Борисов: Абсурд е да се говори за импийчмънт, абсурдно е и Радев да говори като партиен лидер

Партийните лидери да кажели канили ли са го в сглобката
Обновена: 31 яну 2024 10:10 | 31 яну 2024 10:09, Камелия Цветанова
168
Борисов: Абсурд е да се говори за импийчмънт, абсурдно е и Радев да говори като партиен лидер
Снимка: БГНЕС

Според лидера на ГЕРБ Бойко Борисов е абсурдно да се говори за импийчмънт на президента Румен Радев, след като той е пряко избран.

„Както е и абсурдно този човек, който се има за обединител, да говори като партиен лидер. И да не харесва нищо направено“, коментира Борисов скандали от последните дни между президента и политически сили.

Относно думите на вицепрезидента Илияна Йотова, че на Радев му е предлагано да стане част от сглобката, а той е отказал и затова се води война с него, Борисов отсече, че той лично такава оферта не е предлагал, но трябва да питат другите лидери, защото едва ли Йотова си го е измислила.

Той обаче отсече, че не вижда смисъл да коментира войната между лидери на политически партии.

Борисов припомни, че е бил първият, който е използвал алегорията за „пътя на Копринката“, под която се визира работата на секретаря на президента Николай Копринков, за което пък заговори в последните дни председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

„А какво да кажем за служебните правителства - тези щети от последните 3 години са за стотици милиони. В момента в България просто няма лидер без да му е залепен дали заслужен или не етикет. Това продължава със страшно усърдие“, каза той.

Лидерът на ГЕРБ призова всички да бъдат внимателни с лепенето на етикети, защото в една правова държава има неща, които се доказват, има институции, които работят.

„Има слухове и внушения, които не винаги се оказват такива, каквито са. Знам доста по конструирането на служебните кабинети, защото хората говорят. В сглобката имаме колеги, които са участвали във всички тези разговори, те знаят как са правени служебните правителства. И Кирил Петков, и Асен Василев, и Сашо Кеша, колко можем да изброяваме през това време“, настоя той.

По думите му в Министерството на спорта, където има доказана корупция, зам.-министър е човек, който е бил министър.

„Ние нямаме дори зам.-мининстър там, но това са разговори, които ще водим с колегите, защото имаме доста притеснения по много назначения“, каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
2
 
8
 
! Отговори
1 преди 3 месеца
Лиманско направление. Продължават позиционните боеве в района на Торское. Малко по на север се наблюдават сблъсъци при Ямполовка и Терн. Съобщава се, че ВС на РФ настъпват към Терн. Това е изключително важно населено място за киевската хунта на левия бряг на река Жеребец. Когато ВС на РФ го превземе ще наруши логистиката на зомбакнацистишена. В югоизточната част на Кременските гори (Серебрянското горско стопанство) ВС на РФ провеждат настъпателни действия в района на Белогоровка и Георгиевка.
78
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Купянско направление. На изток продължават ожесточени боеве край селищата Кисловка, Котляровка, Песчаное и Берестовое. ВС на РФ щурмуват позициите на зомбираната по натовски стандарт биомаса и не безрезултатно - те успяха да разширят зоната на контрол в близост до редица населени места, като най-голямо е разширението при Берестовое. На север, близо до Синковка, боевете също продължават, но без напредък и за двете страни.
77
8
 
2
 
! Отговори
Ралица преди 3 месеца
Борисов най най най мъдрият политик
76
5
 
12
 
! Отговори
ХХХ преди 3 месеца
Не се спряха ейййй една дума за народа няма .....Радев не сяда на масата им ...пречи им .....Божков стана от масата им ...пречи им че им знае кирливите ризи ......Това се нарича бой за плячка ! Народ няма , държава няма ...има само папели за заграбване и боя е голям ! Който не е с нас е против нас ......18 милиарда заем на Бойо къде отидоха ? "Ако не изтеглим заема България загива , ще се затрие , ще изчезне , ще подам оставка" п.с. Б.Б. заметено под килима !
75
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Г-н Борисов,събери Киро,льохмана Пеевски,гнома от Разград,Ристо от ДБ,начукай им празните кратуни и ги спри да се лигавят,тичайки по редакции,студия,сайтове и т.н.Продажни ***,които гледат единствено и само към посолството на дядо Байдън.
74
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Борисов никога не говори с лозунги, като на партийно събрание. Казва в три изречения всичко. Не ти губи времето да четеш дълго изказване и като стигнеш до края, да разбереш, че нищо конкретно не е казано.
73
2
 
