Елтън Джон притеснен как синът му ще се сблъска с хомофобията

Певецът още отсега мисли как Закари ще ходи на училище
21 авг 2012 13:47,
23
Елтън Джон притеснен как синът му ще се сблъска с хомофобията
Закари казва "татко" и на Елтън Джон, и на Дейвид Фърниш. Снимка: Reuters

Eлтън Джон сериозно се е притеснил как ще се развие живота на малкия Закари, който след четири месеца ще стане на две годинки.

Певецът смята, че синът му ще има тежко детство, тъй като може да се сблъска с хомофобията на обществото. Той се притеснява как ще се отрази и неговата световна слава и дали тя няма да се окаже тежко бреме за наследника му.

65-годишният Джон и неговият партньор, 49-годишният Дейвид Фърниш, станаха бащи на Закари на 25 декември 2010 година, благодарение на калифорнийска сурогатна майка.

"В училище другите деца ще му намекват, че си няма майка. Изминахме дълъг път, но нашето общество
още не е излекувано от хомофобията си. Трябва следващите генерации да се освободят окончателно от тази омраза и да не я предават на децата си", казва в интервю музикантът.

Закари казвал и на двамата си родители "татко", като според Елтън Джон това било напълно естествено за него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трябва следващите генерации да се освободят окончателно от тази омраза и да не я предават на децата си"--------------------трябва човечеството да се освободи от такива като теб, дето сега се сетил, че *** му имало две бащи, нямало майка и ... да се чудиш от два сперматозоида ли се е заченало. Извратеняци. Утре с козички ще тръгнете деца да правите и слон да ви ги износва.
18
0
 
1
 
! Отговори
Разкаяние преди 11 години
google/hostednews/ukpress/article/ALeqM5ibAEtt59mnK3xbeA0lSYgObZSA0A?docId=N0077981345465395553AТук са хвалебствията на Елтън Д за Мадона. Казал ги е пред Радио Таймс преди 2 дни, а новината е на Прес Асосиейшън. Мадона била успешна в този бизнес, благодарение на нея в момента път си проправят Гага и Кети Пери.Новината няма отзвук,явно по-яко е да пльоснеш некоя оплювка. Крясъците на принцесата Елтън Д преди 2 седмици обаче напълно ме разочароваха. Късно е за разкаяние!
17
2
 
1
 
! Отговори
do 15 преди 11 години
I am NOT you friend!
16
4
 
7
 
! Отговори
Малко мисъл преди 11 години
Разбирам да сте против хомосекс. да осиновяват деца ако разполагахте с аргументи, научни данни, наблюдения над такива деца и тн ама просто ей така да отричате нещо понеже "не е нормално", не го разбирам. Обществата които още преди време са достигнали високо икономическо и социално развитие и където хората не се борят за оцеляване са седнали и са преценили + и - на въпроса и са взели решение: в Белгия, Норвегия, Швеция, Исландия, Дания, Канада, Испания и ДР - хомосексуални 2ки могат да осиновяват
15
2
 
5
 
! Отговори
До 12: аномалиите преди 11 години
се приемали като мода и това било пагубно за подрастващите щото лабилните щели да ги последват - вземи прочети малко литература и ще разбереш че нехетеросексуалната ориентация не е аномалия и е биологично прдеопределена - т.е. средата и възпитанието нямат значение (и 30 бащи да има едно дете, това не значи че ще е гей). Потърси също и излседвания и ще видиш че заключенията са че децата отгледани от хомосекс. и хетеросекс. 2ки не се различават в развитието си, приспособимостта и благополучието си
14
4
 
7
 
! Отговори
До 11 преди 11 години
Уважаваш Елтън Джон като изпълнител ВЪПРЕКИ че е гей, хаха, все едно е негов избор да е такъв или сякаш сексуалната ориентация има значение и го прави по-малко качествен или стойностен като изпълнител и тн. И ако детето му станело гей покрай баща си - пак хаха, понеже децата на хетеросексуалните винаги са хетеросексуални... (Сексуалната ориентация не е въпрос на пример или влияние, май френд).
13
3
 
8
 
! Отговори
Осиновител преди 11 години
До 1 нарекъл се родител:Аз се чудя детето ми как ще срещне всичките изказали се тепегьози дотук. Нали не мислите *** прости, че винаги и само мъж-жена е идеалното семейство. Щото казината са пълни с комарджии, кръчмите с алкохолици, баровете с ку*ви, а всяка вечер няколко хиляди жени са пребивани от мъжете си. Всяка вечер хиляди деца си лягат без прегръдка и поздрав от баща си защото му е досадно всяко детско подвикване. Егати идеалното хетеросексуално семейство. Жалки коментари. Атака!
12
2
 
8
 
! Отговори
късно е преди 11 години
Сетил се той...
11
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С основание се кахъри за съдбата на това дете. Но защо глупостта позволява да се осиновяват деца от двама гейове. Това е престъпление спрямо природните закони. Поколение се създава и отглежда от жена и мъж. Срамувам се, че в сегашно време се дава голяма показност на такива човешки аномалии и едва ли не те се приемат като мода от подрастващите и това е пагубно за тях, защото лабилните подражават и искат да са като тях - например като сър Елтън Джон.
10
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хора, не харесвам *ите, но явно не сте виждали какво представляват домовете за сираци в БГ. Всичко по-различно от тях е по-добре за децата. Мразя гей парадите, както и *астията като манталитет, но домовете за сираци са още по-отвратително нещо. А детето на Елтън Джон(изпълнител който уважавам, въпреки че е гей) ще получи стандарт на живот, какъвто 99% от децата в света няма да могат, не го мислете него. А ако стане и то гей - *** си е негов, не мога да го мисля, а и не искам!
9
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И с право трябва да се страхува!
8
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Забелязвате ли, че всички коментари имат точно по 2 минуса (поне засега) :Д2 хомофили са минали и никого не са пропуснали :Д
7
9
 
17
 
! Отговори
DR преди 11 години
Дотам води *астията ...
6
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Горкото дете. Пари бол, ама всичко друго сбъркано.
5
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сетил се кога да се притесни дъртия ***.
4
11
 
20
 
! Отговори
dadi преди 11 години
Добре, де, ами това дете с каква ориентация ще е? Това значи ли, че те умишлено го възпитават да стане гей?
3
14
 
17
 
! Отговори
Здравец преди 11 години
Жалко за детето, че са го дали на повредени "родители".Хомофобията е защитна реакция на отделни индивиди от обществото, които все още не са повредени от псевдотолерантността-хомофилия.*астията е висша форма на дегенерация!
2
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Синът "му" първо ще се сблъска с *, това е сигурно, за хомофобията не се знае.
1
14
 
37
 
! Отговори
Родител преди 11 години
Аз съм притеснен пък как моите деца ще се сблъскат с гейовете, педофилщината и показната сексуалност, изобилстваща по медиите и въобще навсякъде!