Борисов: Абсурд е да се говори за импийчмънт, абсурдно е и Радев да говори като партиен лидер

Партийните лидери да кажели канили ли са го в сглобката
Обновена: 31 яну 2024 10:10 | 31 яну 2024 10:09, Камелия Цветанова
168
Борисов: Абсурд е да се говори за импийчмънт, абсурдно е и Радев да говори като партиен лидер
Снимка: БГНЕС

Според лидера на ГЕРБ Бойко Борисов е абсурдно да се говори за импийчмънт на президента Румен Радев, след като той е пряко избран.

„Както е и абсурдно този човек, който се има за обединител, да говори като партиен лидер. И да не харесва нищо направено“, коментира Борисов скандали от последните дни между президента и политически сили.

Относно думите на вицепрезидента Илияна Йотова, че на Радев му е предлагано да стане част от сглобката, а той е отказал и затова се води война с него, Борисов отсече, че той лично такава оферта не е предлагал, но трябва да питат другите лидери, защото едва ли Йотова си го е измислила.

Той обаче отсече, че не вижда смисъл да коментира войната между лидери на политически партии.

Борисов припомни, че е бил първият, който е използвал алегорията за „пътя на Копринката“, под която се визира работата на секретаря на президента Николай Копринков, за което пък заговори в последните дни председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

„А какво да кажем за служебните правителства - тези щети от последните 3 години са за стотици милиони. В момента в България просто няма лидер без да му е залепен дали заслужен или не етикет. Това продължава със страшно усърдие“, каза той.

Лидерът на ГЕРБ призова всички да бъдат внимателни с лепенето на етикети, защото в една правова държава има неща, които се доказват, има институции, които работят.

„Има слухове и внушения, които не винаги се оказват такива, каквито са. Знам доста по конструирането на служебните кабинети, защото хората говорят. В сглобката имаме колеги, които са участвали във всички тези разговори, те знаят как са правени служебните правителства. И Кирил Петков, и Асен Василев, и Сашо Кеша, колко можем да изброяваме през това време“, настоя той.

По думите му в Министерството на спорта, където има доказана корупция, зам.-министър е човек, който е бил министър.

„Ние нямаме дори зам.-мининстър там, но това са разговори, които ще водим с колегите, защото имаме доста притеснения по много назначения“, каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
3
 
6
 
! Отговори
Деди преди 3 месеца
Баце е много хитър и "мазен", когато се говори за Президента. Научил е всички чалъми когато една позиция и оценка за Президента не касае него. "Умник си Баце", спор няма! Не знаеш, кой ще ти сложи прът в краката!
98
4
 
2
 
! Отговори
До Сата НАТО преди 3 месеца
Мокри сънища. Боце беше охраинтел на Бай Тошо (за което има снимки) и напусна МВР, защото искаше да остане член на партия. Това за чина и за докторантурата може вие да си го питате откъде си е купил зваинето и дипломите. Аз помня 2015-та как един пожар на Витоша не можаха да го угасят повече от месец точно поради "мъдрото" му ръководство.
97
4
 
2
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 месеца
До Офф ,да се омитапростоватия пожарникар ,неприет за милиционер поради невежество ---///---- Борисов не само, че е приет за милиционер, а е станал полковник и доктор по психология в Милиционерската висша школа. За разлика от май муната Киро Петков, полу иддийод, продавач на вълшебен еликсир.
96
4
 
4
 
! Отговори
ДУХАЙТЕ БКП преди 3 месеца
Бойко Борисов от Банкя е член на БКП като БАЩА СИ офицер от Държавна сигурност и член на БКП като взима ВИСШЕ МИЛИЦИОНЕРСКО ОБРАЗОВАНИЕ с дипломна дисертация наречена "ПСИХОЛОГИЯ на милиционерите от ДС и МВР"...ПСИХОЛОГА на БКП Бойко Борисов вероятен умишлен убиец минимум на децата край дискотека ИНДИГО на рожденният ден на СТАЛИН 21.12.2001 като МОТИВА наподобява доброволното самоубийство на ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИКА на България Принц Кубрат....ПАРАНОРМАЛНИ ЯВЛЕНИЯ и МАГИЯ ВИНОВНИ за 11.09.2001
95
5
 
1
 
! Отговори
страшно преди 3 месеца
Изпитвам голяма мъка като гледам колко убити и осакатени млади хора има и от двете страни!Проклети да са тези,които тласнаха двата до вчера братски народа в братоубийствена война.Дано изпитат същото като майките на убитите и осакатените.Няма я вече Украйна и никога няма да бъде това,което някога беше.
94
3
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 3 месеца
Жълтопаветните мераци за импийчмънт бяха резко попарени.
93
2
 
4
 
! Отговори
Ралица преди 3 месеца
Много сме тук сме работим за България ОТ 3 год тук е разруха омраза разделение саботажи стани да седна инфлация бюджет нямаше правителство нямаше пари от Европа нямаше само еднолична власт на служебните България е на всички българи
92
3
 
