Слави за Милошев: Вероятно разбира от туризъм, защото е турист

Той нямал нищо общо с ИТН
5 апр 2024 13:24, Нели Христова
126
Слави за Милошев: Вероятно разбира от туризъм, защото е турист
Снимка: БГНЕС

Слави Трифонов се разграничи от Евтим Милошев, който ще бъде министър на туризма в служебното правителство. Някога двамата са работили заедно, днес обаче не поддържат контакт.

Ето какво написа Трифонов:

Слушайки коментарите за новото служебно правителство, с огромна изненада установих, че моето име присъства като човек, който има служебен министър. Това от една страна ме изненада, а като разбрах кого визират коментаторите, искрено ме разсмя. Лицето Евтим Милошев, който ще бъде назначен за министър на туризма, вероятно разбира от туризъм, защото сигурно е турист. Той е работил в телевизионните предавания "Ку-Ку", "Каналето", "Хъшове" и малко в "Шоуто на Слави". Аз го махнах от там по обективни причини. Оттогава той няма абсолютно нищо общо с всичко, което правя. Ама абсолютно нищо общо. Така че спокойно може да бъде министър на туризма, както и президент на Галактиката.

Още по време на срещата с президента Тошко Йорданов също каза, че ИТН няма нищо общо с Милошев. Той заяви, че може много неща да каже за него, но "няма да ви харесат"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако беше си мълчал,нямаше да станеш за смях на хората! Отново се доказваш като дребна душица и завистлива мижитурка! Поне от бивша колегиалност не трябва и една лоша дума да казваш по адрес на хора като Милошев! Защо никога не сме чули негово мнение по твой адрес? Явно човека има достойнство за разлика от теб!
73
0
 
12
 
! Отговори
Хо хо преди 1 месец
Всички играят и накрая Баце пак печели. И така вече 20 години.
72
1
 
8
 
! Отговори
Sata NATO преди 1 месец
Правителство на отявлената гербава прсти тудка и бивш комунистически плановик Главчо, не може да бъде добро по никакъв начин. Правителството го бутнаха, защото в Украйна Просията спечели малко преднина - сега са готови да обърнат курса, чакат на полусъединител, в зависимост как ще се развият нещата.
71
1
 
9
 
! Отговори
Е,бравос преди 1 месец
Да,кандидатурата на Милошев може и да е разсмяла Трифонов! Което отдавна не важи за самия него,макар че в далечното минало смешната му кариера започна с хърбавата *** Станислава Тодоровски и нейната професионална колежка Аугуста Фон Попоци,изиграна от Август Попов!
70
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Може да е турист, но едва ли ще сложи бели ботушки с логото на България като Деница, за да хваща сухоземни костенурки и да ги пуска в морето.
69
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Славуца разбира от пение, защото пее/грачи.
68
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен А рускоте на 7000
67
2
 
7
 
! Отговори
Уно славуцу преди 1 месец
увиснало маркучо
66
6
 
8
 
! Отговори
Джон Наш преди 1 месец
Турист не турист това е положението. ПП ДБ вдигнаха високо топката на Радев и ГЕРБ, който се възползваха и забиха в 3-тия метър. МВР, Прокуратура, ДАНС и Военно разузнаване се събраха за първи път в служебното правителство. До изборите и помен няма да остане от ПП ДБ.
65
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Украинските загуби за седмицата възлизат на общо 5075 бойци.
64
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А Путин защо сипа олио на трамплина на откриването на Олимпийския воден център от Макрон в Париж, а? Правилно го забраниха Булгаков в Украйна!
63
2
 
14
 
! Отговори
. преди 1 месец
То че е турист , турист е НО , ние помним как един друг човечец ни предлагаше за премиер министър някакви шнорхели и плавници....простете плагиати :))) и този човечец беше тъкмо другаря Слави :)) ееехххххххх , кога беше лятото на 2021 , сезонът на чегъртачите :))))
62
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
България има най-грозните политици. Карикатури живи. Смешни са. Дори дрехите им седят като взети назаем. А на лицата им е изписано диктатура и комунизъм. Малки смешни подобия на хора. Това не са политици, това са смешници
61
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На Милошев не му липсват ни акъл, ни образование. За Славчо не може да се каже същото.
60
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
НЕ МИНАВАЙТЕ ДНЕС ПО ТРОТОАРА ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО,ЧЕ МОЖЕ ДА БЪДЕТЕ НОМИНИРАН ЗА МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ!
59
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Слави, не завиждай! Завистта е болест. Не ти ли стигат дотука болестите, ами още да си трупаш.
58
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ГЛАВЧЕВ ВЕРОЯТНО РАЗБИРА ОТ ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ ЗАЩОТО Е ГЛАВАНАК
57
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много одобрявах идеята на Слави. Пращаме антибългарските макета в космоса с еднопосочен полет. Супер!
56
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе Славчо, Евтим може да е турист, ама ти си пътник и то пътник с еднопосочен билет към ада... Напишете в гугъл *Слави татуировки* и ще видите как тоя caтaнист си е татуирал "Аз идвам и нося ада с мен"!!!! Слава Богу, че тоя няма деца да плащат за греховете му, но жалко че толкова народ му повярва и гласува за него. Славчо, ти си продаде душата на сатаната и вече няма връщане назад(както вече си осъзнал). Време е да си плащаш!!!
55
4
 
1
 
! Отговори
българин преди 1 месец
ТЕЗИ ЗА БАДЖАНАЦИТЕ ДА СИ ГИ РАЗПРАВЯТ В ПАРЛАМЕНТА им. Аз си нямам. ТЕ, щом са си баджанаци, да си ги четат законите. Особено теиз, КОИТО СИ ГИ ПРАВЯТ коалициите АМИ, СЪС СЛАВЬО СМЕСИ ОТРАСНАЛИ. ТОЙ СИ Е ПО-ДОБЪР ОТ МЕН С НОЖОВЕТЕ. Но пък, МОИТЕ СА СИ ПОВЕЧЕ. той си е от колячите. От деца си се знаем с него. ЩЕ СИ СЛОЖИМ ЕДИ ВЕСТНИК. ЗАЩОТО ЗЕМИТЕ СА СИ НАШИ. ДЯДОВЦИТЕ НИ СА ГИ КУПУВАЛИ. не тези от сегашните им партии. КОЛКОТО ИСКАШ, СЛАВЬО.