Лена Бориславова смята атентатът срещу Гешев за инсценировка

За нея нямало значение кой е сложил "фойерверката"
1 май 2023 20:40, Йоана Цонева
794
Лена Бориславова смята атентатът срещу Гешев за инсценировка
Снимка: БГНЕС

Бившият депутат от ПП-ДБ Лена Бориславова подозира, че опитът за атентат срещу Иван Гешев е инсцениран. Това става ясно от нейна публикация във Facebook.

Тя е сложила в профила си пост на председателя на Българската газова асоциация. В него той пише:

"Да ме прости Господ за неверието. Но, как да повярвам за опит за атентат на организираната престъпност срещу главния прокурор, след инсценировката, предизвикала фалита на КТБ, за инсценировката довела до отстраняване кмета на Софийския район "Младост" Десислава Иванчева, в които Иван Гешев бе сценарист и главен изпълнител.

Как да повярвам след организираната от него натрапчива политическа кампания за изпиране на имиджа му в САЩ и ЕС и представянето му като борец срещу организираната престъпност, след публично оповестената афера "Жоси", след публично оповестената афера "Осемте джуджета", по които главният прокурор "ни чул, ни видял".

Още по темата
А за мен няма никакво значение кой е сложил фойерверка, определен като взривно устройство пред кортежа Му, не ме интересува и къде ходи Той в почивните дни, ангажирайки НСО, не ме интересува и защо кортежът с Него е предприел пътуване, след като са получили информация за атентат, интересува ме само кога ще получим отговор за ролята на Гешев и Сие в овладяната от мафията държава".

На стената си Лена Бориславова, която беше говорител на кабинета "Петков", написа кратко: "Не мога да го кажа по-добре".

До момента от "Продължаваме промяната" и други водещи политически партии няма официални позиции след взрива на кортежа. Такива дойдоха само от ИТН и "Възраждане".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


794
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
524
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЛЕНЧЕТАТА ТЕ НАДМИНАХА КАЛИНКИТЕ НА ГЕРБ. ОТ ВСИЧКО ЗНАЯТ ОТ ВСИЧКО РАЗБИРАТ...
523
3
 
15
 
! Отговори
Антрополог преди 1 година
С партии като ПП и ДБ врагове не ни трябват.В САЩ след подобно заявление се отива в затвора!
522
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази съвсем полудя! Хич не и пука за държавата- важното е, че има фиксация по Гешев! Каква е тази лудост?! По- скоро това са инфантилни хора без грам опит и са готови да потопят и орезилят държавата за да постигнат истериите си!
521
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая пък коя е,че толкова ги разбира нещата. Еййййй духна веднъж дваж на на някой да я пусне за малко в парламента да се изложи и вече мнения раздава
520
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разбира ги момето кое е изценировка та нали тяхният Никола Минчев миналата година януари като беше председател на парламента излъга че има положителна проба за Ковид да не работят и така да се блокира държавата .Някой доказа ли въобще дали епикризата с положителната проба беше истинска? Не , защото милиционера Рашков ги пазеше и спеше! Айде Ленче раждай го това ко /. пеле да видим на кой прилича -на Миро ,Киро или някой от Солун.....само да не прилича на татко Петко....
519
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 533. Не е от теб , а от Р. Ралин . И не е за Лена , а за Дража.
518
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Коя е Лена?
517
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво мисли пpазнoглaвия кyчкoтop няма значение! Истината е, че Гешев е бил тръгнал да арестува Путин, но от Костадинов му направил засада..
516
21
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ами какво друго да смята мустакатата след като любовникът и е поръчител
515
13
 
33
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Не мога да кажа дали е инсценировка, но има смущаващи неща. В сайта bntnews показват снимка на ямата от взрива, ами тя е смешно малка. Вижте я, НЕ съответства на 3 кг тротил. Нещо не се връзва. Не знам, ще търся още подробности.
514
1
 
6
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 година
чакахме синовете на т.нар седесари да се научат да са хора а не бейове. сега ше почекаме внуците.
513
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как да не и вярва човек. Ленката си е пичага отвсякъде - глей къв мустак е засукала, като същи войвода е. Знае ги тя нещата - парапети, пици, атентати - от сичко разбира. Лена - Премиер!
512
1
 
8
 
! Отговори
читалище заря преди 1 година
некой помни ли че преди "инсценировката"депутата кадиев се осмърдя заради търг на имотите на военните който трябвало да спечели, в национален ефир? некой помни ли ролята на зелените, дето сега "се сражават" на фронта при комшиите? некой помни ли как младост немаше да става център на чалга културата? т.нар кметица има късмет че е жива след хилядите милиони поръчкови "издънки"
511
12
 
25
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
А някой вярва ли на мома в интимни отношения с министър председател, след няколко месеца дори бременна? Аз ей на такива девойки най-вярвам. Честни до дванайстия :)
510
4
 
10
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 година
къва инсценировка, оная гладната я хванаха с 100 иляди марки рушвет. като е яла кюфтета от киноа да е мислила за естаблишмента
509
7
 
9
 
! Отговори
Lina преди 1 година
Хайде ред по ред - наш щяхме да бременеем сега, защо и ти лена си като славица.т с мнение по всеки въпрос. Основно по Фейсбук. Почивай си , хапвай си - на години си, за теб е за първи път , за кицО за 3.
508
12
 
10
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Ленче, не се вълнувай, почивай си, че от много емоции можеш да изгубиш бебето. Роди си едно здраво детенце, па го поотгледай поне до двегодишна възраст, едва тогава, ако още имаш мерак да се занимаваш с политика, се включи активно. Както гласи поговорката - до две години - я камилата, я камиларят...
507
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако беше истински успешен атентат, сега ПП щяха да правят банкет и да черпят с американски пай. Ама не. Не стана така.
506
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ленче, внимавай и ти за обещанията и договорките си, че чичо чери не се шегува
505
14
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама, моме про-ста, кой ти даде поста?Даде ми го вожда, дето ме о-ножда!