Слави Трифонов: СЕМ иска да ни глоби до 20 хил. лева за песента за Лена

Комисията се е самосезирала защото песента нарушавала добрите нрави
16 мар 2023 12:51, Нели Христова
220
Слави Трифонов: СЕМ иска да ни глоби до 20 хил. лева за песента за Лена
Снимка: БГНЕС

"След Комисията по дискриминация и СЕМ се е заел да ни трича заради песничката за Лена", това Facebook във Фейсбук профила си лидерът на партията "Има такъв народ" Слави Трифонов.

СЕМ са се сезирали, защото въпросната песен е нарушила "добрите нрави", твърди Трифонов.

"Не знам как така са нарушени добрите нрави с една песничка по мотиви от действителен случай, с действителни лица и събития в една ер би енд би квартира", пише той.

"Ако питате мен, “добрите нрави” са нарушени от двамата герои в песничката. Защото семейните ценности и вярността към съпруга и годеник са част от добрите нрави. Поне в нашето общество. За Канада - не знам", коментира още Трифонов.

Слави Трифонов обяви, че СЕМ иска да наложи глоба в размер от 3 до 20 000 лева на телевизията му.

Ето какво още написа лидерът на ИТН:

"Защо? Защото гледаме от “грешния ъгъл”. И представяте ли си какви сме грешници да гледаме от “грешния ъгъл”? Ще ни глобяват с до 20 хиляди лева. Спомням си, че имаше един швед, който нарита една камериерка в Слънчев бряг и съдът му наложи глоба от 4500 лева. Която той даже и не плати. Явно за СЕМ ние сме по-големи престъпници и от тоя швед.

Вече почва да ми писва от целия тоя фарс с тая песничка. Затова вече в главата ми се върти следната идея - да поканим СЕМ, Комисията по дискриминация, “Българския център за джендър изследвания”, от чийто представител е пусната жалбата срещу нас в Комисията по дискриминация, да застанем със сценаристите пред тях на площада и да бъдем публично линчувани. С камъни".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо не осъдиха Киро простото за безкрайните му лъжи и кражби? Чак конституцията наруши!
122
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За разлика от тъпизмите на Ицо хазарта, песента за Лена ме кефи! И всичко е вярно! Кое не е? Да съдят Лена и семейния Киро с три дъщери дето нарушава добрите нрави!
121
6
 
10
 
! Отговори
дедо преди 1 година
То пък едни сценаристи.....некъпани и космясали. И дългия дечко със нелепата си татуировка на гръбчето. Квази мъжкаря Славчо. Изпей една подигравателна песничка ,за Кубрат или Багата и после излез навън с тях нали си 2 метра татуиран мъжкар.
120
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сещам се за поне 10 песни на депутатът от ПП Ицо Хазарта чиито текст нрушава добрите нрави. Не е ли редно да се самосезирате и за него.
119
5
 
13
 
! Отговори
Милен преди 1 година
Малко са 20 бона. Той е взел от ДПС 100-кратно повече!
118
11
 
8
 
! Отговори
Античалгар преди 1 година
Песента за лепабрена е напълно истинска! Кое не е вярно? Че е любовница на шефа? Че на държавни пари се опъва? Аман от псевдоморал в тая държава
117
7
 
18
 
! Отговори
Вуте преди 1 година
Слави е стар ерген и като такъв да не се опитва да говори за семейни ценности и нрави. И котка не е задържал досега при себе си. Всички бягат от него с 200! Защо ли?
116
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лена Слави ще осъди, ще ѝ плати. Евентуално! Ами тоя всичкия народ, дето слуша песента и се кефи, как ще го съди да ѝ плаща?
115
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вероятно добре плаща Кире, еднорозите с голо тяло са готови да го защитят.
114
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Итн-тата ще бъдат много сърдитие и ще започнат да съдят наред ако някой излезе и каже че Тошко е маймунa. Слави си е известен, че вечно си е недоволен от както е на ефир винаги е плювал наред, но после като дойде на власт го видяхме колко може.
113
9
 
12
 
! Отговори
Кънчо преди 1 година
А СЕМ няма ли да глоби и "депутата Христо" ?? Не бе, само питам...щото в неговата "песен" се излива още по-голяма п*у*мия. Няма ли да го глоби и за средните пръсти в парламента. Аааа да, верно..нали са умнокрасиви и за тях няма закони и конституция. Нищо не стои над тях, но над другите е надвеснал целия държавен апарат с всичките му агенции, комисии и тн. Явно СЕМ се задейства избирателно...
112
6
 
13
 
! Отговори
\m/ преди 1 година
С камък не, ама с гуйно бих те замерил!
111
5
 
17
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Доживяхме човек с неадекватен личен и "семеен" живот да ни обяснява какви са семейните ценности. Ще каже човек, че на Славчо в двора му тичат няколко хлапета, а обичната му жена (която той няма, щото никоя не се задържа достатъчно) е на пиедестал и със статут на богиня. За някои неща е по-добре първо да погледне себе си, преди да осмива другите
110
6
 
19
 
! Отговори
Анализатор преди 1 година
Какво е очаквал този нагляр плешивия?Че държавата е негова,че може да прави каквото си иска,че може да обижда хората както си поиска???Заради тоя *** отново сме на избори и в безнадежно положение.
109
5
 
23
 
! Отговори
Чичо преди 1 година
Стига рива Славчо.Беше във властта.Имаше възможност правителство да излъчиш.Да промениш нещата в тази сбъркана държава.Казвам държава,а не страна.А ти каква я свърши Славчо?
108
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лена и Петков искат да управляват от GOOGLE.
107
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шарлатани и Костовици съсипаха държавата.
106
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До питане. С да те питам ТЕБ ти от какъв ъгъл гледаш?
105
4
 
9
 
! Отговори
неутрален преди 1 година
До Анониментам също така един президент си отиде зарад рокля,а киру факиру нищо,даже и разследване нямаше за злоупотреба с държавни средства
104
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По развитите страни гологлави полотици са изключителна рядкост, защото хората по принцип имат инстиктивно недоверие към мъже с бръснати глави (признак за ниска интелигентност и лоши гени). Само тук лъскавите тикви са издигнати в култ и тъпчовците даже им се кефят.