Кисьов: Европа не познава държавен глава като Радев

Настоява да се говори позитивно за държавата
23 авг 2023 11:04, Росен Стойчев
141
Кисьов: Европа не познава държавен глава като Радев
Снимка: БГНЕС

Не може бившият служебен вътрешен министър Иван Демерджиев и президентът Румен Радев да говорят срещу държавата си.

Още по темата


Това заяви пред БНР Владимир Кисьов, бивш главен преговарящ за членството на България в ЕС и бивш заместник-министър на външните работи.

"Трябва да си зададем въпроса как е възможно да имаме президент, който да говори срещу държавата си, нападайки повечето партии в момента и говорейки срещу правителството. Такова нещо не познава историята на Европа", изтъкна още той и добави:

"Трябваше да се говори ежедневно за това, за ползите от приемането на страната ни в Шенгенското пространство. Трябва да се споменава какво се случва в другите страни. Положението в България не е по-зле, отколкото в другите държави. По отношение на Щенген нямаме слабо звено, доколкото същите слаби звена ги има и в другите държави", добави Кисьов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още по темата: ЕвропаРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
То няма такъв... имаме лукова глава!!
93
18
 
8
 
! Отговори
Резидент-разединител преди 9 месеца
За съжаление в България вървят популистите(гласувах за моя президент Румен Радеффф - познато а?) и вместо да се гласува със разум се гласува с мисълта кой ти е обещал по-розово да е положението. Та както някой отбеляза по-долу вместо ректора на софийския избрахме един руски гзблизец заедно с 20+ съветници от ДС.
92
21
 
10
 
! Отговори
Мнение преди 9 месеца
Румен Радев не го канят вее никъде в Европа откакто България има редовно правителство. Премиерът Николай Денков, стана по-приемливото лице на България. Радев завижда и затова плюе властта, иска му се пак да нямаме редовно правителство и пак той да управлява езнолично и да се развява по света.
91
2
 
6
 
! Отговори
Факт преди 9 месеца
До 95. Чудя се. Не се чуди, а прочети цялата статия, тамси пише всичко:" Владимир Кисьов - бивш главен преговарящ за членството на България в ЕС и бивш заместник-министър на външните работи".
90
5
 
13
 
! Отговори
Марта преди 9 месеца
До ние сме уникални пак....Прав сте за чуждопоклонничеството.То обаче не е само към Русия.Считсте ли,че България води своя независима външна и вътрешна политика?
89
14
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Радев се държи като българин, който се старае да защити и опази народа и страната си. Това, че не повтаря мантрите на посолствоТо, не означава, че защитава Русия.
88
26
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
радев си е говорител на русия в България
87
9
 
28
 
! Отговори
Чудя се преди 9 месеца
Кой точно е кисьов и с какво е известен , та му се публикува мнението
86
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Може ли недоволстващите да дадат пример за държавен глава в еропейски и световен контекст, който би им бил образец? И Макрон, и Шолц, и Мелони са силно недолюбвани в страните си. Байдън буквално заспал на масата при ходенето ми на Хаваите, там го посрещнали със среден пръст (има телевизионни записи ), кашата при британците се вижда от постоянните стачки...
85
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
радев се държи като глава на регион в русия на значен от Путин
84
29
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Радев е просто говорител на руското посолство. Но виновни са хората които преизбраха Радев вместо ректора на Софийския Университет. Разбирам да го избереш веднъж. Но след това като 5 години не е свършил абсолютно нищо освен да плюе по правителството, да бъде преизбран си е чиста вина на българското общество. Имаш избор между шофьор на самолет и ректора на Софияския и избираш шофьора на самолет. Е кой ти е виновен?
83
20
 
12
 
! Отговори
До 78 преди 9 месеца
Къде го видя този капацитет при Радев? Че и огромен. Направо смешки, то при военните по принцип капацитетът не е голям, а при някои направо липсва.
82
9
 
9
 
! Отговори
Ние сме уникални пак преди 9 месеца
Откъде да познава. В нормалните държави може партийно да се боричкат, в Турция се й бият, но стане въпрос за интересите на Турция вадят очи. Тук такива като Радев дори намират подкрепа. Защото масово е разпространеното чуждопоклонничество. В интерес на други държави, някои намират за нормално да окепазят своята. Това в Турция се наказва и то строго. Да не говоря, че има хора хвърлени в затвора за 300-400 години. На практика осъдени на смърт.
81
15
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ба да си кара мандата. България толкоз е теглила един Рундьо ли няма да изтегли. Закон да има .пфу мразя политиката
80
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ние силно звено нямаме всичко е ужас
79
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Фиксацията на сглобката срещу Радев показва единствено стренежа им към безгранична и неконтролируема власт, за да предадат окончателно държавата в пълно разпореждане на американците. Нека първо да видят какво чучеллло е американският президент, толкова явно неадекватно образУвание с човекопоробен вид.
78
23
 
20
 
! Отговори
и те така преди 9 месеца
фигуранта става все по опасен за България , в най скоро време трябва да бъде уволнен !
77
2
 
4
 
! Отговори
Алексей пъпеша преди 9 месеца
Лев ИНС никойне е застрахован
76
4
 
20
 
! Отговори
Христо Христов преди 9 месеца
Така е. Трябва да се говори как в ЕС се толерира корупцията и безpoдничеството и не се говори срещу тях.
75
13
 
8
 
! Отговори
Рувен Радеф преди 9 месеца
Къде е банкянския ми колега новия Бай Миле да помага в трафика на мигранти че немога да се справя сам