Свиленски за торта на ДБ като ПСА: Вие сте новите варвари на България

Причината са коледни тържества на ДБ
Обновена: 21 дек 2023 12:39 | 21 дек 2023 12:36, Камелия Цветанова
630
Свиленски за торта на ДБ като ПСА: Вие сте новите варвари на България
Тортата на коледния купон на ДБ. Снимка: Теодор Михайлов/Facebook

Левият Георги Свиленски нарече депутатите от ДБ новите варвари на България. Причината затова станаха коледните тържества, на които е рязана торта с изображението на Паметника на съветската армия.

„Режете паметник, режете главата, режете крака на детето, засрамете се“, обърна се Свиленски към десните, докато показваше снимките от тържествата от трибуната.

„Това ви доставя удоволствие, така се забавлявате, душевен мир, спокойствие за изпълнен дълг“, скочи още той.

„Срам и позор за България, срам и позор за българската политика“, допълни той.

Нарочно попитах колеги дали са присъствали, те потвърдиха, добави депутатът.

Според него във всяка една европейска държава този акт щеше да доведе до национални протести и оставки на всички, които са присъствали там.

Ето я и тортата, която стана акцент в парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


630
Още по темата: тортасвиленскиДБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
474
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Червената армия ни е освободила от кръволоците, главорези, изнадилвачи, набиващи клечки под ноктите, мъчители, рязали Стамбилийски дни наред, яхали го, възцарили втория фащистки режим в света от преврата девети юни 1923 година да 44 година. Убивали деца, ограбвали народа, направили държавата плацдарм за немците. С полиция, която убива и закопава хората на тайни места след призовка за справка. ЗАБРАНЕНИ ПАРТИИ. ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ СПРЯ ВОЙНАТА НА КОБУРГСКИЯ НЕМСКИРЕЖИМ С ФЮРЕРА БОРИС ТРЕТИ С БЪЛГАРИЯ
473
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ПСИХОДЕСНИТЕ ДОКАЗАХА АНТИХУМАННАТА СИ, ФАШИСТКА СЪЩНОСТ. ТЕ СЕ НАРИЧАТ ДЕМАКРАТИ, А СА НАЙ-ТОТАЛИТАРНИТЕ В ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЧЕСКИ СПЕКТЪР. ПСИХОДЕСНИТЕ ДОКАЗАХА, ЧЕ СА ПОВЕЧЕ ПСИХОДЕСНИ ОТКОЛКОТО СМЕ ПРЕДПОЛАГАЛИ. С БЕЗУМИЯТА В УПРАВЛЕНИЕТО СИ КАТО ТОВА И ДАВАНЕ ДВА РЕАКТОРА НА УКРАЙНА А ДНЕС ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА 60 МИЛИАРДА ДА СИ КУПИМ НОВИ ДВА АМА НЕ РУСКИ ЕВТИНИ А АМЕРИКАНСКИ. С КОЙ АКЪЛ ГЛАСУВАХТЕ ЗА ТЕЗИ АНТИБЪЛГАРИ.
472
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Поведение на извратени типове. Какво повече да се коментира?
471
10
 
8
 
! Отговори
Комунистите преди 4 месеца
Са пълно куко - фиксация върху фалшив паметник дело на свалена 1989 диктатура - символ буквално на нищото - обаче всяка баба и червен *** виждат в него огледало на собствените си лични проблеми - е па нема ли хапчета и доктор за тех
470
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Всичките от ДБ са с тежки психични отклонения. Абсолютно ненужно издевателства. Какво всъщност искат да покажат с това. Психопати.
469
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Забавно е да четеш коментари на русофили живеещи в 19 век
468
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Свинщините ви край нямат, болни психопати и иддиоти!
467
3
 
16
 
! Отговори
Ужас преди 4 месеца
Тъкмо си мислехме,че няма накъде по-долу да паднат,те ни опровергаха до степен на отвращение!Мляскайте човешки трупове,сладко да ви е, поклонници на Сатаната!
466
2
 
