Григорова скочи: БСП се включва в армията, която я напада

Тя отрече да е конкурент на Корнелия Нинова за лидерската позиция
43
Григорова скочи: БСП се включва в армията, която я напада
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Искаме съмненията в изборните резултати да бъдат изчистени. Утре ще внесем жалба относно решението на Административен съд София, който отхвърли искането, с което се оспорват резултатите, каза  Ваня Григорова.

Григорова коментира изказванията на Атанас Зафиров от БСП, в които твърди, че неуспелият кандидат Ваня Григорова трябва да спре да повтаря по студията „аз”, защото това в голяма степен обижда и неглижира усилията на членовете и симпатизантите на БСП.

„Г-н Зафиров нека си прави сметката кой е бил моторът на цялата кампания. БСП се включва в армията, която ме напада от страна на ПП и ДБ. Не мога да си го обясня, те трябва да кажат в каква задкулисна сглобка са попаднали. Зафиров очевидно е решил да напада кандидата, който е ѝ на БСП-София. Нека си оправят партийните проблеми и да не ме замесват”, каза Григорова. Тя добави, че БСП на парламентарните избори в София има 36 000 гласа, а тя на първи тур 80 000 гласа, а на втори тур те са 170 000 гласа. Григорова уточни, че отделни личности в партията предпочитат да компрометират, а не да работят в интерес на хората.

„Не съм конкурент на Корнелия Нинова. Призовавам хората, които са се напрегнали на „Позитано”, да пият чай и да се успокоят“, каза още тя.

Григорова уточни, че нов политически проект не е на дневен ред.

„Ползотворно и ефективно е да има ляво обединени. Лявото пространство да не е раздробено, очевидно е, че това е успешна формула, но дали ще се случи и кой ще го направи не мога да кажа”, добави тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: Ваня Григорова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Българин, турчин, ром, всички са граждани на Бг. Един велик българин с ромски произход: Проф. Чирков печели световна популярност и признателност за професионализма си в сферата на сърдечните болести, операции, трансплантации. - спасил е много животи на чужденци и българи. Така че, важно е кой какво прави и как мисли.
28
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тя май твърде много се е вживяла вече в мислите си как става кмет на София и сега й е трудно да пусне . И започва да се излага съответно.
27
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
БСП и ПП, чий проект са ПП, ами на служебното правителство.
26
2
 
3
 
! Отговори
Лупи преди 6 месеца
Ех, БСП загуби последният си шанс за спасение. Ваня Григорова можеше да смени Нинова и да поведе уверено столетницата напред.
25
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тия пък не разбират ли, че ПП са малцинство и се стремят да разбият опозицията в общината, за да ги обработват индивидуално!
24
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Когато не разбираш, че играта е свършила, последният сигнал - свирен и публиката се е разотишла. Самодоволството е диагноза, егоцентризмът - наказание. Зареяният в хоризонта поглед не стига за същинска работа, само за чесане на егото.
23
1
 
5
 
! Отговори
Червената Дядка преди 6 месеца
Ах Ваня ,ти Ваня ти ме залюби Ваня , а сега ме разлюби!
22
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Един наказателен вот и литнаха до небесата, че народа се е замечтал за Кремъл, комунизъм и бай Тошо. Мечти за рубли, еуфория за кой колко и как ще раделят парата. Така до първите парламентарни избори и ще ги е срамам да се покажат.
21
3
 
6
 
! Отговори
Ало,осъзнайте се преди 6 месеца
Всеки ден пишете за тази римлянка....преди много години , така създадохте боко тиквата. Нима сега желаете това : невъзпитано, злобно, недодялано и необразовано същество, с явни признаци на нарцисизъм и самовлюбеност, зависимо от най ретроградните хора в обществото ни и мутрофанова... точно копие на тиквата....да стане новината на деня, да ни управлява.....а,бе вие нормални ли сте?
20
2
 
10
 
! Отговори
Бай Миле преди 6 месеца
Григорова получи наказателен вот от БСП, а я подкрепиха от герб, итн и корпоративния вот! Ако ръководството бяха питали партийната маса кой кандидат да издигнат можеше и да спечели. Сега погром, срам и резил за Таков, а за инвеститорите като Гоце, Заплаката, Папазки и сие ще трябва да предлътнат загубата.....и Ваня вън!
19
5
 
10
 
! Отговори
ИЗБИРАТЕЛ преди 6 месеца
Стига сте я викали тази жена,която прекали със самохвалството.Журналистите задават едни и същи въпроси.Никой не я попита защо е приела подкрепата на най-ретроградните леви сили,в които също има ДС-кой е Таков,чий син и внук е-никой не пита.Зад нея седи бивш шеф на МВР свързан с мафията-Р.Петков-от трибуната на НС обиди жестоко Т. Дончева.Никой не попита какво точно е направила за работещите?Те живеят в мизерия,умират млади,а тя и шефа на Подкрепа си живеят пре добре.
18
3
 
6
 
! Отговори
Дик Мъдик преди 6 месеца
Става за плякане! Ама такова здраво, с подмяната и подхвърляне! Очевидно скоро не е чаластрена качествено. Много злоба и ряз е насъбрала! Типичен пример за недоджасана кукувица! Трябваше да си избере подкрепа от партия с по млади симпатизанти!С БСП, най-много някой стар ДеСар да и побърка по дупките с дръжката на бастуна!Тъжна работа!Трябват и няколко младежи на тая та да корифгират хормоните!
17
3
 
10
 
! Отговори
нормално преди 6 месеца
Ваня Григорова каза че няма нищо общо с БСП на Нинова. БСП е в реанимацията и се опита чрез Ваня като лекарство да се лекува.
16
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
И счупи рекорда на Стефка Костадинова!
15
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
За кметица на кв. Христо Ботев или Факултета е идеална, ще говори един език с електората в пряк и преносен смисъл. Защо трябваше да я предлагат за кмет на София и да я гледаме как се излага с нейните лайнимети и други фека.лни приказки.
14
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
От комунистка акъл не щем. Тя ако имаше такъв първо щеше да оправи родната си Абисиния (кв.Хр.Ботев), а не да бяга надалеч Софийското поле.
13
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Популист + комунист не неочаквано НЕ добра комбинация.
12
6
 
6
 
! Отговори
Точен преди 6 месеца
И василчо, и ванчето са от кохортата на ШОРОШ.
11
18
 
9
 
! Отговори
Туф преди 6 месеца
Защо нападате Григорова, че ви казва истината в очите. И престанете да я обиждате *** ***.
10
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Лошо, БСП пак се връща в изходна точка, точно набра скорост и айде, обратно.