Борисов отсече, че повече не би приел нищо, предложено от ПП-ДБ

"Цялото БСП се изсипваше в служебното правителство на Радев и той казваше, че то било неутрално"
18 апр 2024 13:00, Нели Христова
212
Борисов отсече, че повече не би приел нищо, предложено от ПП-ДБ
Снимка: БГНЕС

"Цялото БСП се изсипваше в служебното правителство на Радев и той казваше, че то било неутрално. Впоследствие той правеше цели партии от служебното правителство. Ние безпаметна нация ли сме? Изведнъж, ако Дани Митов стане външен министър, била застрашена честността на изборите",  заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Не искам изобщо да нося ангажимент и не нося ангажимент като партия повече за това правителство, категоричен бе Борисов.

"Христо Иванов и Делян Пеевски направиха конституцията. Сега искат ГЕРБ да е виновен, че те са му предложили на Даниел Митов да стане външен министър. Обади ми се Дани Митов да ме пита дали да приеме поста на външен министър. Казах му - приеми. Въобще не мога да допусна, че това ще е политически проблем, като знаем какво прави Радев", каза лидерът на ГЕРБ.

Борисов каза, че не вижда "как повече ще приеме нещо, предложено от ПП-ДБ".

"В момента е смешно - вот на недоверие срещу служебно правителство, което си отива след една седмица и отиваме на избори. После ме питат вие ли предложихте Даниел Митов. Не, не го предложих, той го съгласува с мене. Аз трябваше като Кирил Петков, той е по-умен от мен, да кажа: Дани Митов да си подаде оставката и да стане министър", допълни още лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от Образование
Една легенда се завръща: "Яйцето" в СУ живее нов живот
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
0
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 3 седмици
Че защо да отказва пълни чекмеджета вожда на Републиката...
137
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Бойко Борисов е дашна кадъна, не отказва на натопорчен вожд. За справка: бай Тошко, Путин, Меркел, Ердоган. Всички си тръгваха засмени докато кадъната се облизваше и оригваше на мъжко мляко. Чалга дивите от нея се научиха как с дудуци се прогресира.
136
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До ДАСКАЛ ГЕНЧО......готви се за избори и ска да е "героичен". Виж облякъл е милиционерската тужурка и скоро ще е "Дедо Батман" за радост на бегейските баби
135
0
 
11
 
! Отговори
г ру ххх преди 3 седмици
Феодален владетел на тапи офци.
134
0
 
21
 
! Отговори
ДАСКАЛ ГЕНЧО преди 3 седмици
Днеска гледах Б. Борисов. Много нервен. Май някой му крои шапка. Много от отдавна не си беше изпускал нервите. Днес направо беше бесен. Само дето не започна да псува. Нещо става, май го натискат от посолството да клекне и да се наведе на ПП-тат.
133
1
 
11
 
! Отговори
Прав е Бойко! преди 3 седмици
Не трябва да приема никакви предложения от ПП и ДБ и особено относно промени в Съдебната система, Службите и Медиите, защото ще лъснат всичките му далавери и акции в услуга на Путин. Дръж се бате Бойко, иначе в Централния...
132
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 131 Колкото и да го мачка мафията този народ, колкото и да го унижава и ограбва, никога няма да приема за нормално и неизбежно мафията и мафиотите Борисов и Пеевски да ме управляват. Вярвам че така мислят над две трети от българският народ и винаги ще вярвам, че той един ден ще се събуди. А тези за които пишеш навярно са ПП-ДБ, но те са само издънки на мафията и не съм от тях. ПП-ДБ са децата на тези които оглавяват мафията и те никога няма да могат да изперат тези бандити!
131
1
 
9
 
! Отговори
2 преди 3 седмици
Плановете на Бандера са осуетени от Смерш и опитът за въстание се проваля.
130
2
 
