Свиленски за торта на ДБ като ПСА: Вие сте новите варвари на България

Причината са коледни тържества на ДБ
Обновена: 21 дек 2023 12:39 | 21 дек 2023 12:36, Камелия Цветанова
630
Свиленски за торта на ДБ като ПСА: Вие сте новите варвари на България
Тортата на коледния купон на ДБ. Снимка: Теодор Михайлов/Facebook

Левият Георги Свиленски нарече депутатите от ДБ новите варвари на България. Причината затова станаха коледните тържества, на които е рязана торта с изображението на Паметника на съветската армия.

„Режете паметник, режете главата, режете крака на детето, засрамете се“, обърна се Свиленски към десните, докато показваше снимките от тържествата от трибуната.

„Това ви доставя удоволствие, така се забавлявате, душевен мир, спокойствие за изпълнен дълг“, скочи още той.

„Срам и позор за България, срам и позор за българската политика“, допълни той.

Нарочно попитах колеги дали са присъствали, те потвърдиха, добави депутатът.

Според него във всяка една европейска държава този акт щеше да доведе до национални протести и оставки на всички, които са присъствали там.

Ето я и тортата, която стана акцент в парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


630
Още по темата: тортасвиленскиДБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
494
6
 
32
 
! Отговори
Контес преди 4 месеца
Положението е много страшно. Тези са опиянени от властта и почват да се самозабравят
493
4
 
17
 
! Отговори
Ина преди 4 месеца
Малко се изложиха
492
5
 
25
 
! Отговори
Александра преди 4 месеца
Бедствие, диваци, по страшни и мъстни от башибозуците, но в 21 век
491
9
 
11
 
! Отговори
социопатеия преди 4 месеца
Свиленски мноо патетика изразходваш у тортата , която действително буди отвращение , но ти убягва вината ви и главно на дълбоко шизофренирана " лидерка " Нинова , която срина партията ви , която сега е само партийка , която се лута между социална справедливост и как някакси да ви сложи , па макар и за кратко на трапезата та белким си върне малко от емиджа да я не сръфате .
490
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До ЕДИНСТВЕНИТЕ...Много ти прилича , егати европейските ''ценности'' споделяш !
489
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Г-н И. Й. Костов , ''много надеждни'' ученици имате !Президента Радев ли разделя народа , или новите ''атлантици'' ?
488
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Говори се,че прототипът на малкото детенце,чиято глава ядат тези умопобъркани нехора (правя асоциация с думата некоалиция) е още жив.Това е една обикновена възрастна българска жена в момента.
487
21
 
12
 
! Отговори
ЕДИНСТВЕНИТЕ преди 4 месеца
*** ЗАГИНАЛИ ТУК ЗА "ПОБЕДА НАД ФАШИЗМА" СА 5 ЧОВЕКА ПРЕПИЛИ С МЕТИЛОВ СПИРТ. АЙДЕ ФЕНОВЕТЕ НА РУСИЯ МАРШ В МАШКВА
486
17
 
