Хората ще гласуват за нови лица и нов стил на поведение

Това обяви Пламен Димитров
18 апр 2023 23:50, Росен Стойчев
44
Хората ще гласуват за нови лица и нов стил на поведение

Тенденциите на масово негласуване са устойчиви.

25% живеят въпреки политиците и са успешни хора с висок материален и образователен статус. Не мерим нагласи, а начин на живот. Тези хора са социално отговорни и помагат директно. Някои от тях имат много успешни бизнеси", каза психологът Пламен Димитров в студиото на Bulgaria ON AIR.

Според него, за да бъдат накарани да гласуват тези хора, трябват нови лица с убедително присъствие в реални дейности на място.

Още по темата
Трябва да излезе нещо ново на релсите, за да гласуваме, казват много от хората, които са отблъснати от изборния процес.

Според Димитров, избралите "Не подкрепям никого" са направили активен жест да отидат да гласуват и казват в лицето на политическата ни система "Не ставате".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 28 - И къде видя тия нови амбициозни, дето старите ги компрометирали? Че ПП-то е просто копие на Герб. Това е моделът "стани да седна" и нищо повече. Ако бяха толкова амбициозни, знаещи, можещи и проспериращи Киро и Асен, щяха да се върнат в България да се правят на политици ли? В някой друг живот може би. А простолюдието, от което явно се разграничаваш, непонятно защо, не е глупаво и всичко вижда. Не е нужно някой да го настройва.
31
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз ще гласувам за стари лица и стар стил на поведение
30
0
 
1
 
! Отговори
Праведен преди 1 година
...новите лица на президента ли...?!
29
1
 
5
 
! Отговори
Gogo преди 1 година
Симитлийската снаха ли да подкрепят хората на изборите?!? Тиквата ли ще прави закон срещу корупцията?!? Банкянският диктатор, който 12 години граби, рекетира, лъга, краде и би протестиращите младежи пред мин.съвет?!? Този индивид ли подкрепиха ПП и ДБ??? Същите лъжци долни като Радев, с юмручето срещу мафията... тъжен смях...
28
0
 
3
 
! Отговори
Бунга Бунга преди 1 година
Да бе.Да. Остава и да са завършили в Харвард.
27
0
 
4
 
! Отговори
Съвет от дядо преди 1 година
До Анонимен 29 Ааа, не толкова песимистично. След лошото идва доброто и обратно. Колелото на историята.
26
0
 
7
 
! Отговори
Я па я..! преди 1 година
Имахме нови лица с "убедително " присъствие и сгрешихме.НС не е училище за млади некадърници. Не се радвай на малко прасе , че не знаеш каква голяма *** ще стане. Страхотна поговорка.
25
0
 
4
 
! Отговори
В. преди 1 година
Бедата е, че образованието се срива. Все по-новите лица все по-малко са свикнали да се учат и все по-малко знаят.
24
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Проблемът е, че когато се появят нови и амбициозни хора в политиката, с решимост да променят нещата, старите мафиоти по върховете ги смачкват и не си пускат кокала! Нещо повече- настройват простолюдието срещу новите с компромати и обвинения, за да не им развалят далаверите и народът си казва - няма да гласувам нито за едните нито за другите, защото и новите са като старите, даже по-зле. И всичко продължава по старому.
23
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И нови да дойдат кел файда. Като всичко е корумпирано и неработещо по руски комунистически модел. Все тая кой управлява. Всичко ще е в разруха
22
0
 
2
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 5: щом трябва да ги издирваш като партизани и диверсанти, значи не са никакви представители на народа. И как точно предлагаш да го намеря в кабинета му, когато още не е избран? А колко пъти като си ходил вратата е била заключен и въпросното лице липсващо? Те на работните си места не се явяват, ти очакваш, че ще си спазва часовете за прием в някакво населено място което той дори не е способен да намери на картата защото е парашутист спуснат от централата.
21
1
 
2
 
! Отговори
Мария преди 1 година
Какви нови лица бе? Дрънкате само глупости,ей така да има какво да кажете.Новите лица трябва първо да се научат да бъдат политици ,а не политикани. И след това да управляват,а не като тия уличните умни,красиви,с езици безобразно нагли,дето съсипаха България и нарушават Конституцията ,защото са решили,че всичко им е разрешено.Аман от празно дърдорене.А бе ти чувал ли си за житейското правило то векове- чирак,калфа,майстор?
20
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябват нови
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Aйge нeмa нyжga...
18
2
 
4
 
! Отговори
Public enemies преди 1 година
Получават много високи партийни субсидии и бъди сигурен че Костадинов основно ги управлява, 14 процента на избори е голяма партийна субсидия.
17
3
 
4
 
! Отговори
Верига преди 1 година
Новото лице Костадинов с палат от неизвестни пари. Бил взел заем. Как му отпуснаха такъв заем и как го върна, с три месеца работа в НС. Слави с тв. Киро с плаж и милиони от ББР. А да не говорим за Атанасов, Хр. Иванов , Мая и т.н.
16
2
 
4
 
! Отговори
Public enemies преди 1 година
НАТО и ЕС, в НАТО стоим само за да не ни нападнат турците, ЕС вкарват си стоките безмитно в България и българина купува сирене Дунавия вместо родното което идва на същата цена, ако му вкарат мито и го оскъпят с 30-40 прицента няма да е така, от друга страна не изнасяме почти нищо :)
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички структури в страната са скапани. МВР, Тайни служби, министерства, общини, съдебна система, администрации, президентство, парламент. Всичко е прогнило и корумпирано. Всичко трябва да се запали и изгори до основи и да се започне на ново. Безсмислено е да се гласува за която и са е партия докато всичко е мизерия в тая държава. И продължават с убийствата.
14
1
 
4
 
! Отговори
Същото преди 1 година
Новото ИТН кога ще намали броя на депутатите и ще махне субсидиите? Когато Костя ни изкара от ЕС и НАТО. А Киро и Ристо ще закрият ДПС, нали тъй беше, а минималната заплата стане 2400 лв. Нови лица, нови лъжи.
13
2
 
6
 
! Отговори
Жан Вьлжан преди 1 година
Изхода е затварят тази говорилня и трьтките ги разпускат Назначаваме президента да прави правителство и той да управлява Така е Франция Русия Бразилия Мексико САЩ Канада и така все по умни от нас Другото е тьпизмите на телевизията цял ден И нищоправене