Борисов: РСМ е видяла само добро от България, не ги разбирам

Ако зависило от бившия премиер на мачовете между Левски и Шпупи нямало да има агитки
30 юли 2023 16:30, Красимир Ангелов
153
Борисов:  РСМ е видяла само добро от България, не ги разбирам
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова да не се бъркат спортните страсти с политиката. Коментарът на бившия премиер бе по повод инцидентите в Скопие преди мача между Левски и местния отбор Шкупи.

Борисов призна, че се е подразнил от случилото се в Скопие, тъй като е левскар.

Още по темата
"Не трябва да бъркаме политиката със спортните страсти. Тези, които са превишили правата си там - дали са полицаи или пък от агитките, за тях си има правосъдие. Но, ако зависеше от мен, аз нямаше да разреша агитки и за двата мача. Сега ще им бъде трудно при гостуването. И отново ще имаме изпитание за полицията и политическата класа - нещо, абсолютно ненужно", каза още Борисов и подчерта:

Ние имаме договор за добросъседство и приятелство. Ние сме дали на Албания и Македония възможност да отидат в Европейския съюз /ЕС/.

"Не ги разбирам нашите съседи, защо го позволяват това? Защото само добро са видели от България", каза още Борисов по повод инцидентите в Скопие от миналата седмица, цитиран от БГНЕС. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Язък за кученцето, каракачанка, то струва повече от цялата ,,помощ" на Русия, цъ,цъ,цъ...
83
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тоя пак ли ще протестира срещу себе си?
82
4
 
4
 
! Отговори
До 98 преди 9 месеца
Ами не е точно така, като се замислиш газопровод им направи и кученце на Путин подари. От посолството го натискат да говори така.
81
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Дет се вика, такава майка да имаш, баща не ти трябва
80
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
И ние не те разбираме,толуп с толупа.И ние сме видели само добро от Русия,но ТИ стоиш начело на мрААсната шайка,която лае неистово срещу нея!!!Аман от лицемерие,лицемери такива!
79
5
 
2
 
! Отговори
До 95 преди 9 месеца
Русия в случая е и майката и бащата на глезеното дете Украйна!!!Метафорично казано...........но е истина...............при държавите е малко по-различно , отколкото при хората!!!
78
1
 
6
 
! Отговори
До Анонимен 92 преди 9 месеца
Разбира се, че делкат милиарди .............3-те партии в новата тройна коалиция......ГЕРБ, ПП и ДПС!!!Ти чак сега ли го разбра???Много късно , бе , брат'чед!!!
77
0
 
2
 
! Отговори
До 84 преди 9 месеца
Ясно, Русия е майката на лошото дете, ама нали пишеш че то тръгнало и срещу баща си? Русия е майка, ама кой е бащата?
76
1
 
6
 
! Отговори
Албанците преди 9 месеца
добре си изиграха картите....................взеха Косово, взеха и половината С.Македония...............след време и цялата РСМ ще вземат, има 2 албански партии във Владата, албанския стана втори официален език в РСМ..............изобщо сицилианската мафия ряпа да яде пред албанската мафия!!
75
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тя Русия е майка на комунистите от цял свят
74
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Аве Македония е създадена от Сашко Македонски
73
2
 
5
 
! Отговори
До 85 преди 9 месеца
Майката е Русия, а глезеното дете-Украйна!!
72
3
 
4
 
! Отговори
вето преди 9 месеца
до дупка за дебелите македонски глави............да впишат българите в конституцията и да спрат да тормозят българите................иначе ще видят ЕС през крив макарон
71
2
 
3
 
! Отговори
вето преди 9 месеца
до дупка за дебелите македонски войни............да впишат българите в конституцията и да спрат да тормозят българите................иначе ще видят ЕС през крив макарон!!
70
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Стига с тая Коминтерна...............коминтерна няма отдавана, Г.Димитров, Съталин и Тито отдавна са умряли..................само си чешете езиците с тая коминтерна!!
69
1
 
2
 
! Отговори
До 84 преди 9 месеца
Абе ти не видя ли че Украйна нападна Русия?
68
8
 
5
 
! Отговори
??? преди 9 месеца
Сега разбрахте ли защо руснаците удариха Украйна???Това е все едно една майка да храни детето си и да се грижи за него цял живот.............но детето тръгва по лош път, събира се с лоши хора , предава родителите си и тръгва с/у майка си и баща си...............тогава те какво трябва да направят??Има един изход.............да го нашамарят, да го приберат в къщи и да го превъзпитат.........защото с добро не става!!
67
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Югославия и франкенщайна и Македония са сталинистки проект и няма какво да се търси под друг вол теле, ни масони, ни рептили, ни евреи ги създават
66
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Истината е, че никой освен нас няма интерес Македония да е Българска. Те се страхуват от обединена и голяма България. Знаят, че българите сме основният народ на Балканите и сме голяма сила, ако сме обединени.
65
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Македония е виждала само нагггъзване от България,защо да не и го....Сега сигурно ще го разбереш Толупий!А това се дължи на две физически величини - на политици и на народ!