Контрера: Рашидов падна жертва на либералния екстремизъм

Ляволибералното вече е партиен курс у ГЕРБ
10 авг 2023 17:30, Анисия Иванова
137
Контрера: Рашидов падна жертва на либералния екстремизъм
Снимка: БГНЕС

Вежди Рашидов падна жертва на либералния екстремизъм, а ляволибералното вече е партиен курс у ГЕРБ, според  общинския съветник от ВМРО в Столичния общински съвет Карлос Контрера.

В профила си във Facebook Контрера признава, че нито e почитател на скулптора Рашидов, нито на политика Рашидов. Според него той е паднала жертва на своята откровеност и затова е бил наказан, защото съвременният политически коректен либерален екстремизъм не прощава.

Контрера посочва, че от ГЕРБ са използвали Рашидов, а сега са му „били шута“, защото не е в унисон с ляволибералната политика на партията.

Още по темата

 "Изреченото от Рашидов на фона на глупостите, натворени и казани от Кирил Петков, Асен Василев и прочие политически бълвочи е безобидно. С едно извинение можеше да мине, не е драма. Не беше нужно да се самобичува, камо ли да подава оставки. Too much", пише той..

Според Контрера по-големият проблем е друг: "Вежди Рашидов беше остракиран от своите, при това доста безцеремонно. Това е политическо предателство. Актът говори много - ляволибералният завой на ГЕРБ не само е взет, ама вече е партийна линия. Превърнаха се в една форма на ДБ. Консервативно мислещите в ГЕРБ тепърва ще бъдат подлагани на подобни гонения, заради еретичност спрямо новия (джендърски) курс на партията.

Остава един Делян Добрев да държи там фронта и да е гласът на разума.

Между другото, смятам, че на Рашидов дюшеш му дойде ситуацията и успя да се пусне от хорото. Той като типаж не ми се връзваше в ляволибералното хоро, подето с кърпичката, водено от днешния ГЕРБ. Остава горчивият привкус, че не беше защитен от своите, а предаден на втората минута. Същият Рашидов го употребиха, ползваха го за ширпотреба и сега - шута. Не се прави така. В днешната политика е това - формата доминира над съдържанието", завършва общинският съветник от ВМРО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Няма да ни ЛИПСВА!-:)
46
1
 
6
 
! Отговори
Hulk Hogan преди 8 месеца
Рева крокодилски сълзи за Вежди!!!
45
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Вежди Рашидов падна жертва на лошото си възпитание.
44
3
 
3
 
! Отговори
Айде преди 8 месеца
Тоя рептил, отдавна трябваше да си ходи. Иначе е прав като цяло.
43
2
 
8
 
! Отговори
Мнение преди 8 месеца
Мъж, който унижава жените с обидни епитети, не е никаква жертва, нито пък е мъж!
42
5
 
7
 
! Отговори
Брех да му се невиди преди 8 месеца
Колко изкривено съзнание трябва да имаш, за да изкараш насилника Рашидов жертва, защото да обиждаш си е психологическо насилие! Вместо насилените жени, които едва сега имат смелостта да надигнат глас за извършено над тях насилие. Те какви са тези жени - насилнички ли са тогава? Не са ли те жертвите?
41
2
 
5
 
! Отговори
Весо преди 8 месеца
Веждите говори истинита от свое име и в ед.ч.,нагъл,безкрупулен и арогантен!Яде,пие и пуши,като за последно!Вярва,че е от избрания сой-мултаците!Кирето ги мята по коли,самолети,парапети и спални,за него жените не са само курави,както казва Веждите,но и секретарки!На гърба на държавата и с всички благинки за...прослужени години!Да се чуди и маеЧовек,интимна,лична или по заслуги е връзката!
40
2
 
10
 
! Отговори
Паню Баирски преди 8 месеца
Този Контрера е абсолютен ***.
39
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
А аз си мислех, че руснаците пак са виновни
38
5
 
8
 
! Отговори
Напротив! преди 8 месеца
Рашидов сам си е виновен, защото има голяма а *** уста, а реториката му включва мизогинистични епитети, със сексуална обективизация, фокусирана върху изкривена представа за жените, жертви на насилие. Това у унизително за тези жени! Рашидов не е никаква жертва, а трябва да бъзе изгонен най-позорно от парламента! Рашидов трябва да бъде съден и да му бъде наложена глоба!
37
2
 
8
 
! Отговори
Събудила преди 8 месеца
Се Веждичката! Кво да види - жертва!
36
2
 
13
 
! Отговори
Курера преди 8 месеца
Така е, падна жертва на алкохолният екстремизъм.
35
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Либералното няма нищо общо с ляво а дясно фашиско на кой е по-силен убива слабия.
34
7
 
6
 
! Отговори
Старият преди 8 месеца
Много добре го казал. Неговите са му били шута. То типично действие за българина! И не случайно е имало поп Кръстю ..... а сега са, с лопата да ги ринеш.
33
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Рашидов е прав. Как пък изведнъж се сетиха, че са жертви? И това е недоказуемо. А тая Дебора на 18 се фанала с един татуиран батка. Какво очаква? Цветя и рози.
32
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Жалък опит за реабилитация на мулташкия пияница. Ако бяхме нормална държава отдавна щеше да се разбере какви ги е вършил.
31
1
 
9
 
! Отговори
Цял живот преди 8 месеца
Гъшил гушата с държавни поръчки и накрая бил "жертва"!
30
0
 
10
 
! Отговори
ГЕРБ жертви преди 8 месеца
Веждичката падна и в КТБ жертва но измъкна 4 милиона от държавата като показа членска карта на ГЕРБ и договора за специален клиент на КТБ..
29
10
 
8
 
! Отговори
Реализъм преди 8 месеца
Рашидов изказа едно недопустимо за ЕС сексистко мнение, социално изключващо жените жертви на насилие, лепна им най-безцеремонто и нагло обиден етикет, вместо да осъди насилието срещу жени, той очерни на жените, които године наред са се страхували да надигнат глас от наси.ието над тях. Смея да твърда, че всяка втора жена у нас е насилена!
28
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Е как ще падне "жертва"?? Все едно някой каза това вместо него самия... Той си е либерал Рашидката.. като повечето турци в България. ДПС нали е в либералното семейство.. Какви са? да не би да са консерватори случайно?