8
 
! Отговори
КАКВА ПРИЯТНА ТОРТА преди 4 месеца
ПРОДАВАТ ЛИ НЯКЪДЕ
485
19
 
12
 
! Отговори
номер 2 преди 4 месеца
Страхотна торта! БСП, наследница на престъпната БКП, която с терор и убийства е взела властта, благодарение на Съетската армия, и като благодарност е построила паметник на Окупатора, трябва да мълчи!Време е всеки член на тази престъпна партия да се третира като престъпник!
484
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ПП герба ,ДБ,защото упорито мълчите за дрогата в Недерландия знаете ли че ще видите Шенген на 30 февруари )защо не кажете кой е собственика на кораба
483
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Голяма радост! Паметника го няма! Само че се радват наследниците на загубилите войната от героите на паметника! Техните деди преди 80 години се радваха, но историята друго казва... Вдигаха ръчички, викаха Зиг... После руснаците им виновни. А не мога да разбера защо руснаците са виновни, след като щатите спечелиха войната!? А като дойде денят да видим как ще се сочат един друг и ще виката "Той ме накара, идеята беше негова, той яде най- много торта!" Историята е цикличен процес.
482
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Деяние,достойно за уважение от всеки средностатистически обитател на островна група Вануато.Намира се в Тихия океан и е известна с това,че на някои от малките и острови все още живеят племена с канибалски наклонности.Но характерното за канибализма е,че веднъж пируваш с другите,а слет това другите пируват с теб.Нещо,което и родните канибали предстои лично да разберат.
481
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Кой болен мозък от ДСБ му хрумна тая *** идея, наляла вода в мелницата на бетонните комунистически глави .Веднага оставка....
480
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Питам се колко точно извратен трябва да си за да ядеш отрязана глава на дете ?!
479
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Дадоха най-голям от БВП на Украйна подарък от всички страни в света, за което с гордост се похвали СОРОСОИДЪТДЕНКОВ. ДАВАТ ОГРОМНАТА СУМА ЗА ДВА РЕАКТОРА ОТ УЕСТИНГ, 60 МИЛИАРДА ЛЕВА. ВМЕСТО ДА МОНТИРАТ ДВАТА В БЕЛЕНЕ РУСКИТЕ ГИ САВАТ НА УКРАЙНА ЩОТО БИЛИ НЕИЗПОЛЗВАЕМИ, ЩОТО СМЕ ВРАЖЕСКА ДЪРЖАВА А УКРАЙНА ПРИЯТЕЛСКА ЛИ ИМ Е НА РУСИТЕ ЧЕ ЩЕ ГИ ПОЛЗВА? ВИНАГИ ЩЕ СМЕ БЕДНА СТРАНА С ТАКИВА НАТЕГАЧИ.
478
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
След отвратителните престъпления на Фердинанд и неговите лакие през 1919 народа избира при единствените избори на които полицията не смее да ги опорочи БЗНС и БКП. БЗНС съставя правителство. Министрите виновни за националните катастрофи са съдени. През 1923 се извършва от ултрадесните кървав фашистки преврат за който Борис трети е знаел предварително. Превратаджиите започват системно изтребление на всечко мислещо сред българския народ. ТОВА СА ТЕРОРИСТИТЕ - НАТРАПЕНИТЕ С ПРЕВРАТ ЦАРИСТИ ФАШИСТИ!
477
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
С олигархичните пеевско-МАГНИТСКИ-прокопиеви-С ВИДЯЩИ ДЕЛА ОТСКОРО ПРЕКРАТЕНИ ИЗПИРАНЕ и БАРСЕЛОНСКИ И сие медии лансират на народа тези мракобесници. ВИЖДАТЕ ЛИ БРАТЯ И СЕСТРИ КОИ ИЗБРАХТЕ ДА УПРАВЛЯВАТ - ТЕЗИ КОИТО ВИ ОГРАБВАТ, НА КОИТО ПРИОРИТЕТИТЕ СА ИМ МИГРАЦИЯТА И ДАВАНЕТО НА ВСИЧКО НА УКРАЙНА И ЗА ЧЕРТЕЖИ. БЕДНЕЙТЕ ОЩЕ И ОЩЕ И ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ.
476
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Колкото повече рушите вие малкото психодясно малцинство, толкова повече доказвате че комунизмът е бил неизбежен при този точно фащизъм чиито наследници на уродливостта на монархофашизма сте вие самите. ПОЗОР! ВИЕ СТЕ ЖАЛКА ПАРОДИЯ НА ДЕМОКРАТИ! ПРОПИЛЯХТЕ И СЪСИПАХТЕ БЪЛГАРИЯ, РУШАХТЕ ВЪРТЯХТЕ ДАЛАВЕРИ НАПРАВИХТЕ СТРАНАТА УКРАИНСКО-АМЕРИКАНСКА КОЛОНИЯ, ЗА ДА МОЖЕ КОРУПЦИОНЕРИТЕ СРЕД ВАС ДА НЕ ХОДЯТ В ЗАТВОРА КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО. СЕГА ПЛАТЕТЕ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА ПАМЕТНИКА ТАЛИБАНСТВАЩИ ТЕОФАШИСТИ
475
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Както е казал "великия" червен вожд Гошо Тарабата: "Диваци и варвари в България са само българските комунисти, но в коя страна те не са диваци и варвари?