Доц. Мангъров вече е съветник на "Възраждане" в НС

Той ще ги съветва по въпросите на здравеопазването
11 май 2023 09:49, Нели Христова
100
Доц. Мангъров вече е съветник на "Възраждане" в НС
Снимка: БГНЕС

Лекарят доц. Атанас Мангъров е станал нещатен сътрудник на партия "Възраждане" в парламента. Той се сближи с "Възраждане" още през 2021 г. и е оглавявал техните протести срещу ваксините за коронавирус и зеления сертификат. Тогава е давал и брифинги с Костадинов в парламента по темата.

Иначе по-рано през същата година оглавяваше две листи на партията на Румен Петков АБВ за парламентарни избори.

Доц. Мангъров ще съветва хората на Костадинов по въпросите на здравеопазването и медицината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аааа той нямаше никакви политически амбиции, бореше се за здравето на народа. За това имаме най-много жертви на пандемията и все още продължават. Още щом рабрах колко пари взема за посещение, стана ясно че е паричко.
62
10
 
10
 
! Отговори
до 66 преди 1 година
Човекът е съветник, не е член на Възраждане! И на теб можеше да ти е съветник, ако слушаше него, а не ковид фашистите, които по нищо не се различават от кремълските.
61
9
 
11
 
! Отговори
1111 преди 1 година
Никога не е късно да станеш за резил
60
3
 
9
 
! Отговори
До НАНЕ преди 1 година
Не пропускайте сутрешната доза хапчета!
59
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лудите се събират. Да вземат и Волен, ще е още по голям цирк и забава.
58
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Възраждане сигурно е най-ваксинираната партия в парламента - ама нейсе, а сигурно не знаете че Мангъров пък е сред най-голмите защитници на ваксините (всички ваксини без тези за ковид, защото там има някаква обсесия той)
57
5
 
7
 
! Отговори
(..) преди 1 година
Ами нов вирус, няма защита - кой оцелее. Очевидно чайчето помага - действа успокоително да приемеш съдбата си. Напомня ми малко на вица за инструктажа на войниците при ядрена атака: покриваш се с бял чаршаф и тръваш бавно към гробището. Държиш автомата напред - да не ти капе по краката.
56
6
 
16
 
! Отговори
Ха ха ха преди 1 година
Цялото семейство на Копейкин е ВАКСИНИРАНО. СМЯЯЯАЯХ !
55
9
 
5
 
! Отговори
Нане преди 1 година
Цъкайте минуси краварска съсмет.... И по скоро изнасяйте 40 на разни актьорчета, журналистчета, спортисчета.... Умирам си от кеФ... ===)))
54
10
 
10
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
ЗАРАЗИХ СЕ С КОВИД ВЕДНАГА, ЩОМ МАХНАХ МАСКАТА В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ. АЗ ЛИЧНО НЕ СЪМ ВАКСИНИРАН И СЕ ИЗЛЕКУВАХ САМ. ИМА НАЧИНИ. НО НЕ ВСИЧКИ ГИ ЗНАЯТ. МАНГЪРОВ НИЩО НЕ КАЗВА КАК ДА СЕ ИЗЛЕКУВАШ. ЗАТОВА И НЕ ГО ПРИЗНАВАМ ЗА ЛЕКАР. КАТО КАЖИШ "А", ТРЯБВА ДА КАЖЕШ И "Б"!
53
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е нормално, хора с изкривени разсъждения да ходят при себеподобни.
52
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-голмия сатанист е Мангъров - той е завлякъл с бръшолвенията си на глупости хиляди хора в ада, вижта как демонически се усмихва и като че ли има адски огън в очите му и пяна около устата му - истинско изчадие дошло на Земята да завлече колкото може повече народ - Анатема Мангър Гяволит
51
10
 
7
 
! Отговори
Нане преди 1 година
краварска сатанинска Пландемия, забравих да уточня... ===)))
50
13
 
13
 
! Отговори
(-_-) преди 1 година
Единствено той и още няколко други лекари останаха да казват истината и през цялото време отстояват на безумието с маски и прочие. Евала! А това, че съветва някоя политическа сила си е негова работа.
49
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
как въобще някой му дал навремето титла доцент или е имал доноснически заслуги и те така, та той нищо не разбира от здравеопазване, само знае едно - чайчето, чайчето та чайчето - да беше станал билка щом здравно лице все за чайчета за всяко заболяване ще ми говори
48
13
 
9
 
! Отговори
Нане преди 1 година
Айде сега ваксинираните ***, която за моя радост дават фира без време почти всеки ден... Да кажат за, кое в тая Пландемия Мангъров не беше прав.... ===)))
47
7
 
14
 
! Отговори
Весел преди 1 година
Оле мале...тоя не беше ли от АБВ или цвета вече няма значение...здраве да е.
46
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
няма ли най-накрая да го приберат в лудницата където му е мястото на тоя лъжец
45
10
 
15
 
! Отговори
До Фен на Вики Джъст преди 1 година
Ковид беше генералната репетиция как се затваря планетата в случай, че голяма част започнат да не слушат. А не слушането идва съвсем скоро със замяната на 25-30% от професиите с изкуствен интелект. С голямата миграция на хора, породена от настъпващите климатични промени и с намаляващото количество храна. Не случайно пробутват вече скакалци, размножават се лесно и контролирано и са лесно податливи на генно модифициране. Елита се подготвя и подготовката тече със сериозна скорост в последните 5 год
44
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прав си за едно - всичките му изказвания си бяха и си останаха прогнози, той е като стар вещер дето не може да познае нищо