Лена Бориславова смята атентатът срещу Гешев за инсценировка

За нея нямало значение кой е сложил "фойерверката"
1 май 2023 20:40, Йоана Цонева
794
Лена Бориславова смята атентатът срещу Гешев за инсценировка
Снимка: БГНЕС

Бившият депутат от ПП-ДБ Лена Бориславова подозира, че опитът за атентат срещу Иван Гешев е инсцениран. Това става ясно от нейна публикация във Facebook.

Тя е сложила в профила си пост на председателя на Българската газова асоциация. В него той пише:

"Да ме прости Господ за неверието. Но, как да повярвам за опит за атентат на организираната престъпност срещу главния прокурор, след инсценировката, предизвикала фалита на КТБ, за инсценировката довела до отстраняване кмета на Софийския район "Младост" Десислава Иванчева, в които Иван Гешев бе сценарист и главен изпълнител.

Как да повярвам след организираната от него натрапчива политическа кампания за изпиране на имиджа му в САЩ и ЕС и представянето му като борец срещу организираната престъпност, след публично оповестената афера "Жоси", след публично оповестената афера "Осемте джуджета", по които главният прокурор "ни чул, ни видял".

Още по темата
А за мен няма никакво значение кой е сложил фойерверка, определен като взривно устройство пред кортежа Му, не ме интересува и къде ходи Той в почивните дни, ангажирайки НСО, не ме интересува и защо кортежът с Него е предприел пътуване, след като са получили информация за атентат, интересува ме само кога ще получим отговор за ролята на Гешев и Сие в овладяната от мафията държава".

На стената си Лена Бориславова, която беше говорител на кабинета "Петков", написа кратко: "Не мога да го кажа по-добре".

До момента от "Продължаваме промяната" и други водещи политически партии няма официални позиции след взрива на кортежа. Такива дойдоха само от ИТН и "Възраждане".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


794
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
504
12
 
28
 
! Отговори
А К С И О М А преди 1 година
Няма закон който да регулира шашкънията на тая ! Типично за цялото стадо ПП !
503
12
 
30
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
Напротив, прокуратурата направи МНОГО срещу организираната престъпност - спря им парите. Прокопиев, Арабаджиеви, Баневи, Бобокови са с блокирани активи. Цецо Крадецо от Белград, Черепа от Дубай са в същата група. На тая дружинка им е ясно, че докато не ми изтече мандатът на Гешев, а той има още 4 г. парите им ще са затворени, а те - в изгнание. Очевидно е, че ще направят всичко възможно да го премахнат, разбраха че не може по политически път, остана другият начин.
502
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая ще роди някое парче пица с кристали
501
14
 
11
 
! Отговори
Име преди 1 година
Прокуратурата си прави сама постановки - за да излезе герой на героите - това е целата работа, в случая - момичето е право. Не е реално някой да сложи взрив на Главния прокурор, в момента няма никаква опасност за него - нито са хванали пратка с наркотици - нещо фатално - изобщо - това е.
500
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може да я плюете, но наистина възникват доста въпроси. Сутринта по ТДВ един от коментиращите хубаво каза за мотива - в последните 3-4 години прокуратурата не е направило нищо против организираната престъпност, което да води до атентат. Та кой би искал да взриви гл. прок. който не прави нищо?
499
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руски дрон
498
1
 
8
 
! Отговори
пуйката на Холмс преди 1 година
Този път събра над 500 лайкове.Най-коментираната статия.
497
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още една "спецялистка" се изказва, ама то когато злобата те превземе не си трезвомислещ, когато виниш държавата и точно определени хора за собствената си некадърност всичко е "грешен ъгъл", "инсценировка" и кражба направо от теб лично.
496
4
 
7
 
! Отговори
Сега преди 1 година
Не само тя Ами и много други
495
7
 
22
 
! Отговори
Joko преди 1 година
До кога ще ни занимавате стакива джибри като Лина.... Тя няма време а си вдигне г***щите , тръгнала да коментира подобни събития ....
494
4
 
16
 
! Отговори
До 557 преди 1 година
Е,как кой?Канадската ливада,затова му викат Коро ***.
493
4
 
27
 
! Отговори
BG преди 1 година
Защо не вземеш Кирчо , Атанасов и семейството си , и влез в една кола и си инсценирай атентат , да те видим стиска ли ти. Кой нормален човек ще обрече на смъртна опасностнай-близките си.Тази и Атанасов са най-големите и----о-ти.
492
8
 
15
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Тия горе си играят цирка, а ние цъкаме плюсове и минуси и се чудим как да спестим някой лев за 15 годишна кола "нов внос" от Германия.
491
7
 
28
 
! Отговори
Срам ! преди 1 година
Една мустаката метреса на инфантилния Про100 Киро се изцепва с *** коментар и това се тиражира като новина !!! Има ли изобщо свестен журналист в България ??? Та ето затова сме на това дередже - беднотия до шия и престъпно управление на мафията !!! Малоумието е новина в България !
490
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Горкия Миро :) Малко захлупен изглежда,ама каква булка си е намерил ще се види в чудо :) :) :)
489
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
популистка... Не вярвам някой да инсценира с цялото си семейство...
488
22
 
17
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 1 година
Абе на кого е притрябвал тоя плешив гном?Каква работа е свършил? Кръгла нула.Тоз пази бандитите като окото си!Рейтинг баце качва!Усеща че г ъ зя га та му се плъзга от прокурорския стол та почва да измисля номера.
487
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази,освен че е грозновата и с мустаци като на дядо Стефчо,се оказа и умствено осакатена. Какво ли е намерил киро *** у нея,че и хариза 15 бона месечна заплата за парапета и? Вярно,че и той е един зеленчук и не блести с някакъв дори минимален интелект,ама все пак...
486
10
 
16
 
! Отговори
цървул преди 1 година
ти да видиш... демонстрация на мозъчна функционалност от ппач аврата наПП...Странна работа.
485
2
 
20
 
! Отговори
Пенсионер преди 1 година
До До 531 Тава ли ти е мъката че Гешев е отивал в Турция със семейството си , а атентата бил инсценировка ?Айде бегай.