Борисов: Абсурд е да се говори за импийчмънт, абсурдно е и Радев да говори като партиен лидер

Партийните лидери да кажели канили ли са го в сглобката
Обновена: 31 яну 2024 10:10 | 31 яну 2024 10:09, Камелия Цветанова
168
Борисов: Абсурд е да се говори за импийчмънт, абсурдно е и Радев да говори като партиен лидер
Снимка: БГНЕС

Според лидера на ГЕРБ Бойко Борисов е абсурдно да се говори за импийчмънт на президента Румен Радев, след като той е пряко избран.

„Както е и абсурдно този човек, който се има за обединител, да говори като партиен лидер. И да не харесва нищо направено“, коментира Борисов скандали от последните дни между президента и политически сили.

Относно думите на вицепрезидента Илияна Йотова, че на Радев му е предлагано да стане част от сглобката, а той е отказал и затова се води война с него, Борисов отсече, че той лично такава оферта не е предлагал, но трябва да питат другите лидери, защото едва ли Йотова си го е измислила.

Той обаче отсече, че не вижда смисъл да коментира войната между лидери на политически партии.

Борисов припомни, че е бил първият, който е използвал алегорията за „пътя на Копринката“, под която се визира работата на секретаря на президента Николай Копринков, за което пък заговори в последните дни председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

„А какво да кажем за служебните правителства - тези щети от последните 3 години са за стотици милиони. В момента в България просто няма лидер без да му е залепен дали заслужен или не етикет. Това продължава със страшно усърдие“, каза той.

Лидерът на ГЕРБ призова всички да бъдат внимателни с лепенето на етикети, защото в една правова държава има неща, които се доказват, има институции, които работят.

„Има слухове и внушения, които не винаги се оказват такива, каквито са. Знам доста по конструирането на служебните кабинети, защото хората говорят. В сглобката имаме колеги, които са участвали във всички тези разговори, те знаят как са правени служебните правителства. И Кирил Петков, и Асен Василев, и Сашо Кеша, колко можем да изброяваме през това време“, настоя той.

По думите му в Министерството на спорта, където има доказана корупция, зам.-министър е човек, който е бил министър.

„Ние нямаме дори зам.-мининстър там, но това са разговори, които ще водим с колегите, защото имаме доста притеснения по много назначения“, каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
15
 
9
 
! Отговори
Учуден преди 3 месеца
Бойко е крив и неудобен на доста м,утри и крадци,които го кичат със собствените си имена?!Крив е например на таксиджиите в София.Направи метро и им взе хлябът от устите.Жена ми пътувайки за Европа я качва такси от автогара Младост до летището и я изнудва с 85 лева?!Как ще го обичат те например?!Как да го обича Сашо Дончев и цялата п,асмина дето се хранеше при него,като го откачи от тръбата с газта и спести за бюджета 450 милиона,незнайно защо влизащи в джобовете на тоа з,ъбльо?!Примери хиляди!!
118
13
 
9
 
! Отговори
Учуден преди 3 месеца
Путинофилите немат свършване и извират както извира и нема свършване минералната вода в БГ?!Искам да ви задам едно въпросче за ученици до 4ти клас и ако ми сложите минуси,ще рече че сте бетер от М,унчо от под игото!Кой фактор е несменяем в историята на БГ от лежанката на социалистите под сенките на Бузлуджа до днес?!Амчи техната ш,ибана партийка и отровните и корени,които виждаме и днес в лицето на БСП,Радев и обкръжението му!И преди Бойко Рум.Геч.съсипа 26 банки и пак е тук,а Бойко ви крив?!
117
3
 
4
 
! Отговори
ДОНОС от 1946 преди 3 месеца
"В Горското Стопанство поверено на Николай Хайтов споменатия назначава само хитлеристи от родното му село Яврово" че даже в името на Хумора този донос е публикуван и във вестник РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО...А истината е че Хайтов САМОВОЛНО подарявал и обличал подчинените си от Горското с ИЗЦЯЛО ЧЕРНИ УНИФОРМИ...Последвала МИЛИЦИОНЕРСКА проверка на Горското и самият ХАЙТОВ бил НАКАЗАН за САМОУПРАВСТВО и НЕЗАЧИТАНЕ НА ШЕФОВЕТЕ от БКП а не по доноса..ДОСИЕТО НА ХАЙТОВ почва с "НЕ СТАВА ЗА ИСТИНСКОТО МВР-ДС"
116
3
 
