Слави Трифонов: Помислете си за всички деца избити по пътищата на България

Той коментира катастрофата, при кято дете загина на пешеходна пътека
4 сеп 2023 14:42, Нели Христова
54
Слави Трифонов: Помислете си за всички деца избити по пътищата на България
Снимка: БГНЕС

"Аз съм такъв, че когато нормалните хора изпитват тъга, аз изпитвам ярост", така лидерът на ИТН Слави Трифонов коментира случая с прегазеното от пиян шофьор на пешеходна пътека дете.

"Много ме натъжи поредното убийство на дете на пешеходна пътека. Всъщност, аз съм такъв, че когато нормалните хора изпитват тъга, аз изпитвам ярост. И, за да не става много лично, ще ви кажа, че се опитвам да измисля всякакви варианти, с които да помогна това да спре. От всички градове да се опаковат с камери до брутални закони, които да плашат и наказват извършителите на подобни престъпления. Дали това ще помогне, не знам. Опитвам се да правя, каквото мога с моите възможности. Но истината е, че има част от нашите съграждани, които явно не притежават чувство за отговорност, състрадателност и морал и не знам как да ги спрем. Явно е въпрос на манталитет. А как се спира нещо, което вече е създадено… нямам отговор, но разбира се, трябва да се борим. Всички. Кой с каквото може. И денят е мрачен, и лятото си отива, общо взето тъжна работа. Искам да ви пусна една песен, много пъти сме я изпълнявали с “Ку-Ку бенд” и с Деси Добрева, и с Нели Петкова, и с Невена Цонева, но сега ще ви я пусна в оригинал, така както я изпълнява Лили Иванова. А тя, я пее изумително и изключително емоционално. Помислете си, докато я слушате, за всички деца избити по пътищата на България, за които лятото вече няма да дойде", пише още Трифонов.

Катастрофата стана в събота около 21 часа. От СГП и СДВР съобщиха, че 37-годишният шофьор е бил с два промила алкохол в кръвта, а преди да се случи инцидентът няма спирачен път. Едва 400 метра е карал пияният Петър Тодоров, преди да блъсне и убие дете на пешеходна пътека.

В колата - "Мерцедес" Е класа, пътували жена и дете, които не са в семейни отношения с водача. Жената знаела, че мъжът е пил, но не го спряла да седне зад волана, защото не изглеждал неадекватен. Автомобилът не е на нейно име, нито на водача. Все още се установява на кого е.

Има достатъчно доказателства за привличането на задържания като обвиняем за причиняване на смърт след умишлено нарушаване на правилата за движение по пътищата, при евентуален умисъл, добавиха от прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Създателят на чалга-културата в България и пряко отговорен за oпрocтачването на нацията сега се чудел защо така.
24
0
 
3
 
! Отговори
тая тема преди 8 месеца
е по благородна от макетата . културата е важна за президент на страната. не може митьо, слави, асан . и на пътя е така. в америка стават , шерифите гледат доказателствата и с кмета действат .Уилямс блъсна и уби студентка , но я оправдаха.
23
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Помислихме. Ти помисли ли с твоята чалга "с едно ферари с цвят червен" и скетчове за под кръста дали не си основен виновник ?
22
3
 
24
 
! Отговори
Патриот преди 8 месеца
Чалгарю доленТи влезе в историята Завинаги...И Господ не обича предателите
21
4
 
2
 
! Отговори
Два пистолета преди 8 месеца
На на най на на на. Яха сичко да съ изкажи. Що? Не ни е нужно. Наистина.
20
3
 
30
 
! Отговори
реалист преди 8 месеца
Чалгаря, който уби душите на цяло поколение деца се притеснил за убиете на улицата деца.
19
0
 
1
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 8 месеца
Е и всяка година едно и и също ! народа като е *** как ще оправите държавата ?!?!??
18
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нищо чудно шофора да е фен на Славчо и чаллгата му.
17
2
 
16
 
! Отговори
Заслужено преди 8 месеца
Дават се книжки на комплексари с бмв и порше, които дори името не могат да си напишат, а се молите да се съобразяват на пътя. Полицаите ни изглеждат и се държат като охрана на наркокартел - с дини под мишници и iq 70 . Интересите към обикновените хора се свеждат до плащане на данъци с цел политиците и техни близки да заличат кражбите си и грам не се замислят какво е редно да се направи. Личи си кадърността на управлението навсякъде. *** са най-добре, така и е редно - ДПС е оправията ни!
16
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
В 80-90 процента от случаите убийците са или мутри като този, или развратени чалгари, за което този ЛИЧНО е спомогнал. Опа, да не забравя, те са и ПСЕВДОПАТРИОТИ като този и "Георги" с татусите.
15
0
 
19
 
! Отговори
ужасно преди 8 месеца
това ако беше станало в САЩ, го вкарват в затвора веднага докато се разглежда делото, а на жената се отнемат родителските права на детето, защото е съучасник в престъплението и не става за майка
14
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Е, този клип с тази песен са единственото свястно нещо в цялото изказване на Трифонов, ама не разбрах какво е общото между отиващото си лято и арогантните шофьори убийци по пътищата...
13
5
 
18
 
! Отговори
ЗащоСегаРевеш преди 8 месеца
Всичко произлиза от опростачването на нацията,чието начало успешно постави постави преди четвърт век СДС-Шайката, под напътсвнието на шпионите от Козяк, в което опростачване за пустите му пари активно се включи и ти жалък Нещакгтнико.
12
1
 
16
 
! Отговори
Соню Момчилов преди 8 месеца
Каква изтънченост на словоизказа на лирическия херой!"Мед ще ми носиш щом сваля тебе веднъж!"...ХА ХА ХА ХА
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ако има физическа бариера която да се задейства при пресичане това би опазило пешеходците. Другото което би спряло поне пияниците е система за засичане на пиян водач която да може да спре двигателя. Закона не пази а наказва след като вече е станала белята но трябва да го има.
10
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тайсън съм аз ама хвани се за нещо и здраво се дръж Хала съм аз , цяла ламя Мед ще ми носиш щом сваля тебе веднъж.
9
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
"но сега ще ви я пусна в оригинал, така както я изпълнява Лили Иванова. А тя, я пее изумително и изключително емоционално".-Ей, лъжецо и подлецо, до вчера и се подиграваше, а сега си обърнал палачинката нещо. Лицемерецо, загрижил си се за децата на България, дето с простащината ти им опропасти съзнанието. Ай сиктер....
8
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
СБИЙ СЕ в някоя квартална кръчма!!!
7
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Направи за мене нещо откачено - карай НА ЧЕРВЕНО!
6
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
7/8 и ще си паднала, легнала и тъй нататъка!