Желязков: Следващата седмица е важна за обществото

Очаква се да реализираме правителство
12 май 2023 15:00, Росен Стойчев
7
Желязков: Следващата седмица е  важна за обществото
Снимка: БГНЕС

Оценявам това, че сте тук в тези напрегнати дни, че намерихте време да се видим и да обсъдим европейския поглед върху перспективата на България.

Още по темата
Оценявам ролята на ЕП и на вашето активно участие в него. Разбирам отговорността ви като представители на ЕП и защитаващи ценностите на съюза, но и на вашата активна и патриотична роля. Това заяви в разговора си с български членове на ЕП председателят на 49-ото НС Росен Желязков, съобщи Нова.

Той изведе на преден като важни приоритети за страната нуждата от редовно правителство, както и присъединяването на България в Шенгенското пространство, присъединяването към Еврозоната, наваксването и реализирането на ПВУ, оперативни програми, реализирането на публични инвестиции в период на рецесия и други.

"В момента сме в един от най-важните етапи от 2021 г. – очакването на обществото този път да реализираме едно правителство, което ясно ще отговори на нашата евроатлантическа ориентация и на всички предизвикателства непосредствено и в средносрочен план. Следващата седмица ще бъде важна както като послание за обществото, така и като послание за нашите съюзници", посочи Желязков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
РОско, ти ако се сложиш под мара гаргамел значи толкоз те бива... искал да е под пола. Всички ще трябва да преживеем този срам да гледаме номинация на някаква фуста която за нищо не става, но пък чрез познанства са я натикали на висока длъжност. Хеле па ако вземат да я изберат.. ще берем НЕВИЖДАН срам! България се нуждае от разум както никога до сега!
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Като гледам , опозиция остана само народа !
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ние нямаме общество бе Росене ако имахме нито един от вас нямаше да е в парламента.
2
1
 
8
 
! Отговори
Бено преди 11 месеца
И за този гербаджия са важни евро, Шенген, планът за развитие, с хората, тях ги няма в приоритетите
1
0
 
7
 
! Отговори
чекмеджето преди 11 месеца
идват доста милиарди отново остава да не се и разберат