Борисов: Ако ПП участват в правителство, ние ще предложим знакови имена

Българите са показали много пъти, че от инат могат да катастрофират
212
Борисов: Ако ПП участват в правителство, ние ще предложим знакови имена
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира, че ако ПП-ДБ участват в правителство, то от ГЕРБ ще предложат знакови имена и като пример посочи Томислав Дончев и Делян Добрев.

"Никога не коментирам слухове или писания, или информации от медиите. Най-вероятно това е вътрешно контролирано изпускане на имена, за да ги чекират. При нас такова нещо не е представяно", посочи той по повод на публикации с евентуален състав на кабинет.

По думите му българите са показали много пъти, че от инат могат да катастрофират.

"Сами се теглим надолу. Ако искаме още надолу - няма да правим коалиция с никой", добави той

"Виждаме един неправилен подход. От МФ разбрахме колко тежко е финансовото състояние на държавата. Опитите да се върне бюджетът отново на служебното правителство според мен е неправилно, подло и безотговорно. И тогава президентът с пълно право може да ни нарече с всички имена – от шарлатани до безотговорници. Каквото и да каже – все ще е правилно", отсече Болисов.

Според него има опит на бившия финансов министър Асен Василев да се скрие от провала на финансовата си политика.

"Днес ще получим бюджета, който е основата на политиките на каквото и да е правителство с каквито и да е личности. Той е отговорност включително и на партиите, които не са в преговорите. Но които дружно в предишните НС щедро раздаваха пари и намаляваха данъците Сега дружно трябва да си понесем отговорността", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
0
 
1
 
! Отговори
Право на мнение преди 1 година
Борисов трябваше да бъде съден.
173
1
 
1
 
! Отговори
Борисов е вреден. преди 1 година
Борисов е човек, който е способен да се усмихне, когато нещата отиват на зле, защото вече е намислил на кого ще хвърли вината - на Продължаваме Промяната! Те са вечната му изтривалка за собствените му провали било то за невъзможността му да състави кабинет, било то за безумната му грешка да събори последното им редовно правителство! Борисов е гениален манипулатор и лъжец от класа!
172
0
 
0
 
! Отговори
до 184 преди 1 година
До Не съм от Възраждане+""В миналото,във Враца имаше ШЗО за "връзкари" и кадри на ръководни длъжности.Та там,за три месеца им даваха офицерски пагони.За цели три месеца!
171
0
 
4
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Честно казано него не го канят на сватбата, а той иска да избира булката и менюто
170
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Българите са показали много пъти, че от инат могат да катастрофират" -- заплаха от престъпната организация герб.
169
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пълнежът на народното събрание е нелегитимен.
168
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
пп не са алтернатива на престъпната организация герб, а техни конкуренти.
167
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов е престъпник и трябва да бъде арестуван, съден и вкаран в затвора. За никакво правителство под негово управление не може да става и дума. Това ще означава легитимиране на престъпната организация герб.
166
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен: ".след 12 год кражби на баце да обвиняваш някой управлявал 6 месеца че е дошъл да граби и краде е нелепо..." Не е нелепо,а е СТРАШНО,защото за толкова кратко време "Промяна" обедняхме и ни ограбиха като за 120 години! И за огромно съжаление официалното ограбване е 6 месеца,а всъщност започна лятото на 2021 г.с новите министри Петков,Василев,Лорер,началника Бориславова....
165
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато ти ББ си в ГЕРБ, а ЦЦ при Киро, трудно ще се състави правителство, ако се състави изобщо!
164
3
 
6
 
! Отговори
Антрополог преди 1 година
Радев ни представи двама опотюниста за месии: търговеца на пробиотици дето ходи от врата на врата при богатите да им хвали разработки на БАН като негови и другия дето създателя на Скайп го съди за измама в Лондон,но нашия имаше пълномощно да движи бизнеса на датчанина в Софето и се измъкна.
163
4
 
8
 
! Отговори
Не съм от Възраждане преди 1 година
,но едно време за да станеш дори само офицер трябваше да си поне 1,80 м. Ясно е как е станал генерал кандидат министъра на ПП-ДБ за министър на МВР ...
162
2
 
8
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 1 година
Всичко се плаща и за жалост,колкото по-късно стане това,толкова по-тежко ще е за плащащия-сиреч за народа.Безотговорността на предишната четворна коалиция, която ни вкара за дълго в тинята е видима и измъкването от нея е почти невъзможно,или ще е свързано с големи лишения от страна на обикновения българин.Такава "промяна"кучетата да я ядат.
161
2
 
6
 
! Отговори
оракул преди 1 година
До 177Ами да направят ГЕРБ правителство, какви са тези номера на дребно! Има още 4 партии в този парламент, може би всичките са готови да го подкрепят! Пак ли се прави на умряла лисица. И защо не търси тяхната подзкрена, която ще му е напълно дожстатъчна за кабинет!
160
1
 
6
 
! Отговори
Главанак преди 1 година
Защо Борисов иска да управлява само и единствено с ППДБ? Отгооворът е пределно ***- страх го е от факта, че ако ПП ДБ остане в опозиция, с герб е свършено. И втория- иска, амма неистово иска да унищожи ППДБ, така както направи и много други партиии, вкл. и БСП. Ето това са тайните му мисли, не че толкова милее за страната.И ще бъде много лошо и неприятно, ако ПП ДБ се хванат на въдицата, с тях е свършено.
159
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
..след 12 год кражби на баце да обвиняваш някой управлявал 6 месеца че е дошъл да граби и краде е нелепо...
158
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
..банкянският хитрец нарича пред медия- мисирките Петков и Василев Киро Асен, като че ли е играл белот с тях...езикът на простолюдието...ама все още има още останали мислещи хора надявам се...
157
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
..за пръв път чувам вица, че групировк...а..та геПи била загрижена за българския народ..
156
9
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
ПП и ДБ искат пак да управляват! Асен, Киро и генерал Гном да са министри! Е, НЯМА КАК! Гласувах ПРОТИВ тях, не за да вземат отново властта и да ни довършат финансово! ГЕРБ трябва да направят правителство, има и други партии в парламента, които са загрижени за българския народ, а не като променкаджиите, дошли да грабят и унищожават!
155
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Искаме Горанов Пеевски и онзи мек мъж Константин Ангелов