Пеевски: Кой е казал, че Борисов задължително ще управлява? Можем и с Кирил

Като дойдат резултатите от изборите ще седнем да преговаряме
Обновена: 3 апр 2024 12:12 | 3 апр 2024 12:06, Петър Бойчев
177
Пеевски: Кой е казал, че Борисов задължително ще управлява? Можем и с Кирил
Снимка БГНЕС

Кой казва, че Борисов задължително трябва да управлява? Този риторичен въпрос зададе лидерът на ДПС Делян Пеевски в парамента.

"Изключително се забавлявах от неговите твърдения. С Кирил съм работил много по-добре, отколкото с Борисов. Ние сме по-скоро в коалиция с него, отколкото с Борисов", заяви още Пеевски.

"Да се успокоят, да си отидат по места, да се приготвят за изборите, да дойдат резултатите и да седнем да си говорим", призова съпредседателят на ДПС.

Попитан защо общува по-лесно с Кирил Петков, Пеевски обясни: "Борисов е по-ангажиран и го няма постоянно в парламента, докато Кирил е постоянно в парламента".

Лидерът на ПГ на ДПС заяви, че през вчерашния ден ПП-ДБ са обсъдили с ДПС предложението за създаване на една комисия, която да установи фактите и обстоятелствата около Пътната карта и "Балкански поток", както и около "Лукойл".

Той отново обвини Христо Иванов, че "тласнал" страната към избори: "Човекът, който развали и тласна България към избори, е Христо Иванов. Мечтата му е да бъде лидер на това тяхно формирование, той унищожи всичко".

"Днес гледам Борисов 160, 160, ами може да се случи ние с Кирил да управляваме, Борисов да е в опозиция. Това също Борисов трябва да го разбере, кой каза, че Борисов задължително трябва да управлява?", заяви Делян Пеевски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
0
 
6
 
! Отговори
червен телефон преди 1 месец
По жицата , Доган -Пеевски- Борисов . Доган заповяда , Пеевски предава , Баце ---ИЗПЪЛНЯВА . Схемата работи и до ден днешен !Герб слугува на ДПС , както преди , БСП слугуваха на ДПС ... В Бг винаги се намират предатели и слуги !
128
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ромите са като ДПС-то , винаги те наклоняват везните , за това герб са ориентирали към тях !
127
0
 
3
 
! Отговори
Дон Кикот преди 1 месец
Пигито първо да плати на ромите, че без тях и 1% няма да вземе.
126
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Браво , брависимо ,..... гУсин Пеевски с Кирил може , а със Методий как е !
125
2
 
3
 
! Отговори
ник преди 1 месец
е кефи ме пеевски ...готино се *** с меките китки
124
0
 
2
 
! Отговори
ьаьааьаь преди 1 месец
Абе Пеебски, Бокато с взелин ли ще го работиш или без този път ? :)
123
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен, к.114 Мисля, че си сбъркал имената. Може би си искал да кажеш: Ако не искаме Киро и Кокорчо да управляват България, да гласуваме за ГЕРБ или Възраждане. Иначе ще сърдим на себе си. За ДПС ще гласуват агите и ромите. И ББ като реши за кого да гласува, да държи на мнението си, а не да го мени като баба Марта.
122
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Щом и Шиши Пеевски не ще да бъде в съюз с Боце Б., а предпочита уда управлява с Про100 Киро, Милиционерът от Банкя трябва да сдава поста и да ходи да си гледа кучкарника и магнолията. Боце , време ти е да да отидеш в заслужен отдих. Пощури помощниците си, ближните си и ми се струва, че само Теменугата все още те търпи. В същото време подгъваш колене пред Коко, Кокорчо и двамата от ДБ. Засрами се!
121
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
мафията и антимафията се ожениха, шиши кумува. Това е положението!
120
0
 
0
 
! Отговори
иванова преди 1 месец
е тогава съвсем ще я "вапцаме"!
119
3
 
1
 
! Отговори
Изклатен демократ преди 1 месец
Е то кирил петков кой го хване го джаса здраво, вече не знам къде не е оноден?!? Баце го пердаши 9 месеца, шишо успоредно с него, лена му направи едно *** /4то за него/, нещо взел да се дрогира последно време дочух, попиива си всеки ден здраво - не знам това момче ще го съсипе късмета му!
118
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Рибата още в морето, а тия шарлатани вече подготвят тигана. И кирчовците, и шишовците така се о *** Х а с конституцията, че нямам думи. Тия хиени, жадни за власт е време да бъдат изкупени от политическата сцена
117
3
 
8
 
! Отговори
Приказка на Шехереза преди 1 месец
Боко и Шиши са комбина. Боко го е срам да си признае. Боко се приши за Кики, за да си изпере мръсното реноме, за да го използва. Всъщност Боко е слуга на Шиши. Шиши се преструва на "приятел" на Кики. Кики ги мрази и двамата, но няма избор, тъй като Шиши и Боко фалшифицират и купуват изборите, а гласовете за Кики "изчезват" съмтително. Кики не може да получи мнозинство и трябва да се съобразява с двамата мошенника.
116
6
 
10
 
! Отговори
Парадокс Бг преди 1 месец
Кирил никога няма да управлява с такъв корумпиран Шиши в списъка Магнитски, ще си развали репутациата, ако го направи! С Боко, Шиши си е баш лика прилика, двама неосъдени престъпници от 90-те!
115
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нали Кирил се подмазва на ПЕЕВСКИ за да бъде приет в АЛДЕ! РИСТЬО Е В ЕНП,ТАМ МЯСТО ЗА КИРИЛ НЯМА!
114
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ама Кирил питал ли си го?
113
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
герп-дпс се правят на остроумни :))
112
4
 
6
 
! Отговори
Мама ти, свинска преди 1 месец
A може ли Кирил да ходи на бунишето, а? Може ли?
111
1
 
2
 
! Отговори
do 113 преди 1 месец
то като се кефиш на ***, се кефиш на боко и делян мазното
110
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Когато двама се карат, третия печели. ДПС винаги са били третият и те са накланяли везните. Сега към ДПС/Пеевски/ се включи Христо Иванов. Борисов го усети и го изрита от своето правителство. Той сега се появи отново/нищо, че живее във Виена/ и той провали ИТН, а сега провали и ПП-ДБ. Да им е честито. Кирчо и Асенчо вече са в канала. Борисов пак ще оцелее. Може да не управлява, но няма да могат без него. Не ми харесва, ама това направиха пишман политиците и комсомолският секретар Нинова.