2
 
! Отговори
ИСТОРИЯ НА БКП преди 3 месеца
БКП е създадено съвместно от младият тогава НИКОЛА ГЕШЕВ със дъртака ДИМИТЪР БЛАГОЕВ-ДЯДОТО........АДОЛФ ХИТЛЕР ОТКРИВА футболната ЗВЕЗДА на "Славия"София Никола Гешев съавтор на БКП с Благоев-дядото и ГО прави КРЪСТНИКА на ЧЕРВЕНОАРМЕЙСКИЯТ Генерал ВЛАСОВ съпартиец на СТАЛИН от КПСС които съвместно с Адолф Хитлер изтребва 30 000 000 граждани на СССР......През 1944 Никола Гешев заявява"ОЩЕ 50 години ще Ви управлявам" проследен до Истанбул става НЕВИДИМ от ЧЕРВЕНАТА ТУРЦИЯ тире 50 на КПСС и БКП
91
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Абсурдния си ти. Българският народ избира пряко и мажоритарно два пъти Радев и е обединен около него, а не около 20 жълтоппаветни грантови циркадджии! Бягай при Антоанета Цонева от БХК и я питай колко хора я харесват!
90
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
РР си е абсурден
89
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Борисов е хитър ,а пп не мислят за напред ,а той знае че ако приеме народа че го накажа при други избори )
88
6
 
6
 
! Отговори
ГЪДЮ преди 3 месеца
Защо да е ЪпсурТ,бе?? Още след вдигането на юмручето беше готов за бай-бай или адио,но нямаше кой да го поеме.Вдигането на юмрука означаваше РАЗДЕЛЕНИЕ НА НАЦИЯТА,а то от своя страна е НАРУШЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА!!!
87
3
 
2
 
! Отговори
ха-ха преди 3 месеца
До Ралица..Ти не си Ралица.Ти си Теменужка/Николинка/Деса/Севда Мисиркова Арнаудова...Цял кокошарник завъди повелителя на мисирките...
86
3
 
6
 
! Отговори
Офф ,да се омита преди 3 месеца
Абсурдите са много повече:особено абсурдно е простоватия пожарникар ,неприет за милиционер поради невежество ,да слугува с години на Т.Живсов ,да отмъкне милиарди ,да извърши поне 5 от най-тежките престъпления в държавата ,да се подиграва нагло на всички достойни българи и...да се хили с глуповатата си физиономия от първия ред на НС.Този противен и нагъл тип отдавна трябваше да е в затвора.
85
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Абе то,абсурдно е и ти да си начело на държавата 12 години,ама щом "лошия мат'рял"така те подреди,щем не щем,те търпим.
84
2
 
9
 
! Отговори
Абсурдно е... преди 3 месеца
...да си партиен лидер, а всъщност да си намагнетизиран нерез (тук прознавам си на второ място в това си качесвто след Пеевски, той е толко дебел, че няма кой да го заднмине в близките 100 години), но и прелюбодееец (тук пак делиш първото място с Кир.так.ът, все пак имате по едно незаконно дете от чужда жена без брак). И като теглим чертата, пак не си първи, по нищо.... даже вече и не имитираш, че строиш .... подобия на пътища -> ПОЗОР!
83
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Южно-Донецко направление, Угледарски район. На изток продължават ожесточени боеве в района на Новомихайловка. ВС на РФ водят огън по струпвания на зомбита, опорни пунктове(близо до Новомихайловка), както и по позициите на киевската хунта в непосредствения тил - Константиновка. На север ВС на РФ напреднаха слабо в района на Победа, превземайки опорен пункт. Като цяло ситуацията край Новомихайловка наподобява ситуацията на други участъци от фронта - след бурен старт всичко е почти в задънена улица.
82
2
 
6
 
! Отговори
2 преди 3 месеца
За руските бойци е изключително трудно да се движат напред, защото цялата огнева мощ на зомбитата на киевският наркокартел е съсредоточена в тази зона. Боевете не минават и без FPV дронове. Опитвайки се да отклонят вниманието на ВС на РФ, зомбакнацистишена атакуват северно от Авдеевския участък - точно на запад от Горловка. Отчетени са някои локални успехи за зомбитата в района на Горловка.
81
2
 
7
 
! Отговори
1 преди 3 месеца
Авдеевско направление. На северния фланг има сблъсъци близо до Степовое и Бердичи, но основните боеве се водят на югоизток. ВС на РФ заеха друг вражески бастион по пътя към Донецката пречиствателна станция, който зомбитата на киевската хунта успяха да превземат в края на миналата година и който се намира на около километър. Продължават ожесточени боеве в югоизточната част на Авдеевка, където руските бойци държат позиции в района на улиците Соборная, Спортивная и Чернишевски. Зомбитата отчаяно се опитват да изтласкат ВС на РФ от Авдеевка, но всичките му атаки са героично отблъснати.
80
2
 
7
 
! Отговори
2 преди 3 месеца
Една от най-важните цели е височината в района на каменната кариерата, откъдето в момента е невъзможно да се изтласкат зомбитата на киевският наркокартел. Освен това боевете се водят в района на Попаснянския воден канал. Превземането на тези две позиции (кариера и воден канал) значително ще улесни по-нататъшното напредване на ВС на РФ в тази област.