Лена Бориславова смята атентатът срещу Гешев за инсценировка

За нея нямало значение кой е сложил "фойерверката"
1 май 2023 20:40, Йоана Цонева
794
Лена Бориславова смята атентатът срещу Гешев за инсценировка
Снимка: БГНЕС

Бившият депутат от ПП-ДБ Лена Бориславова подозира, че опитът за атентат срещу Иван Гешев е инсцениран. Това става ясно от нейна публикация във Facebook.

Тя е сложила в профила си пост на председателя на Българската газова асоциация. В него той пише:

"Да ме прости Господ за неверието. Но, как да повярвам за опит за атентат на организираната престъпност срещу главния прокурор, след инсценировката, предизвикала фалита на КТБ, за инсценировката довела до отстраняване кмета на Софийския район "Младост" Десислава Иванчева, в които Иван Гешев бе сценарист и главен изпълнител.

Как да повярвам след организираната от него натрапчива политическа кампания за изпиране на имиджа му в САЩ и ЕС и представянето му като борец срещу организираната престъпност, след публично оповестената афера "Жоси", след публично оповестената афера "Осемте джуджета", по които главният прокурор "ни чул, ни видял".

Още по темата
А за мен няма никакво значение кой е сложил фойерверка, определен като взривно устройство пред кортежа Му, не ме интересува и къде ходи Той в почивните дни, ангажирайки НСО, не ме интересува и защо кортежът с Него е предприел пътуване, след като са получили информация за атентат, интересува ме само кога ще получим отговор за ролята на Гешев и Сие в овладяната от мафията държава".

На стената си Лена Бориславова, която беше говорител на кабинета "Петков", написа кратко: "Не мога да го кажа по-добре".

До момента от "Продължаваме промяната" и други водещи политически партии няма официални позиции след взрива на кортежа. Такива дойдоха само от ИТН и "Възраждане".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


794
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
564
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До НаблюдателТо и работата с кюлчетата и пачките от спалнята много намирисва, вижте че изглежда неестествено на светлината. Това са хартиени пари напечатани на ксерокс и тухли обвити със станиол като кюлчета.Елементарен фейк.
563
5
 
17
 
! Отговори
Глок преди 1 година
След като и Лена разбира от атентати направо закривай държавата,народа да стяга дисагите и за Германия!
562
6
 
14
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
Няма значение парапет, балкон или спалня. В този казус Лена Бориславова е права , работата много намирисва. Вижте снимката на взривения автобус с туристи на литището в Бургас с 3 кг. тротил и дънера на дървото отново взривено с 3 кг. тротил. За пореден път се измества вниманието на обществото. Искат или не идва световна промяна и тя няма как да подмине и милата ни родина.
561
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз пък смятам, че видеото с парапета си има продължение - вътре от апартамента. Даже са снимани в близък кадър, щото тези двамцата са толкова самовлюбени, че едва ли са забелязали присъствието на оператора до тях...Па.а гнусна!
560
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 590 преиграл е бащати ,когато те е правил!
559
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И Простото ли като те щипеше по сливата беше инсценировка?
558
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За който е забравил Ива Митева и Николай Хаджигенов искаха да свалят охраната на главния прокурор, надявам се помните чий адвокат е бил Хаджигенов, медиите които бяха в подкрепа на това още им излизат статиите както и има документирано кои са гласували за това предложение в парламента.
557
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Партия Петко Петков вика Божков :Мили шефе ,дай пари .
556
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А...Парапета на Киро!
555
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лена, Лена.. ммного криманални филми си гледала. А това, че К.П ти бъркаше под полата и това ли беше инсенировка.
554
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Татко Петко чували се Васил Божков ? Праща ли Черепа пари за гориво на киробуса?Маджо вози ли Христо Иванов с джипа?
553
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирето си бърка но какво е напипал си остава комсомолска тайна!:)))))))))
552
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И когато Киро и бръкна под полата беше инсценировка, нали!
551
6
 
20
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
Госпожо Лена защо не си инсценираш едно такова забавление така както си бременна Каквото пожелаваш лошо Госпожо бременна се връща нямате срам безкрупулните
550
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еми , ако се разгледат снимките - е па права е тоя път каката от парапета . То и картофена нива - по-дълбоко се копа . Това си е пълна лъжа . Гешев тоя път преигра .
549
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Помните ли, че искаха Гешев да бъде оставен без охрана, ами същите които сега реват как било нагласено, ами какво да викат като един и същи човек им плаща за тези работи, то вече очевадно стана, нека ги именувам - Ива Митева и Николай Хаджигенов и двамата бивши депутати. Нека сега да ги изсветлят от кой са взимали пари за това си действие.
548
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тя що не си мъти детето, дето наръдът се чуди кой е баща му, а се изтъпанчва на микрофона? Генетичен тест иска народът!!!
547
3
 
15
 
! Отговори
Поне е смела! преди 1 година
Другите свикаха цирка и започнаха да говорят за някаква държава която била във опасност -- коя държава държавата на политиците или мащехата на онези който едвам си плащат та да са живи ! Или онези 60% който много обичат политиците ,ама не ходят до урните !
546
11
 
6
 
! Отговори
логично е ! преди 1 година
Джовани Фалконе го взривиха и то как ,цяла улица натъпкана със взрив -колата му изхвърчала 25 метра нагоре да не е и повече ! Ама преди това е ПРАТИЛ на топло много мафиот много нещо ! За атентат трябва да пратиш мафиотите някъде -- а всички който е обвинил нашият прокурор са си ОК ! Изведнъж ми блесва логично предположение наречено хипотеза ! Тези който той пазеше са разбрали , че мисли да ги почва и сега са му били една телеграма да си обмисли намеренията .Ама не вярвам ,гола вода съм като кри
545
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дали има престъпление или не, ИМА КОМПЕТЕНТНИ ОРГАНИ, АЛА СОРОСОПОЛИТИЦИТЕЕ НЕ СПАЗВАТ ПРИЛИЧИЕ.