Нешка Робева: Аз съм против войната, против министъра на отбраната съм

Според нея това правителство е дошло с грозна лъжа и става въпрос за лични интереси
6 сеп 2023 21:44, Нели Христова
305

Далеч ли сме от светлия пример на 6 септември, 1885 година? Даваме ли си сметка, че в единството е силата ни?

"Честит празник на всички, които го чувстват като празник. Тази трагедия помрачава празника. Мисля си каква е символиката от две поредни бедствия. Зависи от тълкуването на човека. Ако ние сме вярващи хора, трябва да се съобразяваме с този християнски морал, но ние се мразим, избиваме се, ругаем се, отричаме се. Дали Съединението е равнозначно на обединението? За мен не е. Съединението е механично действие, а обединението е едно друго стъпало, на духовно ниво", каза легендарният треньор по художествена гимнастика Нешка Робева в студиото на "Денят ON AIR".

"Ако искаме да сме народ, всеки трябва да си даде сметка, че трябва да намерим това, което  ни обединява. Медиите ни разединяват. Всеки ден попадам на нещо, което ме преобръща. Народът няма как да се самоорганизира, трябва да има глава, която да го води", допълни тя.

Според нея това правителство е дошло с грозна лъжа и става въпрос за лични интереси. Гостът коментира, че всеки, който се интересува от ситуацията в България, може да прецени "кого са хванали за шията и той няма на къде да мърда".

"Има един водач на партия, който много е загазил, но той не се появи в списъка "Магнитски". Всеки ден получаваме сигнали, че се доближаваме до войната. Нали това беше отбранителен съюз? Кого отбраняваш? Къде се буташ, където не ти е работа? Остави тези два народа, досега да са се разбрали и нямаше да има такива жертви. Но не е това въпросът. Тук е въпросът кой ще води света и кой ще разполага с народите. Същото положението е и в правителството", заяви Нешка Робева в ефира на Bulgaria ON AIR.

Тя сподели, че гневът на народа в един момент ще изригне и ще помете всичко. Според нея правителството е било морално задължено да приеме референдума.

"Аз съм против войната, против министъра на отбраната съм. От какво ни отбранява, като ни вкарва във войната? Аз съм против всичко това и не съм руски агент", каза Робева в края на разговора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


305
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
209
1
 
3
 
! Отговори
3M преди 7 месеца
аз съм против изкукали комунистически бабички да влияят на моето бъдещи и бъдещето на децата ни
208
2
 
2
 
! Отговори
гост преди 7 месеца
Браво г-жо Робева! Достойна позиция !
207
3
 
3
 
! Отговори
Грую преди 7 месеца
Нешенце, против войната да не рече - Русия да напада и трепе, пък Украйна да търпи и да брои труповете, а? Русоробска и всъщност войнолюбска позиция, лицемерно скрита зад псведо хуманизъм!
206
6
 
8
 
! Отговори
Руска поодлога преди 7 месеца
Тази физкултурничка Нешка Робева е на всяка манджа мерудия. Тя от всичко разбира и за всичко ни дава акъл - за политика, за икономика, за изкуство, за философия и селско стопанство. А тя просто е завършила физкултура и това, че беше метреса на Светлин Русев не я прави заслужила за културата и политиката.
205
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
и аз съм против войната но русия разпалва постоянно войни в Европа
204
6
 
18
 
! Отговори
РОБ Робеяа преди 7 месеца
Ами като си против войната не разбрах тогава дали си против Путин бе кой започна войната какъв Мир искаш.. искате Украйна да си даде териториите на Русия за да има мир А ако Турция вземи пловдивска област ще я дадете ли предатели ..
203
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Из учебника за началници: човек не може да поправи себе си. Затова Нешка Робева възпитава подчинените си да правят шпагат и да възхваляват шпагата на олимписките игри!
202
0
 
