МВР шефът: Министерството не може да е боксова круша

Вътрешното министерство не бивало да е и дъвка за политиците
91
МВР шефът: Министерството не може да е боксова круша
Снимка: БГНЕС

Не бива за пореден път да допускаме МВР да бъде използвано за боксова круша и дъвка на политиците. Това каза вътрешният министър Калин Стоянов преди да бъде изслушан в комисията по вътрешна сигурност, цитиран от БТА.

По повод демонстрацията на полицаи пред сградата на парламента по-рано днес министърът коментира, че се надява това да е подкрепа за МВР като институция.

Искам да успокоя колегите да работят спокойно, уверено, да вярват в себе си. За мен е гордост и чест да бъда техен министър, каза Калин Стоянов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още по темата: ПолицаиКалин Стоянов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
1
 
! Отговори
мафията на вътрешнит преди 5 месеца
МВР=мафията на вътрешните работи51764
71
0
 
1
 
! Отговори
. преди 5 месеца
Перука гледаше сеира !Може ли , заради един човек , да стане такава ПАТАКЛАМА , явно само в Бг е възможно !
70
0
 
1
 
! Отговори
Ангелина преди 5 месеца
А ,невинните граждани ,могат ли да бъдат "боксови круши" и да се гаврят с тях?!Проблемът е много по- дълбок и системен и не намалява ,а се увеличава ,защото подобни действия не само се толерират ,но и прикриват и много често "побойниците" след това бързо израстват кариерно за "добра служба" .Въпрос е на кого - на обществото или на политико- икономически групировки?!...Въпросът е риторичен!
69
1
 
5
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 5 месеца
Алчни , злобни , завистливи и цинични в поведението си и в изказването са фуражките . Точно обратното е било винаги след 9-ти Септември 19444 година .Хората са третирани като боксови круши на репресивния апарат на правителствата ни . Арогантността и жестокостта им във всичките им действия (на фуражките) са несравними в целия свят .Те се бъкат във всичките институции , банки , комуникации и работни места на обикновените и в болниците за лечение преди всичко на най-бедните и хората с нулеви доходи
68
0
 
3
 
! Отговори
Курти преди 5 месеца
"Министерсвото" се закрива........П.С. Можем без Милицинери......
67
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Боби Перуканто гледаше сеира !Може ли , заради един човек , да стане такава ПАТАКЛАМА , явно само в Бг е възможно !
66
0
 
5
 
! Отговори
Хвърчат Тухли преди 5 месеца
Ако беше вярно това, че хвърчат тухли по полицията, щяха да изкарат кадри и да го покажат. А на този етап вече щеше да има идентифицирани и арестувани ултраси. Аз такива не виждам. Вие чули ли сте нещо?
65
1
 
7
 
! Отговори
ХИЛЯДИ ПОЛИЦАИ преди 5 месеца
Прави ли ви впечатление как след всяка катастрофа с жертви, излизат някакви "специалисти" от полицията, които обясняват, че в София няма достатъчно полицаи, които да вардят обществения ред. Ако имаше истинска журналистика, сега щяха да го намерат тоя същия и да го питат КАК ТАКА НЯМА ДОСТАТЪЧНО ПОЛИЦАИ ЗА ОПАЗВАНЕ НА РЕДА, А ИМА 1600 ПОЛИЦАЯ ЗА ОПАЗВАНЕ НА КРИМИНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА ГЕРБ И БФС.
64
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
С една дума :Жандармерията , скрита зад МВР-то , не можа да изпълни недоОТОЧНЕНАТА задача , от министъра на МВР !
63
0
 
5
 
! Отговори
1600 жандарма преди 5 месеца
Сега ще ви цитирам едно изказване "Не започвайте гражданска война, която може и да спечелим!" - заплахата е изречена от Томислав Дончев, във връзка с протестите против управлението на Борисов 3. Изводите оставям на Вас!
62
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тоя ако имаше какпка морал и достойнство, досега да си е подал оставката. Но Бойко и Пеевски държат МВР да е тяхно. Асолютна гербаджийска калинка.
61
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Шиши /истинският Премиер в Бг/ , да даде обяснение :Защо има такива неграмотни кадри в МВР-то !?
60
0
 
7
 
! Отговори
ИНТЕРЕСНО! преди 5 месеца
София се "охранява" от 3 патрула на кръст, тъй като липсват полицаи, но на протеста имаше 1600 "полицая" - хмм... ХМММММММ..... ХХХХММММММММММММММ....
59
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До година следва и гражданска война , явно стигаме дъното по всички показатели , цените на горивата , тока , хранителните продукти и услуги --- растат / а какво ни обещаха / !?Крадците по върховете станаха повече от парите !
58
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Щом са допуснали да им запарят полицейския бус с оборудването вътре, значи не са се справили и заслужават уволнение! Или сами са си го запалили, ясно защо! Няма никой полицай сериозно пострадал! Сигурен признак, че хаоса е инсциниран от наши хора! Преди плашиха протестиращите със сигнал за бомба!
57
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Берете плодовете на ''качественият'' СИ мат'-риал !
56
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Не мога да разбера , защо ИЗГОНИХА кадрите от СОЦА , за да се назначат неграмотни , без всякаква ПОДГОТОВКА кадри . Кадрите от СОЦА / говорим за по-ниските слоеве / , с какво заслужиха да бъдат изгонени от силовите министерства ?Назначиха много некачествени кадри и сега ще си беРАТ плодовете !ВИНАТА Е НА ПОЛИТИЦИТЕ И УПРАВНИЦИТЕ !
55
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
МВР-то не разполага с такъв БРОЙ полицаи /все още милиционери/ , особено с качествени кадри , в момента имаме кадри , които са ПОЛИТИЧЕСКО НАЗНАЧЕНИЕ от герб , да не говорим за женският състав в полицията , .... от кол и Въже!Поне това се вижда на практика !
54
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
По действията на полицията си личи много ясно, че МВР все още е в ръцете на ГЕРБ. То затова Бойко и Пеевски застанаха твърдо за мъжката си калнкиа -Калин
53
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Има намеса и жандармерията , но не се оповестява , защото при това положение би трябвало /СПОРЕД КОНСТИТУЦИЯТА / да се определи като ''ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ''..., затова не се споменава нищо за жандите !