Радев: Очаквам скоро Нидерландия да ни подкрепи за Шенген

Трябва да се положат усилия в още няколко направления, посочи президентът
14 дек 2023 13:14, Красимир Ангелов
13
Радев: Очаквам скоро Нидерландия да ни подкрепи за Шенген
Снимка: БГНЕС

Очаквам в най-скоро време Нидерландия да обяви пълна подкрепа за България и Румъния за Шенген, заяви държавният глава Румен Радев след срещата му с албанския му колега Байрам Бегай на "Дондуков 2".

Според президента е възможно страната ни да влезе напълно в Шенген до края на годината, стига да се положат усилия в още няколко направления.

По отношение на позицията на Австрия Радев заяви, че е въпрос на убеждаване не само на политическото ръководство, но и на австрийската общественост, че това е необходима стъпка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Очакваш да те бастисат скоро!!
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Никой няма изгода толкова много митничари да останат без работа и толкова много КППта да затворят златните гьолове.
8
1
 
3
 
! Отговори
МЛАДЕЖ преди 4 месеца
Радев беше споменал октомври 2023 г. за приемането ни.Сега изведнъж се сети,щото ако стане да се похвали,че заради него са ни приели.Егото му и това на ББ са за рекордите на Гинес.Хвалеше се,че неговата кохорта дала пари на пенсионерите,ама забравила да плати на НОИ.Всичко тече,всичко се забравя у нас.Поради липса на памет или къса такава няма как да вървим напред.Радев е голям демагог и успешно се справя-неговите пиари са ходили на уроци при тази на ББ,защото ужасно си приличат.
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Радващо е че има държави, които се гаврят с бизнеса на България както бизнеса се гаври с хората на България.Навсякъде като емигрираш и те питат, защо, защо след като сте в ЕС и НАТО идвате тук.А българите отговарят:- нямаме работодатели като хората , а едни зли крадци и не ни смятата за хора.После това се акумулира на национално ниво.Няма се доверие в така държава с такъв бизнес климат.
6
1
 
13
 
! Отговори
Беновска пипа преди 4 месеца
Радев се шегува! Нидерландия ще ни подкрепи на куково лято! Причините са чисто финансови!
5
4
 
5
 
! Отговори
Абе какво е това преди 4 месеца
вкопчване в Шенген? Шенген та Шенген! По цял ден за Шенген и Украйна слушаме! нещо за тая наща държава няма ли да направите?! Ей, тъй, едни павета не сте наредили като хората в СТОЛИЦАТА, магистралите са във вечен ремонт. АЕЦ Козлодуй наближава края на експлоатационния си период, а АЕЦ Белене стои на трупчета с тенденция да бъде разпродаден на части. Какъв ръст на икономиката ви преследва, бе?! От къде да дойде тоя ръст с тия безкрайни заеми, които не отиват за държавата, а чужди джобове?
4
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
По-добре да не ни подкрепя! За чик ни е тоя Шенген?!
3
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
....Този...е по зле и от Плевнелиев...
2
5
 
9
 
! Отговори
Лидия преди 4 месеца
Това е само и единствено благодарение на българското правителство. Тази огромна помощ, която даваме на Украйна в крайна сметка ще ни вкара в Шенген, понеже САЩ са много доволни от нас и те от своя страна натискат Австрия и Нидерландия да премахнат ветото, за да ни се отплатят за това, че сме им верен съюзник.
1
4
 
7
 
! Отговори
и тоя превърте преди 4 месеца
А па и ти се вземи в ръце , какъв Шенген те гони , не виждаш ли какви ни ги натрисат от там .