Атанасов: Сигурно ще дойде време да видим едни други снимки...

Аз знам къде се снимам и не сте ме виждали на такива снимки, заяви той
9 апр 2024 13:00, Нели Христова
77
Атанасов: Сигурно ще дойде време да видим едни други снимки...
Снимка: БГНЕС

Сигурно ще дойде време да видим едни други снимки. Информацията, с която разполагам е, че Калин Стоянов се познава с тези хора от 2016 г., ще му дойде времето и на това. Така съпредседателят на ПП-ДБ Атанас Атанасов коментира скандала в МВР и изтеклите снимки на главния секретар Живко Коцев.

По това дело, което е образувано, на този етап не съм видял публично да има доказателства за контрабанда. И цялата тази история прилича на черен предизборен пиар, който цели да ни компрометира като политическа сила, заяви Атанасов.

Видях въпросните снимки, не е моя работа да ги коментирам. Не е моя работа да коментирам кой къде се снима, аз знам къде се снимам и не сте ме виждали на такива снимки, заяви още съпредседателят на ПП-ДБ.

Проблемът тук е в друго - къде са доказателствата за извършена престъпна дейност. Всичко това е навързани с цел компромат, тъй като идват избори. За морала трябва да питате този, който е на снимките, не мога да коментирам, каза още той.

Още по темата
Има обаче един друг важен въпрос, който поставяме многократно, включително премиерът Денков е изпратил сигнал - че е оказан натиск върху главния секретар Коцев да подаде оставка не от кой да е, а от главния прокурор и от министъра на вътрешните работи. Оказването на натиск да пропуснеш или извършиш нещо против волята ти е престъпление, и то тежко, наказва се с 6 г. лишаване от свобода, допълни Атанасов.

При всички тези обстоятелства, при нашия протест като политическа сила, Калин Стоянов е част от новия Министерски съвет, който изобщо не беше съгласуван с нас. Бяха направени внушения в тази посока, но с нас никой не е коментирал този състав на правителство, заяви лидерът на ДСБ.

Главчев не се свърза с нас, не сме водили нито един разговор. Това заяви пък Кирил Петков в коментар за служебното правителство на Димитър Главчев.

Въпреки сигнала към съдията, който може да  разследва главния прокурор, в който беше не само описан главния прокурор като бухалка, но и Калин Стоянов като част от хората, които са използвали натиск върху Живко Коцев, това за нас показа пълна провокация от новия премиер, допълни Петков.

Пеевски и Борисов си наредиха кабинет с една единствена цел за Калин Стоянов - най-вероятно да покрива злоупотреби и купен вот на следващите избори. Той ще бъде използван като инструмент от Пеевски и Борисов, това е нашето предположение, за купен вот, манипулиран вот, каза Петков. И призова хората да излязат масово да гласуват, за да нямат такова значение всички тези машинации.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Другите снимки да не са на женерал Ананас дибидюс, в компанията на мъжа на американския посланик ?
47
0
 
11
 
! Отговори
няма да преди 1 месец
Ти си гро.зен и пълен с комплекси, кои ще се сни а с теб
46
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да бе Шакил Онийл, да те виждаме на снимките, а то - ген. Атанасов...
45
0
 
5
 
! Отговори
Бау преди 1 месец
Който носи часовник е педиун! Часовникът бе необходимост преди 30 години! Откак излязоха телефоните с дисплей, дата и час, часовникът е ненужно труфило, като герданите, пръстените, обеците, халките и подобни извратенялости! Мразя излишества да ми се пречкат по крайници, уши, бърни, устни и пъпа! Борисов след всеки избор подаряваше на Цецерон часовник! Тея и те да не паднат по долу! Сноби неприятни!
44
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Puskaite snimkite a ne samo da govorite
43
2
 