14
 
! Отговори
Театър Сълза и Смях преди 3 месеца
Не е имал скоро изявления, но ето, пак се изцепи!
72
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
РР и ББ са двете страни на една и съща монета Абсурдно е че всичко е просто кеш
71
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Холандският парламент предложи депортиране на украински бежанци обратно в Украйна. "Не могат ли украинците да бъдат настанени там в безопасност? Западната част на страната ми се струва относително стабилна. Не можем да издържаме всички", каза холандската депутатка Мона Кейзер. Кайзер предложи също да лиши украинците от помощи за жилище и здравеопазване.
70
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Зеленски все пак ще уволни Залужни - Financial Times. Източници на FT потвърждават информацията, че в понеделник президентът е призовал главнокома на ВСУ да подаде оставка, като е предложил нова длъжност, но генералът е отказал да направи това. В същото време Зеленски даде да се разбере, че независимо дали ще приеме тази нова длъжност или не, той ще бъде уволнен. Зеленски засега ще изчака с уволнението заради медийния шум. Смяната на Залужни може да "изнерви западните партньори" и ще се случи в критичен момент от войната, пише FT.
69
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Депутатката от Върховната Рада Безуглая каза, че Залужни е алкохолик. Освен това Безуглая пише, че в Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна има много агенти на ГРУ и ФСБ.
68
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Киев отказа истребителите Hornet, като ги нарече мусор(6okлyk). Според The ​​Australian Financial Review миналата година Австралия щеше да дари 41 изведени от въоръжение изтребители F/A-18 Hornet на ВСУ. Високопоставен представител на украинските ВВС обаче каза на австралийците, че не се интересува от предложението, тъй като самолетите са "летящи мусори". След това Киев поиска от Австралия да прехвърли 47 изведени от експлоатация хеликоптери MRH-90 Taipan. Австралия обаче все пак реши да бракува хеликоптерите, вместо да ги даде на Украйна - може би точно заради конфликта с ВСУ за H
67
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
През нощта имаше нальот на безпилотни самолети-камикадзе "Герани" срещу различни обекти на територията на Украйна. Ударена е административна сграда в Харков и няколко удара в Николаевска област. В сутрешния си доклад командването на ВВС на Украйна съобщи, че 14 от 20 пуснати дрона са били свалени, поне 6 са достигнали целите си
66
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Вече даже не ми е интересно да го коментирам.
65
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Доживяхме времето, когато пpocTuTyTku u gжeHgepu ни учат на морал, бандити управляват държава, крадци ни учат на честност и почтеност, убийци коват закони и правила за висша справедливост и просперитет. На това рано или късно му се слага краят по един или друг начин!
64
4
 
10
 
! Отговори
Пиян залян преди 3 месеца
Най - голямият абсурд е , че една мутра управляваче страната 11 години !!!!!!!!!!!!!
63
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Иванчо, защо всички бягат на Запад? Иванчо веднага отговорил: За да разширяват ареала на ЛГБТ общностите, госпожо. Добре Иванчо, а има ли нови страни в този ареал? Отговорът пак бил моментален: Да госпожо, това са Швеция и Финландия. Браво Иванчо. Видяхте ли деца какъв евроатлантик си имаме в класа! Вземайте пример от него! Марийке ти ако не вземеш пример от Иванчо, ще си останеш в групичката на калпазаните, разбра ли? Да госпожо, казала Марийка, аз много обичам Иванчо и съм навсякъде с него. Браво Марийке! Видяхте ли деца, всички трябва да са като Марийка и Иванчо.
62
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ако мистър Асфалт иска можеше в тоя благоприятен момент да прекара с 200км в час мистър Кеш, но явно че парада се командва от някъде другаде.
61
3
 
8
 
! Отговори
не му обръщайте вним преди 3 месеца
Днеска говори така. Очаквайте утре опровержение, от самия него. Борисов е дъpт и вече яко го пере деменцията и шизофренията. Не веднъж сме ставали свидетели на психотичните му епизоди. Например как единия ден говори крайности против Промяната, а на другия говори добри неща и ги хвали. На това може да му се каже само едно, не "Шкафчетата, Буции?", ами: "ХАПЧЕТАТА БУЦИИИ?"
60
5
 
11
 
! Отговори
не му обръщайте вним преди 3 месеца
Не случайно на лицето Борисов не вярва вече никой.Той е вече никой.Всички слушат какво казва Пеевски.