Лена Бориславова смята атентатът срещу Гешев за инсценировка

За нея нямало значение кой е сложил "фойерверката"
1 май 2023 20:40, Йоана Цонева
794
Лена Бориславова смята атентатът срещу Гешев за инсценировка
Снимка: БГНЕС

Бившият депутат от ПП-ДБ Лена Бориславова подозира, че опитът за атентат срещу Иван Гешев е инсцениран. Това става ясно от нейна публикация във Facebook.

Тя е сложила в профила си пост на председателя на Българската газова асоциация. В него той пише:

"Да ме прости Господ за неверието. Но, как да повярвам за опит за атентат на организираната престъпност срещу главния прокурор, след инсценировката, предизвикала фалита на КТБ, за инсценировката довела до отстраняване кмета на Софийския район "Младост" Десислава Иванчева, в които Иван Гешев бе сценарист и главен изпълнител.

Как да повярвам след организираната от него натрапчива политическа кампания за изпиране на имиджа му в САЩ и ЕС и представянето му като борец срещу организираната престъпност, след публично оповестената афера "Жоси", след публично оповестената афера "Осемте джуджета", по които главният прокурор "ни чул, ни видял".

Още по темата
А за мен няма никакво значение кой е сложил фойерверка, определен като взривно устройство пред кортежа Му, не ме интересува и къде ходи Той в почивните дни, ангажирайки НСО, не ме интересува и защо кортежът с Него е предприел пътуване, след като са получили информация за атентат, интересува ме само кога ще получим отговор за ролята на Гешев и Сие в овладяната от мафията държава".

На стената си Лена Бориславова, която беше говорител на кабинета "Петков", написа кратко: "Не мога да го кажа по-добре".

До момента от "Продължаваме промяната" и други водещи политически партии няма официални позиции след взрива на кортежа. Такива дойдоха само от ИТН и "Възраждане".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


794
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
584
0
 
1
 
! Отговори
Ямболска Па Ча преди 11 месеца
Искам да я чаластря .Може не парапет.
583
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Таз ако може се погледне отстрани колко е смешна и жалка..
582
1
 
6
 
! Отговори
. преди 11 месеца
Тази магистрална фея как стигна то това заключение?Тя може ли друго освен да лъска парапета?
581
8
 
2
 
! Отговори
Читател преди 11 месеца
Не съм от фен-клуба на Ленчето, но този път сме на едно мнение.Инсценировка, която е твърде посредствена.За толкова години защо се случва точно сега?Защото някои поискаха сваляне на имунитета на Гелев, а ако това стане - свалят и охраната.Хитър ход и точно навреме!Не само че няма да свалят охраната, а ще я удвоят и утроят, имиджът също ще се излъска - мафията преследва само почтените...Мисията изпълнена - с един куршум - два заека.
580
3
 
9
 
! Отговори
Ха-ха ,ма-ха ! преди 11 месеца
Да туриш Лена,Киро и Асен да управляват ,оти предните крадяли е като да си запалиш килера за дето имало мишки....
579
1
 
5
 
! Отговори
анонимев преди 11 месеца
Хората от миналите векове затова не са давали власт на жена
578
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Доктор.. Нали ти си , Ален Делон !
577
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Набутват ни я пред очите за да ни дразнят и да ни казват каквито ще да сме каквото каже е ние това ще става.Нямате право на избор.
576
5
 
14
 
! Отговори
Ганю преди 11 месеца
Много голяма експертка се оказа Ленчето - по всички въпроси. Дали е инсценировка казват специалистите. Ама ареста на Борисов пред бременната му дъщеря и внуците е реален. Моме Лена минава ли ти през ума че това може да го преживее и твоето бъдещо дете. Бойко прощава, ама съдбата винаги се реваншира, ама си доста ,,зелена,, да го проумееш. Рано или късно това което си сторила ще ти се върне.
575
9
 
13
 
! Отговори
Доктор преди 11 месеца
Горкото мустакато момиче, изглежда са му навряли онова нещо под неправилен ъгъл и сега ръси само глупости. Лошо е да те оправят под неправилен ъгъл.
574
6
 
14
 
! Отговори
Експерт преди 11 месеца
Не са успели да убият Гешев , защото под неправилен ъгъл са поставили бомбата. Така казала мустакатата метреса. А тя разбира от тези работи!
573
4
 
17
 
! Отговори
Наблюдател преди 11 месеца
Най-смешната фигура между всички "полутици" е Гнома - толкова шутовска мутра, толкова антипатична маска - типичен партиен секретар ( какъвто си е наистина от Разград ) ! И този пишман генерал ( коя армия е командвал???) , и той се изцепи по акта с Гешев ! Разбира Йода от тези работи - неговата партия е взривявала църкви в България , та един мижав каскет ли няма да оправи !
572
5
 
15
 
! Отговори
Комссомола преди 11 месеца
Мустакатата девойка дори е предположила, че пионери са си играли наоколо и са хвърлили пиратка по случай 1-ви май ! Ами, така ще е , като не ходят на манифестации да аплодират Рундю Радев с юмручето по трибуните, ще си играят на терористи с пиратки . Хайде, де !
571
8
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 11 месеца
Лена и ПП са най-голямата инсценировка в държавата! Инсценировка бяха протестите преди 3 години на жълтите павета! Инсценировка бяха машинните избори! Инсценировка беше и остава инфлацията, която ни докарахте, Лено! Инсценировка беше парапета, самолета и хотел Хаят в Солун! Инсценировка бяха пиците с кристали в МС! А, сега инсценировка е и рогатият баджо Миро, в ролята на годеник! Та, така стоят нещата с инсенировките, Лено!
570
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Прозрачни са като медузи промянтаджийчетата спонсорирани от всички "честни" олигарси закрилници на народа. Първо искаха премахването на охраната на Гешев още преди 2 години, сега са единствените които не осъдиха нападението и дори си позволяват да говорят как било инсценировка за което също взимат пари от трите олигарха.
569
10
 
9
 
! Отговори
гошо преди 11 месеца
Повече от ясно е,че е театро. Криминалната група ГЕРБ работи с такива материали.
568
14
 
8
 
! Отговори
.... преди 11 месеца
Това е атентатът на века.,.Взривили един храст. И то не къде да е. Ами в гората.Място оживено.Пълно с полиция. Камери.Патрули. Особено завоя на реката.Знаете ли как се копае на завой....? Като на завой.
567
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
'' Лена Бориславова смята атентатът за инсценировка '' ................................... самия факт, че 'ПП-ДБ' възприеха позицията на Ленчето като официална позиция, наистина говори за тотален разпад на държавността ... почвам да си мисля, че единственото спасение наистина е Копейкин да дойде на власт.
566
0
 
4
 
! Отговори
ЛЕЛЕ преди 11 месеца
До ДОГАНОВЦИКОЛКО ЗЛОБЕН И ЗАСПАЛ НАРОД ИМА
565
4
 
15
 
! Отговори
аз преди 11 месеца
Коя е тази повлекана?