9
 
! Отговори
ТОП НОВИНА преди 1 месец
Свободни фантазии.Как си мисли въобще,че който и да е главен прокурор ще каже да избира между оставка и затвор?Прокурор ако спаси някого от наказателна отговорност след време него могат да го съдят.А и главния прокурор е административен ръководител,но не може да каже на друг прокурор на някой да не му повдига обвинение,защото ако онзи го докладва пак ще го съдят.
42
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега за кебапче и кюфте, Пеевски и Борисов ще продължават да си правят схемите, вместо да са в затвора, където им е мястото.
41
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гнoме, време ти е за пенсия. Където можа се оплеска, тоя път ще гледате отстрани как други ядат баницата
40
1
 
24
 
! Отговори
Цитати: преди 1 месец
Спомням си едно изказване на Гнома в сегашното НС, което гласеше следното:"На всички ще намерим място под слънцето"...Обачееее...си спомням и една друга крилата фраза на един наш прочут български журналист: "Дааа...ама НЕЕЕ!!!!"-Петко Бочаров....Упсььь...Гнома не можа да си уреди място под слънцето/т.е. не стана председател на НС/.Какъв ужасььь...драааги зрителиии....
39
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дърт гном комунист и пенция влачи и заплата влачи :)))
38
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В повторните си показания Живко Коцев допълва показанията си и срещу назначената от Асен Василев за директор на агенция Митници Петя Банкова. Според Коцев двамата съучастници в престъпната схема Стефан Димитров и Петя Банкова, са решавали заедно кадрови въпроси в митниците.
37
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Негови? От микроскоп?
36
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Коцев заявява, че Марин и Стефан са го търсили за да помогне за назначаването именно на Недан Хаджиев за директор на ОДМВР-Хасково. Целта е била през именно този полицейски шеф да се гарантира безпрепятственото влизане на българска територия на ТИР-ве с контрабандни цигари от Турция, се вижда от събраната информация по делото срещу ОПТ в Агенция "Митници".
35
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
След като вътрешният министър Калин Стоянов отказва на финансовия министър Асен Василев да назнази Недан Хаджиев на важния за контрабандата пункт в Хасково финансист 1 удря балтията по МВР и отказва финансирането на проекти за вътрешното ведомство. С това си твърдение фактически Живко Коцев или свидетел 3 уличава във връзка с контрабандистите на Николай Николов Паскал, освен Бойко Рашков, но и самия Асен Василев.
34
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
а като знае за Калин Стоянов, на Пеевски *** ли му беше в устата досега? тоз гном не се ли усеща колко копае надолу... сега се чувстват прелъстени и изоставени, щото са в безтегловност, не усетиха Тиквата как им го натиквуни...
33
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да не видим снимки на генералиста по организъм само, се моля.
32
1
 
13
 
! Отговори
и пак опаа преди 1 месец
Недан Хаджиев е бивш директор на ОДМВР-Хасково и е от кръга на Стефан, Марин и Асен Василев, който също е родом от Хасково. Известно ми е, че предложените в Министерството проекти, касаещи финансовото и материално-техническото осигуряване на Министерството или се бавят, или изобщо не стигат от Министерство на финансите, чийто принципал е Асен Василев".
31
1
 
8
 
! Отговори
опаа преди 1 месец
"Известен ми е фактът, че Стефан Димитров и Петя Банкова са в много близки и в добри отношения. От разговорите, които съм провеждал със Стефан, съм останал с разбирането, че те искат да бъдат извършени конкретни кадрови назначения и осъществяване на контрабандни канали.Известен ми е фактът, че между Асен Василев и Калин Стоянов има неразбирателство, по повод кадрово назначение в ОДМВР-Хасково, касаещо директор на структурата - заради това, че Калин Стоянов не иска да назначи Недан Хаджиев.
30
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гномчо, искаше да се снимаш в президиума на НС, ама фотоапарато нещо се счупи.Сега ще се снимаш с пенцията си.
29
2
 
9
 
! Отговори
стига бе преди 1 месец
Значи шепа платени протестъри могат да искат оставката на министъра на МВР, но той не може да поиска оставката на подчинен? И изобщо не съм за Калин Стоянов, сигурно и той е бъркал в кацата с мед, всички са една стока.