2
 
! Отговори
Дето вдява всичко преди 7 месеца
До Анонимен: А ти кой си да вдяваш всичко и да даваш съвети на други хора в какви кръжоци да да участват?
201
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Баба Нешка да отвори един пенсионерски кръжок и да се изявява там, за политика. Освен от художествена гимнастика, Нешка започна много да вдява и от световна политика. То не е, като доматите в двора й насело. Друго ще да е.
200
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Нешка Робева - Невероятните приключения на Нешка Робева... Беше топъл слънчев слетобед и това донякъде оправи настроението на Нешка щом излезе от Министрството на Физическото възпитание и спорта. Запъти се с колата на Черното Море. Легна върху пясъка и изведнъж ...Гръм! Буря! Торнадо! Изправи се с двете си сукални гърди и започна да прави МАГИИ! Спри Торнадо, Спри!... и в мойта пещера се успокой! Торнадото се усмихна, влезе в нея и се успокой и спря да Руши Хотелите и Сараите на КомунАллаха!
199
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Браво на Борисов, Радев и Правителството. Изкозируваха на СултанКомун Путин и бутайки морето от ляво на дясно и обратно, спряха Бурите и Торнадото по Българското Черноморие да руши Руските Хотели и Сараите на Ахмед Доган! Браво! Машаала на КомунАллаха!
198
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
кажи го на нападащия мутин , ***!!!
197
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
НАЧИ НЕШКЕ- ХВАЩАШ БАДЖО И ПЛЕШИВКА ЗА РЪКА, ЗАСТАВАТЕ СРЕЩУ РУСКАТА АРМИЯ КОЯТО СТРЕЛЯ, УБИВА И РУШИ- МАХАТЕ МИРОЛЮБИВО С РЪКА И ГОВОРИТЕ ПАК МИРОЛЮБИВО/МИРОЛЮБИВОТО И ТИХО ГОВОРЕНЕ Е МНОГО ВАЖНО/- НИЕ СМЕ ПРОТИВ ВОЙНАТА, СПРЕТЕ ВОЙНАТА- ТОВА ГО ПРАВИТЕ ДОКАТО ВИ УТР...Т- АМИ СКЪПА НЕШКЕ ТОВА СЕ ПОЛУЧАВА КОГАТО СРЕЩУ АРМИЯТА НА ЗЛОТО ИЗЛЕЗЕШ И МААШ ТЕ ЗАТОВА БЛИНКЕН ДАДЕ НА ЗАЛЕНСКИ 1 МИЛИАРД ДЛ И ОРЪЖИЕ. Е НИЩО ПОНЕ НА ПРАКТИКА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЕФЕКТА ДЪНИНГ/КРЮГЕР- НЕ ОСЪЗНАВАШ КОЛКО СИ Т Ъ П
196
0
 
0
 
! Отговори
САТАНА преди 7 месеца
А пък аз съм и кво правим?!.
195
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
АНТИХРИСТА ПУТИН УНИЩОЖАВА ПРАВОСЛАВНИЯ СВЯТ С БЕЗУМНАТА СИ ВОЙНА И ТАЗИ НЕШКА ДА СЕ ОБЪРНЕ ПЪРВО КЪМ САТАНАТА В КРЕМЪЛ
194
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Как ще се разберат тези два народа, г-жо Робева, като единия иска да се развива, а другия иска да владее и да командва? Какво направиха руснаците в последните 30 години? Къде им са младите, технологиите, пътищата? Вие цял живот сте били на държавна издръжка и за това не можете да си проумеете, колко вреден е путинизма за украйнците и руснаците. Американите може да не ги харесвате, но в последните години ч
193
0
 
23
 
! Отговори
Грозната истина преди 7 месеца
Всеки нормален човек е за мир. Разликата е че ние си представяме мира с изтегляне на окупаторите, а копейките си представят пълно окупиране на Украйна
192
9
 
3
 
! Отговори
недей,така преди 7 месеца
българите са обединени около краденето,парите и лесния живот,от това по-голямо обединение няма
191
5
 
22
 
! Отговори
Учуден преди 7 месеца
Т,ъпа изкукала БСПарска баба!!Толкова е прозда,че ако го осъзнае,ще отиде да се хвърли от някоя скала в дерето!!Като си за мир,върви и го кажи на идолът си П,ткин,да видим дали ще те погледне въобще и дали ще разбере коя си и с какви пучи масали ще му се натягаш?!Не си никоя да говориш от името на всички българи и да сочиш с червен окървавен БКП пръст законно избраният военен министър на България!!За мен пък Тагарев е номер 1!Кротък,интелигентен и волеви мъж,от каквито БГ има нужда,но липсват!!
190
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тази жена е от такъв род, че утре ако Русия започне да избива български граждани, нейните съграждани. То тя ще изпитва удоволствие от това и дори, ще избива и тя своите. Като онази Гундяевата от Възраждане, която плашеше българите с високоточковите самолети на теористите. Как пък няма в България достойни българи. Дсотойни личности бе! Като поляците да защитават своя народ и държава! Срам ме е хора, като Нешка Робева.