Контрера: Рашидов падна жертва на либералния екстремизъм

Ляволибералното вече е партиен курс у ГЕРБ
10 авг 2023 17:30, Анисия Иванова
137
Контрера: Рашидов падна жертва на либералния екстремизъм
Снимка: БГНЕС

Вежди Рашидов падна жертва на либералния екстремизъм, а ляволибералното вече е партиен курс у ГЕРБ, според  общинския съветник от ВМРО в Столичния общински съвет Карлос Контрера.

В профила си във Facebook Контрера признава, че нито e почитател на скулптора Рашидов, нито на политика Рашидов. Според него той е паднала жертва на своята откровеност и затова е бил наказан, защото съвременният политически коректен либерален екстремизъм не прощава.

Контрера посочва, че от ГЕРБ са използвали Рашидов, а сега са му „били шута“, защото не е в унисон с ляволибералната политика на партията.

Още по темата

 "Изреченото от Рашидов на фона на глупостите, натворени и казани от Кирил Петков, Асен Василев и прочие политически бълвочи е безобидно. С едно извинение можеше да мине, не е драма. Не беше нужно да се самобичува, камо ли да подава оставки. Too much", пише той..

Според Контрера по-големият проблем е друг: "Вежди Рашидов беше остракиран от своите, при това доста безцеремонно. Това е политическо предателство. Актът говори много - ляволибералният завой на ГЕРБ не само е взет, ама вече е партийна линия. Превърнаха се в една форма на ДБ. Консервативно мислещите в ГЕРБ тепърва ще бъдат подлагани на подобни гонения, заради еретичност спрямо новия (джендърски) курс на партията.

Остава един Делян Добрев да държи там фронта и да е гласът на разума.

Между другото, смятам, че на Рашидов дюшеш му дойде ситуацията и успя да се пусне от хорото. Той като типаж не ми се връзваше в ляволибералното хоро, подето с кърпичката, водено от днешния ГЕРБ. Остава горчивият привкус, че не беше защитен от своите, а предаден на втората минута. Същият Рашидов го употребиха, ползваха го за ширпотреба и сега - шута. Не се прави така. В днешната политика е това - формата доминира над съдържанието", завършва общинският съветник от ВМРО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
6
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 8 месеца
КАРЛОС КОНТРЕРА Е ЕДНО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРОТИВНО И ГНУ-СНО СЪЗДАНИЕ НЕ СЛУЧАЙНО ЗАЩИТАВА РАШИДОВ И СЕ МАЗНИ НА ГЕРБ С НАДЕЖДАТА ДА ГО ВЗЕМАТ НА ХРАНИЛКАТА!
26
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Между ГЕРБ и ПП вече няма разлика.
25
6
 
12
 
! Отговори
Мнение преди 8 месеца
Думата, която употреби Вежди Рашидов към жените е достатъчна, за да бъде изхвърлен от Парламента! И моля, не го изкарвайте жертва, този вулгарен човек, който не уважава жените, пък било то и пострадали от насилие! Има си закони, има си съд, там се разглеждат делата, никой няма право да поставя обидни етикети на която и група хора да е! Всички сме българи, всички сме равни!
24
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Падна жертва на собствената си простотия!
23
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Кой го интересува какво бил казал мел е зът от никарагуански миганин и пернишка ромка.
22
4
 
11
 
! Отговори
Вежди Рашидов преди 8 месеца
E.гaти държавата щом аз съм председател на НС!
21
3
 
10
 
! Отговори
Чобан Хасан PhD преди 8 месеца
Аре стига глупости чак жертва го изкарвате. Уейнстейн дето Вежди цитира и той ли е жертва или просто е въргалял всяка жена наоколо. Веждата си псува и ругае и шамари който си иска и сега жертва.
20
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Абе защо не се възмутихте когато Кирил Петков се опита да яхне протестите преди няколко дни и се хилеше невменяемо на площада, все едно хората за купон се бяха събрали там...
19
0
 
2
 
! Отговори
Пришълецът преди 8 месеца
Tамилските тигри се завръщат:)))
18
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Рашидов падна жертва на собствената си простотия.Там където пребивава отдавна политически и ВМРО.
17
2
 
15
 
! Отговори
До право на мнение преди 8 месеца
Помним и как пиян мина на червено и направи катастрофа в центъра на София. Какво стана с кръвните му проби на този алкохолик?
16
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тоз е от ВМРО има ли смисъл да коментираме?
15
9
 
13
 
! Отговори
Право на мнение! преди 8 месеца
Решидов падна жертва на собствената си вулгарност и сексизъм. И още, Рашидов не е никаква Жертва!!! Жертви са Жените жертви на Насилие!!! Престанете да изкарвате Насилниците Жертви!!! Защото Рашидов е също такъв агресор и насилник, само че с протекции отгоре, помним как зашлеви полицай преди години, само защото му направи забележка да не паркира колата си на мястото на някакъв посланник!!! Тогова уж щяха да го съдят и някой се обади отгори и не го осъдиха!!! Аман от психопати!
14
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
На всяка снимка на Веждито има мухи-винарки около главата му. Вгледайте се, моля!
13
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Факт! Ясно е, че изреченото от Рашидов беше в мислите на повечето депутати. Дори Минчев се ухили на казаното от Рашидов (не му направи забележка, както подобава ако неодобрява казаното), но това леко се пропуска в последните дни...
12
10
 
17
 
! Отговори
Хахаха преди 8 месеца
Какви хубави български имена: Карлос и Вежди. Единият обижда половината българи и ги нарича к..ви (предполагам с това визира майка си, жена си и внучка си), а другият благодарение на България живее в демократична държава, която му позволява да стане общински съветник, обижда всички българи, а не си отиде в изостаналата латиноамериканска държава да работи за 3 долара на ден докато не го застреля във външната му тоалетна някой 10 годишен уличен престъпник.
11
13
 
14
 
! Отговори
Додо преди 8 месеца
Всичките мекотели, които така яростно нападнаха Веждито много добре знаят, е той е 100% прав в изказването си! Двулични, жалки клоуни!
10
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Каменоделец-алкохолик
9
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Подкрепяме напълно Вежди Рашидов! Не може вчерашни п.икли като оная Дебора да определят кариерата на хората!
8
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Падна жертва на собствената си простащина , моля!