5
 
! Отговори
УНИКАТ ГЕРБер преди 3 месеца
Член на ГЕРБ обявен за ВРАГ на НАРОДА от БКП гостува на антикомунистически журналист които се вживи и заразправя "ЕЙ ЗА ТОВА НЕ ГИ ХАРЕСВАМ ЧЕРВЕНИТЕ КОМУНИСТИ КАТО ГИ ГЛЕДАМ ТЕЗИ ХИЛЯДИ ДОНОСИ ПИСАНИ СРЕЩУ ТЕБЕ ТА КАЖИ КАКВО ТИ НАПРАВИХА МИЛИЦИОНЕРИТЕ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ?"...........ВРАГЪТ НА НАРОДА жигосан от БКП леко се усмихна и с намеци каза нещо подобно:"Хиляди доноси има срещу мен и Милиционерите от ДС ме ПАЗЕХА от ДОНОСНИЦИТЕ".....НЯМА СЛУЧАЙНИ ХОРА В ГЕРБ БАЛАМИ RED прости измиращи
115
6
 
3
 
! Отговори
АНАРХКОМУНА ОТ ГРОБА преди 3 месеца
Георги Константинов АНАРХОКОМУНИСТА още докато беше ЖИВ виждаше,разбираше и даже от екрана на ТВ СКАТ публично предупреди че ВТОРОТО ПОКОЛЕНИЕ червен член на БКП марксиста Бойко Методиев Борисов ще изтреби абсолютно целият български етнос и ще го замени с Нов ИСЛАМСКО РОМСКИ етнос КОЕТО задоволявало напълно ЖОРО АНАРХИЯТА като компенсация за преживени страдания причинени от ЧЕРВЕНИТЕ у нас но Бойко от БКП вече ПРЕИЗПЪЛНЯ ПЛАНА с избиването на руският етнос,избиването на украинският етнос и Т.Н.
114
3
 
7
 
! Отговори
До Ралица преди 3 месеца
Ти ли си Мата Хари ? Свири ли му на гъдулка на Боко до чекмеджето ?
113
4
 
3
 
! Отговори
Боко преди 3 месеца
Ех че е убаво да си имам диво прасенце. Аз си кротувам и почивам, спя в Парламента, а то вилнее грухка работа върши ! Е това се казва прасинтелект ! Добре съм наредил нещата и си свиркам. Ако стане нещо Томислав ще ме събуди !
112
3
 
0
 
! Отговори
ПОЯСНЯВАМ преди 3 месеца
ОСЪДЕН ЗА ТЕРОРИЗЪМ от БКП самият Георги Константинов е АНАРХИСТОКОМУНИСТ като през целият си живот НЕ Е УБИЛ дори един ЧОВЕК.........ЖОРО АНАРХИЯТА осъществил вероятно невиждан и нечуван ТЕРОР върху КАМЪНИТЕ И ЖЕЛЯЗОТО от които бил направен Паметника на Сталин във БОРИСОВАТА построен в комплект със Цска от стадион Армията та го ОСЪДИЛИ..............ПРАВ си е човека ДА СЕ РАДВА на ВАШЕТО УНИЩОЖЕНИЕ извършвано от червените членове БКП само дето ВЕЧЕ НЯМА ПЪТ НАЗАД а само ЧЕРВЕН ПЪТ КЪМ ГРОБИЩЕТО
111
3
 
6
 
! Отговори
Помнещ преди 3 месеца
За червените таракани Борисов им е виновен за всичко...И за Лукановата зима, и за Жан Виденовата зима,и за крадливата Тройна коалиция, и за преврата на Радев с парите на Черепа...? За всичките Л'на и геноцид, който сътвори червените кхмери на България , все Борисов им е виновен? На какво разчитат ? На къса памет и че няма оцелели от техните управления ли?
110
5
 
0
 
! Отговори
ДО ДУПКА БОЙКО БКП преди 3 месеца
ГЕОРГИ КОНСТАНТИНОВ АНАРХИЯТА го задоволява напълно унищожителят на българският етнос Бойко Методиев Борисов дето му каза:"ЩЕ ТИ КУПЯ КОЛЕЛО АМА ДРУГ ПЪТ"..........ЖОРО АНАРХИЯТА ВЗРИВИЛ Паметника на СТАЛИН във БОРИСОВАТА сътворен в КОМЛЕКТ с ЦСКА просто отиде в ТВ СКАТ и от там публично заяви:"НЯМА ДА ИМА ПОВЕЧЕ БЪЛГАРСКИ ЕТНОС и ЗА МОЯ РАДОСТ НА ЖОРО АНАРХОКОМУНИСТА новият ИСЛЯМСКО РОМСКИ ЕТНОС на територия България ЩЕ Е ДАЛЕЧ ПО СВЕСТЕН И ЧИТАВ ОТ СТАРИЯ ОЛИЦЕТВОРЯВАН ОТ ЧЕРВЕНОТО БКП"
109
3
 
4
 
! Отговори
...! преди 3 месеца
Ами трамвай си! И то анонимен! Борисов е уникален политик! Никола Саркози... "Политикът, който винаги оцелява"!
108
3
 
