Атанасов: Сигурно ще дойде време да видим едни други снимки...

Аз знам къде се снимам и не сте ме виждали на такива снимки, заяви той
9 апр 2024 13:00, Нели Христова
77
Атанасов: Сигурно ще дойде време да видим едни други снимки...
Снимка: БГНЕС

Сигурно ще дойде време да видим едни други снимки. Информацията, с която разполагам е, че Калин Стоянов се познава с тези хора от 2016 г., ще му дойде времето и на това. Така съпредседателят на ПП-ДБ Атанас Атанасов коментира скандала в МВР и изтеклите снимки на главния секретар Живко Коцев.

По това дело, което е образувано, на този етап не съм видял публично да има доказателства за контрабанда. И цялата тази история прилича на черен предизборен пиар, който цели да ни компрометира като политическа сила, заяви Атанасов.

Видях въпросните снимки, не е моя работа да ги коментирам. Не е моя работа да коментирам кой къде се снима, аз знам къде се снимам и не сте ме виждали на такива снимки, заяви още съпредседателят на ПП-ДБ.

Проблемът тук е в друго - къде са доказателствата за извършена престъпна дейност. Всичко това е навързани с цел компромат, тъй като идват избори. За морала трябва да питате този, който е на снимките, не мога да коментирам, каза още той.

Още по темата
Има обаче един друг важен въпрос, който поставяме многократно, включително премиерът Денков е изпратил сигнал - че е оказан натиск върху главния секретар Коцев да подаде оставка не от кой да е, а от главния прокурор и от министъра на вътрешните работи. Оказването на натиск да пропуснеш или извършиш нещо против волята ти е престъпление, и то тежко, наказва се с 6 г. лишаване от свобода, допълни Атанасов.

При всички тези обстоятелства, при нашия протест като политическа сила, Калин Стоянов е част от новия Министерски съвет, който изобщо не беше съгласуван с нас. Бяха направени внушения в тази посока, но с нас никой не е коментирал този състав на правителство, заяви лидерът на ДСБ.

Главчев не се свърза с нас, не сме водили нито един разговор. Това заяви пък Кирил Петков в коментар за служебното правителство на Димитър Главчев.

Въпреки сигнала към съдията, който може да  разследва главния прокурор, в който беше не само описан главния прокурор като бухалка, но и Калин Стоянов като част от хората, които са използвали натиск върху Живко Коцев, това за нас показа пълна провокация от новия премиер, допълни Петков.

Пеевски и Борисов си наредиха кабинет с една единствена цел за Калин Стоянов - най-вероятно да покрива злоупотреби и купен вот на следващите избори. Той ще бъде използван като инструмент от Пеевски и Борисов, това е нашето предположение, за купен вот, манипулиран вот, каза Петков. И призова хората да излязат масово да гласуват, за да нямат такова значение всички тези машинации.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
8
 
! Отговори
никой няма да гласув преди 1 месец
Балонът рано или късно ще се спука!
27
0
 
11
 
! Отговори
много просто преди 1 месец
Полицаите и гангстерите контрабандисти са бивши колеги от Народната миилиция и затова се познават.
26
1
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Само преди не много време се прегръщаха и целуваха с Бойко и Пеевски, все уж за благото на народа. На всички ни е ясно, че беше само за тяхно благо и всичко маскирано под лафа за " реформи" и "борба с корупцията". Но се намериха по - умни и хитри от тях и им развалиха плановете. Сега се тръшкат и мълвят колко са праведни! Смях!
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не че нещо, но да искаш оставката на някого не е натиск, това е право на всеки български гражданин
24
1
 
10
 
! Отговори
хаха преди 1 месец
Ама много са сладки двамата на снимката в леглото! Контрабандист, милиционер, контрабандист, милиционер! Гугутки!
23
1
 
10
 
! Отговори
ха-ха-хи...верваме преди 1 месец
Най ме кефи когато стара *** като дженераль Гном ми говори за морал и честни избори...направо сеИзпразвамОТ кеф и после ГО забърсвам в пердето за да дразня жената...
22
0
 
7
 
! Отговори
да, но преди 1 месец
Като оставим снимките, Коцев сам е отишъл в КПК и сам е дал показания, след като на 3 април, когато започва операцията на ДАНС в митниците, в 6 часа му се обажда Стефан Димитров, един от обвиняемите за организирана престъпна група за контрабанда, търговия с влияние и подкупи. "Има полиция пред нас, трошат ми вратата, какво да правя?!"- казва Стефан Димитров. Той е на всички снимки с Коцев, които през последните дни изтекоха в медиите от СПА хотели и домашни купони.
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Специално пък за Стоянов като министър и началник на Коцев си е в право да упражнява натиск за оставка. Та той му е шеф. А пък ако твоята информация дето все си я имал и все всичко знаеш, защо стигнахте до това незавидно положение като партия, като електорат и като политически провал? И с конкурс да ги избираха по некадърност, непрестанно опяване по медиите, вечни обвинения, че другите са им виновни е провал сред провал - пак нямаше да съберат тази жарка карикатура на партия с фалшиви амбиции
20
1
 
11
 
! Отговори
? преди 1 месец
А другарят Рашко? Какво се случва с другаря Рашко, този стар боец на алкохолния фронт?
19
1
 
9
 
! Отговори
Майорс преди 1 месец
Ало ген. Гном за пореден път информацията ви е грешна! Сам Коцев е отишъл в кабинета на Сарафов да се запознае с материалите срещу него и като е разбрал за какво става дума е искаш да стане защитен свидетел не по моя информация! Жалкото е да защитавате хора , обвързани с контрабандисти и получаващи скъпи подаръци и само защото са хора от вашата партия!
18
0
 
12
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
ти 30 години какво си работил освен депутат я да чуем какъв ти е бизнеса на теб исемеиството хванал си макс пенсия защо се мотаеш по коридорите в нс
17
0
 
7
 
! Отговори
аха преди 1 месец
Тоя май не мое се пенсионира като прецедател на НС. Той според мен изобщо не е за този пост, понеже няма да се вижда на трибуната. Ама му беше голям мерак, пък сега се разсъхна работата.
16
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това жуже, никога и с никаква информация не е разполагало. Него никой за нищо не го бръсне. Просто се изхвърля за заблудените като........на мокър песък.
15
2
 
10
 
! Отговори
ха-ха-Други снимки? преди 1 месец
Дано само не снимки на Гнома със свалени *** при бай Ставри...иначе друго всичко мога да изтърпя!
14
2
 
10
 
! Отговори
Гола фотосесия преди 1 месец
Ще излиза гола фотосесия на ген. Г.Н.О.М. качен върху европалет!
13
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Танасеее, Пеевски и Борисов наредиха кабинет, защото вие им позволите като променихте Конституцията.
12
0
 
17
 
! Отговори
БГ преди 1 месец
ха ха кандитат прседаатеяяя на Народното събрание нещо му убегня
11
0
 
20
 
! Отговори
ъ преди 1 месец
Къс Танас говори все едно че още е на власт. Ще мине време докато се адаптира и осъзнае новите реалности. Той и като млад не правеше впечатление на много умен, а възрастта съвсем е опразнила куфелницата му. Иначе гледа лошо и е карисчия. Отмъстително жуже си е Къс Танас, Боко трябва много да внимава.
10
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Що махнахте Гешев като беше погнал мафията?
9
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нов морал в политиката... борците с корупцията се снимат с корупцията...