ГЕРБ ще бистри отговора към ПП-ДБ утре във Велико Търново

Партията има работно съвещание с кметове
23 юни 2023 18:36, Александър Попов
20
ГЕРБ ще бистри отговора към ПП-ДБ утре във Велико Търново
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ ще проведе национално работно съвещание в събота с участието на общинските кметове на ГЕРБ, на ПГ на ГЕРБ-СДС, областните координатори и Изпълнителната комисия, съобщават от пресцентъра на партията.

Форумът е предварително организиран и обявен, ще се проведе във Велико Търново, като с него ГЕРБ стартират подготовката си за местните избори.

Именно след това заседание ГЕРБ ще съобщят решението си по поставените днес въпроси от ПП-ДБ.

От новата коалиция обявиха, че канят партньорите си утре, с цел да бъде потушено напрежението между двете формации.

От ПП-ДБ настояха писмено да бъде потвърдена подкрепа за договорената между двете формации законодателна програма и поставят на ГЕРБ седем условия.

Сред тях пътна карта за съдебната реформа, съгласуван проектозакон за Антикорупционната комисия, преработване на Изборния кодекс и съвместно определяне на ръководителите на държавни регулаторни органи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
4
 
! Отговори
В. преди 10 месеца
Приятно пътуване!
14
0
 
4
 
! Отговори
Накратко : преди 10 месеца
ГребДъПъСъППЛГБТ+ ще бистри тинята...
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
15 Всички промени в една държава, се извършват в парламента и на избори. При парламентарната демокрация, всички партии сами решават за какво да гласуват в парламентарната зала. Мнозинството може да се променя, не е нужно, да е само от сродни партии. Това не означава, че са уеднаквява своите идеологии, а че са одобрил някое предложение, закон, или не са го одобрилли.
12
3
 
10
 
! Отговори
Ако Герб преди 10 месеца
Даде цялата власт на ПП, да затварят държавата! Това ще си е диктатура на ПП вече..няма нищо общо с демокрация..
11
1
 
7
 
! Отговори
Ох ПП преди 10 месеца
Чак сега стоплиха, че при демокрация управляма мнозинството ( тоест Герб, Възраждане итн.)
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тези от ПП-ДБ не се усетиха, че сегашното правителство на Денков е назначено от Борисов. Като глухарчета са. Като попремине лятото и ще изчезнат от парламентарно представителство.
9
0
 
10
 
! Отговори
Ха ха, преди 10 месеца
...условия за съдебна реформа? Газ пикаалят, че не си курдисаха своя "бухалка"за Главен прокурор? Не мисля ,че някой от НС ще им се върже!
8
0
 
14
 
! Отговори
Тони преди 10 месеца
ГЕРБ не знам какво ще бистри, но Киро ПП- то му а и ДБ- то имат нужда от избистряне на главите си Щели да искат оставка на собственото си правителство ?!А бе пълни Не до Раз умения
7
2
 
8
 
! Отговори
Хан Аспарух преди 10 месеца
А бе Бойко. Я им теглете на тези нахални *** една майна! По добре е заедно с Възраждане, БСП, ДПС и ИТН да работите по актуалните вътрешни необходимости от колкото да се правим на евроатлантици. Ние не сме и никога няма да бъдем такива! Ние сме си от БАЛКАНИТЕ!
6
5
 
5
 
! Отговори
да знаете преди 10 месеца
От герП са бистри като.......боза.
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ГЕРБ небива да приемат условията на ПП,ДБ, защото тази коалиция не е в позиция, да поставя условия. Въпросът е, демокрация и парламентаризма, или диктат на ПП,ДБ, което означава нови избори.
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Никакво отстъпление от демокрацията и парламентаризма. Никакви гаранции, че ще се подкрепи всичко, което ПП,ДБ внесат за гласуване. Никой не дава такива гаранции при демокрацията, само при диктатурата има гаранции. ПП,ДБ искат абсолютната власт. Трябва да ги спрем. ПП,ДБ не са в позиция да поставят условия.
3
1
 
12
 
! Отговори
Гражданин преди 10 месеца
Ама какво има да бистрят? Да я закриват жълтопаветната детска градина и да се приключва с тази фантазия.
2
1
 
7
 
! Отговори
пришълецът преди 10 месеца
Гаджета сте и точка:))))
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Съвместно обсъждане, съгласуване, договаряне на проекти за реформа, звучи вече по-нормалво /освен ако не е нов капан и празни слова от ПП,ДБ/, от ултиматума и заканата, които чухме днес от ПП,ДБ. Но гаранция за гласуване в зала и условия, при това 7, определено НЕ!. ПП,ДБ не са в позиция да поставят условия. Трябва да знаят това. Това е изнудване и диктат. Ако искаха картината да е друга, ПП,ДБ трябваше да включат министри на ГЕРБ в правителството. Сега сами, носят отговорност за всичко.