1
 
! Отговори
ЧАСТ ПЕТ БЕЗ ШЕСТ преди 3 месеца
КАТО бях КМЕТ НА СОФИЯ разправя спомените си Кметът на София Александър Каракачанов по ТВ АЛФА в самият СССР бушуваше ВОЙНА и нямаше никакви ПЪТИЩА по които да се вкара газ до София за ПАРНОТО тъй като из целият СССР танковете гърмяли,калашниците стреляли,самолетите бомбардирали и ЧЕРВЕНИЯТ СИН на ТАТИ ВОЕННИЯТ АРМЕЙСКИ ГЕНЕРАЛ на БКП като СУПЕРГЕРОЙ доставил ГАЗ за ПАРНОТО на София.....КАКВА Е ТАЯ ВОЙНА в МИНАЛАОТО дето се случва във БЪДЕЩЕТО КМЕТЕ НА СОФИЯ от ВОЕННИЯ БКП се пита в задачата?
107
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До БългаринАко Борисов е политик аз съм трамвай. Политиците говорят няколко езика този само Банкянски диалект. Политиците са умни пишат сами речи, говорят с часове като Путин да отговарят на стотици различни въпроси не на предварително посочени и удобни. Борисов е мутра крала коли в Чехия и хванат и осъден за това там.Борисов е марионетка на краварите и е винаги с слушалка в ушите какво му нареждат да прави.Борисов не понасяше ПП но му наредиха а ги заобича.
106
0
 
5
 
! Отговори
Алооуу, преди 3 месеца
...да си марксист, няма нищо общо с това, да си привърженик на Ония, с Мумията в Мавзолея! Маркс и Енгелс се изучаваха в елитните университет, докато Ленин, с неговият "терор", няма нищо общо със социалистическата идея! Да сравняваш Ленин и социализма, е все една да сравняваш християнството с ... Инквизицията ! Но Църквата се извини и разкая за инквизицията, докато Кремъл още се кланят на Мумията и на Сталин!
105
3
 
2
 
! Отговори
Част ДВЕ преди 3 месеца
ЧЕРВЕН ВОЕНЕН РЕЖИМ имало във БЪЛГАРИЯ начело с КМЕТЪТ на СОФИЯ Александър Каракачанов симпатизант на ТРИ месеца Промяната на Жельо Митев Желев дефакт СИН на ЧЕРВЕН АРМЕЙСКИ ГЕНЕРАЛ ОТ БКП ОТКРАДНАЛ дисидентската организация на ИЛИЯ МИНЕВ и негов морален убиец...........КРАЯТ НА ВОЕННИЯТ ЧЕРВЕН АРМЕЙСКИ РЕЖИМ на БКП претвождан от Кмета на София Александър Каракачанов дойде чрез НАСЛЕДНИКА му адаш Ку-Клус-Клана КАЧУЛКАТА Янчулев изпратен да вразумява с линчове самозабравилата се Червена България
104
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Жельо Митев Желев според свидетел СЕДЕСАР казал го в ПАНОРАМА на БНТ се разбрал още на КРЪГЛАТА МАСА Януари 1990 с Андрей Луканов цялата Българска държава да я ръководят милиционерите от ДС защото били най-МОЖЕЩИ........Същият Жельо Митев Желев доброволно си призна че е МАРКСИСТ но се изпуска умишлено самопризнанието му:"СМЯТАХ ЧЕ ПРЕХОДЪТ ОТ КОМУНИЗЪМ КЪМ ДЕМОКРАЦИЯ ЩЕ Е МАКСИМУМ ТРИ МЕСЕЦА" което е възможно само ако НЕ ПРАВИШ НИКАКВИ ПРОМЕНИ от държавата на БКП и Живков
103
3
 
7
 
! Отговори
Българин преди 3 месеца
Борисов е уникален политик! Върна се на власт тихомълком, където му е мястото като първа политическа сила! Отсега мога да кажа какво ще направи със Радев...НИЩО ! Ще го остави да си размахва юмрук, да се държи като селски пъдар и да се удави във собствената си злоба! Българите са с особено чувство за хумор! Оставиха Радев на пиедестал, да го виждат всички и да знаят, от какво трябва да се пазят!
102
1
 
4
 
! Отговори
Sata NATO преди 3 месеца
До Офф ,да се омитапростоватия пожарникар ,неприет за милиционер поради невежество ---///---- Борисов не само, че е приет за милиционер, а е станал полковник и доктор по психология в Милиционерската висша школа. За разлика от май муната Киро Петков, полу иддийод, продавач на вълшебен еликсир.
101
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
аз ще подкрепя партията на Радев , защото Шиши не ми е симпатичен, даже изпитвам погнуса, всички му клекна и сега той е шефа а всичко е пълен хаус
100
1
 
5
 
! Отговори
Алооуу, преди 3 месеца
...Борисов е бил охрана на Живков, когато той е бил изхвърлен от Партията, разследван, и това въобще не е било безопасно мероприятие! Така че ,по-полека с внушенията и лъжите!