8
 
! Отговори
1 преди 3 седмици
ФСБ разсекрети документите в навечерието на 81-ата годишнина от създаването на легендарното съветско контраразузнаване Смерш. През пролетта на 1944 г. съветските войски освобождават десния бряг на Украйна от хитлеристите. В освободените територии започва мобилизация. От лидерите в нелегалност, членовете на ОУН и УПА получават заповеди да отидат в Червената армия за подривна и терористична работа. В един от полковете бандеровците искаха да заграбят оръжие и боеприпаси през юли 1944 г., да убият офицерите и да отидат при бойците на УПА в горите на Западна Украйна.
129
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен:"...Държавата е счупена, икономика нямаме, народът измира..." -___- нали ваш'те правят рИформи уе, държавата подобряват, к'во си се разревал!
128
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
През ноща е поразена военна цел в Днепропетровск. В района се чува предупреждение за въздушна атака. Местните канали TG по-рано писаха за приближаващи се балистични ракети. След експлозията над Днепропетровск се издига стълб дим. Ударите продължават.
127
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Удар по цели в Селидово. Тази нощ бяха нанесени няколко удара по пунктовете за дислокация на зомбита в Селидово. Координати: 48.1343613, 37.2863350 Един от ударите е на територията на ЧП Сокол(извънредни произшествия), но в момента на удара, на мястото не е имало зомбита или техника на киевската хунта. Още два удара са извършени в района на административната сграда на селскостопанското предприятие Джереми на ул. Козацкая. В момента няма информация за резултатите от това поражение. Също тази нощ в Покровск (Красноармейск) се чуха взривове.
126
3
 
8
 
! Отговори
2 преди 3 седмици
В момента те активно участват във военните действия в посока Часов Яр (микрорайон Канал).
125
3
 
8
 
! Отговори
1 преди 3 седмици
Около 22 часа на 17.04.24г. ВС на РФ нанесоха удар по пункта за временна дислокация на зомбита в Константиновка. Координати: 48.5023718, 37.7069201Зомбаснацистишена организира пункт за временно разполагане в сградата на детска градина "Звездочка" в Константиновка. Ударът е от ФАБ. По предварителни данни броят на унищожените зомбита е 12 и 19 са ранени с различна степен на тежест. В обекта са разположени зомбита от 5-та отделна десантно-щурмова бригада (в/п А4010). Това подразделение е сформирано през 2023 г. и е въоръжено с предимно западни модели оръжия.
124
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Бойко преди избори отсича и след избори отрича!!!! Какъв народ само имаме!!! Все още ли някой му вярва? Аз не мисля , че има. Просто ГЕРБ имат много зависими хора, или поне те така си мислят,че са зависими от ГРРБ и другото е че има платен и зависим вот.
123
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Време е вече за пенсия. След тези публични заплахи и ултиматуми към служебния премиер, което за мен е голяма издънка, е време на Борисов да се оттегли от политическата сцена и да не нагнетява повече обстановката. Всяко нещо е довреме. Омръзна ни да слушаме и гледаме изкукали политици. В ход е КС, да регулира ненормалната обстановка с нормална конституция.
122
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ами пpocT e, ама 200 - 300 хиляди чepBeя зависят от неговата милостиня и постоянн пълзят, гърчат се, подмазват се, лигавят се и резултата е налице. Държавата е счупена, икономика нямаме, народът измира и се стопява, като бучка лед на слънце и така, докато остане само един на тази територия и като се огледа, огледа и току виж си казал: "Абе аз какво правя тука бе" или "Каква я мислих, а каква стана тя".
121
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Борисов за времето което управляваше отсече част от България и от почти 9 милиона я направи на почти 6 милиона . Давайте отсичайте.
120
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Този индивид, като го гледам на снимката ми се струва, че е пpocT. Най - вероятно е бил овчар поне 12 години на някакво стадо или овци или roBega. Когато говори изрича само глупости. Когато глупостите станат повече отколкото може да понесе самият той, започва да ръси простотии. Когато простотиите го задръстят този индивид от снимката изпада в блаженно състояние на uguoTuя след която започва да се обожествява и иска да увековечи божествената си uguoTuя с общи снимки, за да остане в историята, като касапинът, който най-добре се е погрижил за стадото си.
119
2
 
8
 
! Отговори
123 преди 3 седмици
мисирка христова, сега тичай при пеевски да питаш какво мисли и пак пиши, мноого ни е важно