Кисьов: Европа не познава държавен глава като Радев

Настоява да се говори позитивно за държавата
23 авг 2023 11:04, Росен Стойчев
141
Кисьов: Европа не познава държавен глава като Радев
Снимка: БГНЕС

Не може бившият служебен вътрешен министър Иван Демерджиев и президентът Румен Радев да говорят срещу държавата си.

Още по темата


Това заяви пред БНР Владимир Кисьов, бивш главен преговарящ за членството на България в ЕС и бивш заместник-министър на външните работи.

"Трябва да си зададем въпроса как е възможно да имаме президент, който да говори срещу държавата си, нападайки повечето партии в момента и говорейки срещу правителството. Такова нещо не познава историята на Европа", изтъкна още той и добави:

"Трябваше да се говори ежедневно за това, за ползите от приемането на страната ни в Шенгенското пространство. Трябва да се споменава какво се случва в другите страни. Положението в България не е по-зле, отколкото в другите държави. По отношение на Щенген нямаме слабо звено, доколкото същите слаби звена ги има и в другите държави", добави Кисьов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още по темата: ЕвропаРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
6
 
13
 
! Отговори
Радев е държавник преди 9 месеца
Народ ,който забравя историята си е мъртъв
53
14
 
7
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 9 месеца
Още от самото начало като президент,се разбра недвусмислено,че радев,предложен от бсп и одобрен от решетников от гру,ще бъде на страната на русия и основно,във външно-политически план,ще служи на нея.Неговото категорично несъгласие за военна помощ за Украйна и "призивите му за мир"значат асимилиране на Украйна от руските фашисти и признание на правото на силата.ИМПИЙЧМЪНТ!
52
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Кисьов, представител на гербавото Седесе - ето кои хора са против Радев
51
9
 
15
 
! Отговори
Владо преди 9 месеца
Няма по-корумпирано и продажно правителство от сегашното. Поне имаме достоен Президент!
50
14
 
8
 
! Отговори
Царя е гол преди 9 месеца
Глупав президент използващ старата комунистичуеска тактика "разделяй и владей"! Който е работил във фирма на стари комунисути знае, че там всички служители чрез интриги са скарани един с друг, противопоставени, като така си правят мръсно, кодошат се и неможе да се съберат и противопоставят на гаднитее условия на труд! Радев е същия измамнник, раздели дясното и с 10% комуунистти иска да ни отдалечи от Европа, но щом няма импийчмънт, някой друг играе с него. Май са ПП да ги и в ббоклуците и тях!
49
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Всеки гласувал за втория мандат на Радев трябва да понесе собствената си морална отговорност за това, че на челото на държавата ни стои един разединител, който само генерира проблем след проблем.
48
4
 
15
 
! Отговори
Историята показва, преди 9 месеца
също така, че когато много се плюе против някой, то значи този някой е неудобен за властта. Кисьов изглежда зле се учи от историята...
47
7
 
4
 
! Отговори
Тато преди 9 месеца
Празна кратуна, плеши без да мисли....
46
12
 
6
 
! Отговори
На военните ина ушев преди 9 месеца
Им е гръмнал процесора такива никога те трябва да се допускат да управляват България
45
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Институцията Президент на Република България явно е отредена да бъде олицетворение на най-проваления политик в държавата. Кой би предположил, че след Първанов тази институция ще изкопае още по-ниско дъното в което е положена?
44
10
 
27
 
! Отговори
Ха ха ха преди 9 месеца
Радев говори това, които 80% от народа мисли и иска.
43
21
 
9
 
! Отговори
666 преди 9 месеца
Зеления чорап е ТИКВА, още ли не сте го разбрали......Военен е диагноза.
42
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Нане- ТОЙ ГО КАЗВА ОТ ГОДИНИ И КАКВО ЩЕШЕ ДА СТАНЕ С БГ АКО ГО БЯХМЕ ПОСЛУШАЛИ- С ОГЪН И ЖУПЕЛ ПРЕЗ БГ КАТО В УКРАЙНА- ЗА МИНАЛАТА ГОДИНА МЕЖДУНАРОДНИЯТ СЪД В ХАГА Е ОСЪДИЛО РУСИЯ ЗА 156 УБИТИ ДЕЦА В УКРАЙНА И ЗА ИЗВЕДЕНИ СИРАЦИ ОТ УКРАЙНА В РУСИЯ- ТОВА МОЖЕШЕ ДА СТАНЕ И У НАС- НЯКОЛКО ЧАСА ПРЕДИ ВОЙНАТА ПУТИН КАЗА- САМО МНОГО БОЛЕН И ЛУД ЧОВЕК МОЖЕ ДА ДОПУСНЕ ЧЕ ЩЕ НАПАДНЕМ УКРАЙНА-...ЯВНО ТАМ НЯКОИ ПСИХИЧНИ ПРОБЛЕМИ ГИ ПРЕФОРМАТИРАТ КАТО СТРАТЕГИЯ...
41
5
 
17
 
! Отговори
Избирател преди 9 месеца
Ъ, кога говоренето срещу партия или конкретни лица е говорене срещу Държавата. Да не са ни върнали Димитровската конституция и вече отново е забранено да се говори срещу Партията (или Посолството).
40
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Все някой ти казва какво трябва да мислиш и говориш. Това, че Радев казва истината в очите на някои политици, не означава, че говори срещу държавата. Обратното е, един от малкото е, дето я защитават. Хората не са виновни, че кандидатите за политици са такива, каквото и да прави, голям избор няма.
39
12
 
7
 
! Отговори
Факт преди 9 месеца
Не може ама може. Населението си го избра. Така му се пада.
38
16
 
8
 
! Отговори
Артелерист преди 9 месеца
Румен Радев пребивава в българския политически живот вече повече от 7-8 г . Достатъчен срок да се запитаме - допринесе ли с нещо за добруването на народа ? По добре ли се живее от как стана държавен глава ? Издигна авторитета на Родината ли ?
37
3
 
2
 
! Отговори
София1914Запад преди 9 месеца
34 Кога?
36
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Знаем си го Рaдэв що за инсталирана марионетка е -> винаги е против България , винаги е в полза (услуга) на Русия
35
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Долу сглобката, браво на Радев и вие ду---давци не сте държавата!