Пеевски: Кой е казал, че Борисов задължително ще управлява? Можем и с Кирил

Като дойдат резултатите от изборите ще седнем да преговаряме
Обновена: 3 апр 2024 12:12 | 3 апр 2024 12:06, Петър Бойчев
177
Пеевски: Кой е казал, че Борисов задължително ще управлява? Можем и с Кирил
Снимка БГНЕС

Кой казва, че Борисов задължително трябва да управлява? Този риторичен въпрос зададе лидерът на ДПС Делян Пеевски в парамента.

"Изключително се забавлявах от неговите твърдения. С Кирил съм работил много по-добре, отколкото с Борисов. Ние сме по-скоро в коалиция с него, отколкото с Борисов", заяви още Пеевски.

"Да се успокоят, да си отидат по места, да се приготвят за изборите, да дойдат резултатите и да седнем да си говорим", призова съпредседателят на ДПС.

Попитан защо общува по-лесно с Кирил Петков, Пеевски обясни: "Борисов е по-ангажиран и го няма постоянно в парламента, докато Кирил е постоянно в парламента".

Лидерът на ПГ на ДПС заяви, че през вчерашния ден ПП-ДБ са обсъдили с ДПС предложението за създаване на една комисия, която да установи фактите и обстоятелствата около Пътната карта и "Балкански поток", както и около "Лукойл".

Той отново обвини Христо Иванов, че "тласнал" страната към избори: "Човекът, който развали и тласна България към избори, е Христо Иванов. Мечтата му е да бъде лидер на това тяхно формирование, той унищожи всичко".

"Днес гледам Борисов 160, 160, ами може да се случи ние с Кирил да управляваме, Борисов да е в опозиция. Това също Борисов трябва да го разбере, кой каза, че Борисов задължително трябва да управлява?", заяви Делян Пеевски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Никога не съм предполагал, че Пеевски ще ми стане симпатичен! Кирооо, виж какво направи бе!
108
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дебелян е залепен с магнит за Посолството. По-католик е от Папата, плонжове прави пред падишаха на Козяк и вече ще намрази и руската салата, щом така му нареждат. Затова канадският *** му се вижда по-подходящ. И двамата са на либерасто-демонократична каишка.
107
7
 
9
 
! Отговори
тоти преди 1 месец
Май в тая държава САМО ПЕЕВСКИ ЗНАЕ КАКВО И КАК СЕ ПРАВИ,другите само джавкат и папкат !!
106
6
 
8
 
! Отговори
Калигула преди 1 месец
Попитан защо общува по-лесно с Кирил Петков, Пеевски обясни:ХАЛКАТА му вече е разхлабена и е много удобна...за скута....
105
5
 
7
 
! Отговори
Кой преди 1 месец
За да няма сглобки, нито Герб, нито ПП-ДБ.
104
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Евро Шиши много си повярва
103
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нещо не чухме да се направи Парламенрана Комисия за Фалита на КТБ ? Или гарга на гарга око не вади .. Както е казал първият Китайски импертаор -за малка кражба се слиза в затвора , за голяма в двореца !
102
2
 
4
 
! Отговори
Магнитски бандюги преди 1 месец
всички в България в списъка на Магнитски и никакви пари от чужбина/инвестиции и.т.н.! Щом избират такива като Пеевски всички са такива! Смяна на лева към еврото 1:10, а българско евро към европейско евро 1:5 в българските банки - това ще бъде справедливо!
101
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ние българите сега требе да се изчистиме от комунистически паметници кат чинията на Бузлуджа и целия тоя абсурден комплекс.
100
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
След 1944г икономическото развитие на България спира, а след 1989г. започва най-дългия период на икономически растеж на България, днес Българите живеят 10 пъти по-добре отколкото при социализма, икономиката на България е 3 пъти по отворена от икономиките на Русия и на Китай и българските стоки са търсени по целия свят.
99
2
 
10
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 месец
Един дол дренки сте и тримата.
98
5
 
19
 
! Отговори
Обективен преди 1 месец
Абе Свинчоо-о , първо Киро Простото няма да мине бариерата от 5% , а и да мине ,като ти седне в скута да пие "мазно турско кафе" ,Ленчето такъв шамар ще ти извърти,че свят ще ти се завие.
97
1
 
4
 
! Отговори
839234 преди 1 месец
Че те Герб и сега управляват все още по места. Единствено в София сложиха оня от Държавна сигурност, което висшия ешелон на БКП, по места все още са си втория ешелон - гербаджии, разни бригадири и текезесари. В България след соц-а има само два варианта - или държавна сигурност или второразредни комсомолци. Това е разрушена страна. Колкото Путин има различна идея от СССР , толкова и Герб има различна идея от текезесарщина.
96
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ристю Скута на едното коленце ,а Киро Парапета на другото коленце ,посредата генерал Гном поднася мазни турски кафенце.Обгрижеани от с в и н я та м.а.й..к.аЗащо не ,все пак дъното в България е бездънно
95
0
 
10
 
! Отговори
Шебек преди 1 месец
Трите прасенца са ясни, вълка сега да видим....
94
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Докато всеки блееше и плямпаше из медиите като тоя на сниката, Ицо направи отново член 1 и той мина с подкрепата на всички.Оттук насетне избори до дупка, ще чакате Бойко да ви идва...Той си взе властта и ще ходите на избори, демократично.Ицо няма грешка, човек на Бойко е от 15 г. ама вие и това изпуснахте.
93
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Целия ми блок беше изрисуван-Пеевски вън, прасе, гад, отврат...Сега същите го хвалят и обичат. Каква принципна позиция от страна на либерастите. А някой почисти надписите. Това също струва пари. Въобще, ясни сте...
92
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До кога ДПС ще ИЗСИЧА поголовно горите в България , и ще превзема и изкупува земята ?
91
3
 
2
 
! Отговори
Карапуткин преди 1 месец
Ще управлява.....ама до КОЛЕДА...
90
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ПЕЕВСКИ И Баце , задминаха Зеленски по клоунада !