Атанасов: Сигурно ще дойде време да видим едни други снимки...

Аз знам къде се снимам и не сте ме виждали на такива снимки, заяви той
9 апр 2024 13:00, Нели Христова
77
Атанасов: Сигурно ще дойде време да видим едни други снимки...
Снимка: БГНЕС

Сигурно ще дойде време да видим едни други снимки. Информацията, с която разполагам е, че Калин Стоянов се познава с тези хора от 2016 г., ще му дойде времето и на това. Така съпредседателят на ПП-ДБ Атанас Атанасов коментира скандала в МВР и изтеклите снимки на главния секретар Живко Коцев.

По това дело, което е образувано, на този етап не съм видял публично да има доказателства за контрабанда. И цялата тази история прилича на черен предизборен пиар, който цели да ни компрометира като политическа сила, заяви Атанасов.

Видях въпросните снимки, не е моя работа да ги коментирам. Не е моя работа да коментирам кой къде се снима, аз знам къде се снимам и не сте ме виждали на такива снимки, заяви още съпредседателят на ПП-ДБ.

Проблемът тук е в друго - къде са доказателствата за извършена престъпна дейност. Всичко това е навързани с цел компромат, тъй като идват избори. За морала трябва да питате този, който е на снимките, не мога да коментирам, каза още той.

Още по темата
Има обаче един друг важен въпрос, който поставяме многократно, включително премиерът Денков е изпратил сигнал - че е оказан натиск върху главния секретар Коцев да подаде оставка не от кой да е, а от главния прокурор и от министъра на вътрешните работи. Оказването на натиск да пропуснеш или извършиш нещо против волята ти е престъпление, и то тежко, наказва се с 6 г. лишаване от свобода, допълни Атанасов.

При всички тези обстоятелства, при нашия протест като политическа сила, Калин Стоянов е част от новия Министерски съвет, който изобщо не беше съгласуван с нас. Бяха направени внушения в тази посока, но с нас никой не е коментирал този състав на правителство, заяви лидерът на ДСБ.

Главчев не се свърза с нас, не сме водили нито един разговор. Това заяви пък Кирил Петков в коментар за служебното правителство на Димитър Главчев.

Въпреки сигнала към съдията, който може да  разследва главния прокурор, в който беше не само описан главния прокурор като бухалка, но и Калин Стоянов като част от хората, които са използвали натиск върху Живко Коцев, това за нас показа пълна провокация от новия премиер, допълни Петков.

Пеевски и Борисов си наредиха кабинет с една единствена цел за Калин Стоянов - най-вероятно да покрива злоупотреби и купен вот на следващите избори. Той ще бъде използван като инструмент от Пеевски и Борисов, това е нашето предположение, за купен вот, манипулиран вот, каза Петков. И призова хората да излязат масово да гласуват, за да нямат такова значение всички тези машинации.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вече не крачат като шерифи в Тъмбстоун с поглед напред! Взеха им митницата. Високата порта се затвори за тях.
7
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кой от ПП е на голите снимки бря
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
3, ей го поредния загубен ш0п излъгал се да гласува за умнокрасивите
5
1
 
27
 
! Отговори
Перниканец преди 1 месец
Яд ги е от ПП-ДБ, че Боко и Шиши ще си печатат бюлетини, а те не може вече да правят ала-бала с машините. Имаше едни сребърни монети с лика на цар Борис и на тях пишеше "Боже, пази България"
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тая цялата пиеса заради ПВУ ли е? Симулираме борба с наркотрафика, за да ни дадат най-накрая някой лев, че нямаме пари за пенсии. Интересно хванатият наркотик къде отиде. Дали го пласираха вече?
3
7
 
6
 
! Отговори
дo 1 преди 1 месец
Айде върви да лъскаш, бе кютюк. От лъсйкане, акъл не ти е останал.
2
1
 
8
 
! Отговори
като видят камерите преди 1 месец
6 месеца назад и ще се разбере октопода . политици , магистрати , прокурори . флашки , компромати . идат избури и гърми скандал след скандал - разбирасе без осъдителни големи присъди .
1
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ще видим снимки от спалнята на просто кирчо и лена