Атанасов: Сигурно ще дойде време да видим едни други снимки...

Аз знам къде се снимам и не сте ме виждали на такива снимки, заяви той
9 апр 2024 13:00, Нели Христова
77
Атанасов: Сигурно ще дойде време да видим едни други снимки...
Снимка: БГНЕС

Сигурно ще дойде време да видим едни други снимки. Информацията, с която разполагам е, че Калин Стоянов се познава с тези хора от 2016 г., ще му дойде времето и на това. Така съпредседателят на ПП-ДБ Атанас Атанасов коментира скандала в МВР и изтеклите снимки на главния секретар Живко Коцев.

По това дело, което е образувано, на този етап не съм видял публично да има доказателства за контрабанда. И цялата тази история прилича на черен предизборен пиар, който цели да ни компрометира като политическа сила, заяви Атанасов.

Видях въпросните снимки, не е моя работа да ги коментирам. Не е моя работа да коментирам кой къде се снима, аз знам къде се снимам и не сте ме виждали на такива снимки, заяви още съпредседателят на ПП-ДБ.

Проблемът тук е в друго - къде са доказателствата за извършена престъпна дейност. Всичко това е навързани с цел компромат, тъй като идват избори. За морала трябва да питате този, който е на снимките, не мога да коментирам, каза още той.

Още по темата
Има обаче един друг важен въпрос, който поставяме многократно, включително премиерът Денков е изпратил сигнал - че е оказан натиск върху главния секретар Коцев да подаде оставка не от кой да е, а от главния прокурор и от министъра на вътрешните работи. Оказването на натиск да пропуснеш или извършиш нещо против волята ти е престъпление, и то тежко, наказва се с 6 г. лишаване от свобода, допълни Атанасов.

При всички тези обстоятелства, при нашия протест като политическа сила, Калин Стоянов е част от новия Министерски съвет, който изобщо не беше съгласуван с нас. Бяха направени внушения в тази посока, но с нас никой не е коментирал този състав на правителство, заяви лидерът на ДСБ.

Главчев не се свърза с нас, не сме водили нито един разговор. Това заяви пък Кирил Петков в коментар за служебното правителство на Димитър Главчев.

Въпреки сигнала към съдията, който може да  разследва главния прокурор, в който беше не само описан главния прокурор като бухалка, но и Калин Стоянов като част от хората, които са използвали натиск върху Живко Коцев, това за нас показа пълна провокация от новия премиер, допълни Петков.

Пеевски и Борисов си наредиха кабинет с една единствена цел за Калин Стоянов - най-вероятно да покрива злоупотреби и купен вот на следващите избори. Той ще бъде използван като инструмент от Пеевски и Борисов, това е нашето предположение, за купен вот, манипулиран вот, каза Петков. И призова хората да излязат масово да гласуват, за да нямат такова значение всички тези машинации.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от Политика
Експерти: С промените НС може да прави каквото си иска
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
2
 
! Отговори
Странно преди 2 седмици
Звачи Калин Стоянов се познавал с тези хора от 2016 г., а него никой не го разследва.
67
2
 
2
 
! Отговори
Надя преди 2 седмици
Безполезник ,32 години само с доноси се занимава и затова тлъсти пачи от нашите пари.А бе ей вие дето гласувате за тоя и такива като него имате ли нещо в главите си.Как не ви е срам,Тъ Пи безотговорни парчета
66
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ченгеджийска душица, тъй ще си пукне, гушнал нечие досие...
65
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Брокерите от ПП,ДБ и "младежта", която щяха да променят България Атанас Атанасов гнома и Бойко Рашков соц следователя, са минало.
64
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Дай ги още сега, гном! Нямаш.
63
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Сега сигурно се приготвят колажите. Вие сте майстори на това. Дори с фалшивите евро банкноти от 500 евра номера ви мина. Отпадъци сте всички в парламента и мераклии за него.
62
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Главчев не бил съгласувал министрите с тях...ами вие съгласувахте ли вашите министри с Главчев?Тия са страшно нахални и дебелокожи.
61
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Толкова лъжи от тези наглеци гнус отврат
60
1
 
3
 
! Отговори
Винету преди 2 седмици
До 43. Глу.пак, дали някой ще влезе в затвора го казва СЪДЪТ, а не невзрачен оххлюв като теб. И, разбира се, ако има за какво, а от драсканици по сайтовете.
59
2
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 2 седмици
До 58. И има една огромна, ама огромна разлика. На тези снимки сега се вижда лицето Живко, нали? А на онези фалшификати Борисов никъде го няма.
58
1
 
5
 
! Отговори
Изнервен преди 2 седмици
Уф, и този дребосък тотално е изтрещял и като повечето ни политици дай му само да плюе, да интригантства и да търси вина все у другите.
57
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Другите снимки бяха онези от шкафчето на Борисов. Тогава никой не се възмущаваше и не настояваше за доказателство. Двойният стандарт в действие.
56
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Много от ПП дб няма да бъдете вече никога депутати ,защо по изборите че има 5,,6 може и по малко ,предатели ,ще ви изпратим на луната след изборите
55
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Атанасов, няма по - жалко нещо страхливци като вас да постъпват смело.Ставате комични и отвратителни едновременно!Вие ги молихте часове преди да падне кабинета да сте пак заедно!
54
3
 
1
 
! Отговори
Дарк преди 2 седмици
А бе миналата година приеха закон за противодействие на корупцията според който и те водят разследвания,но цитираният в афера протокол със свидетел под номер три не е на Живко Коцев,защото в него се казва,че го познава добре?На друг свидетел е протокола с разпита му,който са публикували.
53
1
 
3
 
! Отговори
до Бау преди 2 седмици
Часовникът е удобен за бързо узнаване на точен час. И е повече необходим от изгъзицата наречена смарттелефон. За другото общо взето си прав.
52
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Атанасовкомунистическиследовател от Разград костовист най после се добра до парламента Вън Вън Вън алчници
51
2
 
2
 
! Отговори
ТОП НОВИНА преди 2 седмици
Четоох го в АФЕРА протокола.В края му е записано,че познава добре както Калин Стоянов,така и Живко Коцев.Така че,незнам откъде се появи това,че че е протокол с негови показания.Никой не казва за себе си,че го познава.И това не е протокол от разпит на защитен свидетел,защото Комисията за противодействие и борба с корупцията не води процесуано-следствени действия.
50
1
 
11
 
! Отговори
Щерю преди 2 седмици
3в1 - Гном, Гаргамел и юдейския Харвардски папа-смърф - неочаквано лоша комбинация, която и Смърфиетка-парапетка не може да спаси...
49
2
 
4
 
! Отговори
Бай Кор преди 2 седмици
До ТОП НОВИНАЗащитен свидетел бе ! Какво толкова не си разбрал ?!? При дисциплинарно уволнение, няма 20 заплатки ! Ама се искат "топчета" да имаш за това. И разбира се, че Сарафов е непричоз за това. Всичко все трябва да ви се обяснява, кое как става...сещайте се сами !