21
 
! Отговори
Вие сериозно ли? преди 4 месеца
Какво по-добро олицетворение на уродливото лице на злото,надянало маска на хуманизъм,хрупащо детски глави с наслада!Ако едно дете е потомък на комунисти,няма нищо лошо в това да му отрежем главата и да я изядем,викате?Много по -добри сте от предишните значи,дето толкова ги плюете,изповядвате висша форма на човечност и развитие.Само дето едно ново зло не поправя старото и нищо не го оправдава,а само продължава цикъла.Това ли са демократичните ви ценности-ново насилие ама с "добри" намерения?Гнус!
465
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До с кой акъл бе ?И какво ти пречи русофилството? Мисля, че русофобите са психично болни същества, защото сеят омраза към хора и са платени , а някои и насилени да го вършат, някои не са русофоби по свое желание. А българина не може да бъде русофоб, по простата причина, че Русия ни е дарила свобода с кръвта на собствените си хора и народ, всъщност, няма държава на Балканите, на която Русия не е помогнала да се освободи от чуждо иго.
464
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
При положение, че в партията си имаха ислямист, който имаше качени видеа в интернет как проповядва радикален ислям, не мисля, че членовете на тази партия са християни за да празнуват християнския празник Коледа. Да ядат торти, има Господ!
463
11
 
6
 
! Отговори
Горкият преди 4 месеца
Но защо ли не се почувства толкова възмутен от разчленяването на Украйна от Русия..!
462
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Искаме торта и за "Альоша"
461
1
 
27
 
! Отговори
куку от карлукуво преди 4 месеца
БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.
460
29
 
4
 
! Отговори
с кой акъл бе ? преди 4 месеца
Всяко залитане в крайности е вредно ! Прехода трябваще да изкорени русофилията, всяко правителство има вина ! Това е тежка зависимост и виждаме последиците на разделеното общество днес. Русофилството е тежко бреме за България , то е вредно и спира демократичното развитие. Но това да се залита толкова долно - не е допустимо ! Разделението на обществото в един момент или ще се се прелее или ще отвори огромна пропаст - не бива да се допуска това залитане в крайности - идиотско е и е крайно вредно
459
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тука голяма част коментиращи бъркате истинските комунисти с интересчии като Бойкикев и майка му. Има един особен но доста разпостранен вид плазмодии които вегетират на принципа "Който е на власт, с него съм и аз"!
458
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Совите не са това, което са.
457
10
 
42
 
! Отговори
гост преди 4 месеца
САМО САТАНИСТИ , ФАШИСТИ МОГАТ ДА ПРЕМАХНАТ ПАМЕТНИК , КОЙТО ГИ Е ПОБЕДИЛ . ЩЕ СЕ РАДВАТЕ СЛЕД ИЗБОРИ НА 2 ПРОЦЕНТА . ИЗЛЪГАХА ХОРАТА , ЧЕ ЩЕ СЕ ВОДИ ВОЙНА СРЕЩУ МАФИЯТА ГЕРБ И ДПС . А ТЕ НАПРАВИХА СЛОБКА ЗА КРАДЕНЕ . ТЕ НЕ ИЗПОЛЗВАТ ДЕМОКРАТИЧНИ ЦЕННОСТИ , А ИЗПОВЯДВАТ ФАШИСТИ ПРИОМИ И ИНСТРУМЕНТИ . ПАЛЯЧОТО НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ДЕНКОВ . НЯМА ДА ГО НАРИЧАМ АКАДЕМИК , ЗАЩОТО ТО НЕ Е . ИЗМИСЛЕНА ТИТЛА ИЗМИСЛЕНИ ЗАКОНИ , ГОСПОД ДА НИ Е НА ПОМОЩ ОТ БОЙКО , ДЕЛЯН , КИРО ТЪПНЯТА , АСАН ВАСИЛ
456
9
 
47
 
! Отговори
Ппп преди 4 месеца
Тези нормални ли са??? В каква държава живеем?? Никой ли не смята, че е време за революция!!!
455
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Хелс китчън