Борисов: ПП-ДБ да не експериментират с доверието на ГЕРБ

Да отхвърлим утре ветото, поиска отново той
26 окт 2023 19:15, Красимир Ангелов
131
Борисов: ПП-ДБ да не експериментират с доверието на ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

"ПП-ДБ да не експериментират с доверието на ПГ на ГЕРБ-СДС. Съветвам ги най-приятелски. Нека да дойдат утре и да отхвърлим ветото на президента и да приемем още две точки", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който посети Бургас.

Бившият премиер подчерта, че с построяването на газопровода „Балкански поток“ от неговото правителство България е получила възможността да печели от порядъка на 3 милиарда на година.

Още по темата
"Ако ми кажете друго предприятие, което да е 100% държавно и 3 млрд. лева чисти. Всеки, който го е построил може да се похвали с него", каза Борисов и добави, че приветства действията на правителството.

"Навремето го построихме, за да не ни заобиколят. Дадохме на българския народ не само да печели, но и да влияе върху геополитическите събития на Балканите", добави той, цитиран от БГНЕС.

Борисов подчерта, че утре има прекрасна възможност двете формации - ГЕРБ и ПП-ДБ, подкрепени от ДПС, да отхвърлят ветото на президента.

"Самите те казаха, че това е много важно за Плана за възстановяване, защо трябва да го отлагаме със седмици приемането му", добави той.

"Нямам нищо против работниците в бургаската рафинерия. Ние ги подкрепяме, но предприятието, в което те работят, трябва да си плати данъците", посочи още Борисов.

Той посочи, че свръхпечалбата, която е реализирала рафинерията, благодарение на труда на работниците си, трябва да влезе в държавния бюджет, както е в цяла Европа.

"А дерогацията и, ако някои ги ръчка да го правят, означава даване на специален статут на българската рафинерия, издействан от българската държава. Това означава, че българските потребители трябва да получават по-евтини горива. Като гледам как станаха 4 лева, а сега са 3,30 лева - не виждам как тази дерогация помага в момента на българския гражданин", заяви Борисов.

Всичко по казуса вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
0
 
! Отговори
Елена преди 6 месеца
Тия продажници ДБ сигурно искат още от баницата
82
0
 
0
 
! Отговори
Иванова преди 6 месеца
Хайде сега да ги видя от ПП и ДБ как ще се въртят и сучат. Всичко, което искаха в предизборната си програма им се дава. Ако пак се откажат от съставяне на работещо правителство това означава, че за тях властта е самоцел и те просто я искат, а не искат нещо да променят и подобряват в държавата.
81
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Лъжата днес света владей и който не умее да лъже като хитра лисица, зле живей!
80
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Това са пари от Путин, само той ни дава пари по 3 милиарда на година.
79
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Аз от това което прочетох , не видях едно вярно нещо.Бензина бил 4 лв....Лъже кат ци...Бензина че е скъп, скъп е.Ама да лъжеш така , не е коректно.Той и дядо ти е бил ,,коректен" със съседите си , ама са го набили.Писле си го изкарал борец срещу комунизма.Комунизма ли беше , фашизма ли ,вече ти нямам вяра.
78
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Бойко , кажи си кой те снима.Такова е доверието.Как да имам доверие на тебе щом я криеш.Може да е от ,,сараите" .А може и от ГРУ.Ами ти това ли му викаш ,,доверие". На човек на ГРУ.
77
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Борисоф не експериментира.Той направо си върши като професионалист задълженията да лъже.
76
1
 
2
 
! Отговори
Аре, преди 6 месеца
ве, крадци! Махайте се всичките! Крадете като за последно! Изедници!
75
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Баси и двуличието. Борисов хем се опитва да критикува пп, подмята оттук оттам, а в същото време плътно до тях. Подкрепя ги 1:1.
74
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Стига фашизъм и бойковизъм! Да гласуваме за Левицата.
73
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
И къде точно са тези пари, че нещо не се разбира?
72
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тоя докога ще се прави на ощипана мома , сякаш и той не е в кюпа ?! Цар е на лъжите и манипулациите !
71
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Хахаха, снимка трепач, ако го пуснеш във Филиповци ще се слее с местните, че и манталитета му същия.
70
3
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 месеца
ПП-ДС ЕКСПЕРИМЕНТИРАТ С ДОВЕРИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.
69
2
 
8
 
! Отговори
Радослав преди 6 месеца
До 84: тиквата ти построи Путин тръбопровода за 2 години, с български пари, че с Кугър го разхожда, куче му подари, суджука му яде. А конектора с Гърция 10 години стоя на трупчета! Та кой точно е агента на Путин в България? Или като търчеше да бие тиква в краката на султан Ердоган да проси гласове за магарето си беше големият държавник? Още тогава пристана на ДПС и гръбнака му бе подменен с на Пеевски суджука! А нещо за тефтерчето на Златанов да кажеш? Едно тефтерче в което пишеше ББ и ЦЦ?
68
1
 
4
 
! Отговори
Радослав преди 6 месеца
До 84:а младежкото БКП (гроб) какво са бе?Или си мислиш, че Боко си е тиквеел в лехата когато някакъв от ДС, минал и го взел, че го засадил до бай Тошо да го пази?Тиквата е доказан комунист. Свинетка е внучка на комунист, Цвъчка Цвачева цивреше в ефир като разказваше как се е предлагала на комсомолците за да получи заветната книжка, Фъндъка е комунист, Роската Плювналиев е комсомолец, та какви са точно гроб, че не ни е ясно ако не комунисти?В листата на гроб има повече ДС отколкото в на БеСраПак
67
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
На снимката - ти-ква про-ста лъ-жлива и кра-длива --и многоо злопаметна.а сега неговите слуги могат да изтрият коментара ми.
66
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Хей Българин, ти май забравяш, че на Бойко партийната книжка е още в джоба. Лукойл по времето на Луканов е Жан Виденов ли се намърдаха. Много познати се изнесоха от България точно заради него и тоталните невежи назначени да ръководят, по негово време хората се самозапалваха и по негово време биеха стачкуващите. Той назначи в КЕВР някаква без образование и с интернет магазин за цигари, както и на много други места. Този човек свали страната до всички последни места. Затри ни.
65
11
 
5
 
! Отговори
Българин преди 6 месеца
Много са забавни щатните полюционери, като плюят по Борисов! В Румъния не изгониха над 2 милиона млади хора, както това направиха комунистите в България! И не намесвайте Борисов, защото най- много хора избягаха през Лукановата,и Жан Виденовата зими ! Румънските социалисти отдавна се дистанцира от Кремъл, докато наш'те комунисти и необолшевики се надпреварват да демонстрират своята сервилност към Путин! И въобще, има ли държава,където да е стъпил руският ботуш и да е преуспяла?
64
4
 
3
 
! Отговори
Радослав преди 6 месеца
До някои: това, че на клоуна му тикаха по някоя близалка и го тупаха по тиквата не го прави капацитет, просто си знаеха, че най лесният начин да го мачкат като пластелин е да почешат ниското му самочувствие, да погъделичкат комплекса му за малоценност и да му хвърлят някои кокал като на пес.Я виж Румъния къде е и България след 12 години управление на пудела къде е?Боко сега е пес на каишка и Кирчо дърпа юздите, а магарицата Борисов изпълнява, това, че за пред Баланите се прави на нещо си е номер