124
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Погледнете му снимката на тоя. Ама хубаво я разгледайте. Бръсната глава, циничната гримаса, торбите под очите... Все едно са излъгали пенсионер в ресторант със сметката. Едно време беше смешен, а сега е само досаден.