Виктория класира България на финал на Евровизия 2021

Страната ни попадна в топ 10 на втория полуфинал
Обновена: 21 май 2021 07:36 | 21 май 2021 06:44, Александър Попов
195

Виктория Георгиева класира България на финал на Евровизия 2021, като това се случва за пети път при участието ни в конкурса.

На втория полуфинал се представиха 17 държави, като 10 от тях се класираха за финала. Нашата страна бе обявена под номер 3, но водещите не ги подреждаха на база вота.

Така българската изпълнителка ще се бори за призово класиране на 22 май, събота.

Виктория впечатли с емоционалното си изпълнение на песента Growing Up Is Getting Old в Ротердам, като тя е определяна като един от фаворитите за победа в тазгодишното издание на надпреварата.  
 
"Направихме го заедно! България е на финал на Евровизия 2021. Емоцията на сцената беше неописуема и не можах да сдържа сълзите си. Благодаря на всички, които ме подкрепиха и ми дадоха възможността да участвам на Евровизия. На 22-ри май ще взема участие в големия финал на Евровизия и ще пея за всички вас, защото това е нашият момент! Обичайте семейството си и оценявайте всеки миг в живота! Обичам ви!", заяви Виктория след като бе обявено класирането.

"Много се развълнувах. Хората много викаха, много ме подкрепяха и накрая ми излезе картинка в главата как мама и татко гледат и просто всичко тръгна. Беше наистина страхотно, през цялото време усещах една емоция, която няма да забравя. Готова съм за финала, за мен по-трудното беше полуфинала, защото трябва да се бориш повече, за да минеш. Сега съм много по-готова", каза българският представител на Евровизия.

Големият финал на Евровизия 2021 е на 22 май от 22:00 часа и ще се излъчва по БНТ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
11
 
16
 
! Отговори
Ииии преди 2 години
Татуирани пръстчета ,нощница , чепици ала ,,Пустинна буря, песен на ,,роден език,, много слаба, измъчен глас . Ридая....
95
9
 
9
 
! Отговори
Браво на Виктория! преди 2 години
Нищо, че типично за българските завистници веднагазапочнаха бясна да плюят!Ето тази наша черта да мразим силно успелите и борещите с живота ида са кланяме на насилниците и мошениците ни държи в дъното науспелите нации!
94
4
 
20
 
! Отговори
Мастър ъв мастърс преди 2 години
Виктория ми е симпатична, обаче песента е супер куха. Нищо няма в нея, ама НИЩО. Абсолютно невпечатляваща - нито като мелодия, нито интересен инструментал има, нито аранжимент, абе по-вяло нещо не се беше появявало отдавна. А като чуя клишето за "посланието" и ми се досира. Той и *** от Шикер маала има послание, но не може да го представи като изкуство човекът и това е. Единственият плюс от цялата тази безсмислица и безвкусица ще е опитът за момичето, на което иначе желая успех.
93
4
 
10
 
! Отговори
БРАВО! преди 2 години
Браво Виктория!Великолепна си!Хич не им обръщай внимание на чалготарите, те нямат ни ум ни вкус!
92
9
 
12
 
! Отговори
Запознат преди 2 години
Факта, че има хора които крайно харесват и крайно нехаресват тази песен е доказателство, че песента е много добра. Браво Вики! Тази песен беше глътка свеж въздух на фона на голяма част от останалите. Тази песен докосна душите на милиони по света, а това вече е гаранция за успех. Браво и на екипът зад нея. Отдавна не бях гледал толкова изпипани детайли.
91
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
..... един от фаворитите за победа.......... Ъхъ, един от двадесетте фаворита. И на малките деца е ясно, че такива песньовки няма как да спечелят конкурса. Печелят песни като Мата Хари и подобни. Далеч съм от мисълта, че е извънземна, но с такава песен се отива, ако идеята е наистина да се съревноваваш за челно място. Ефектна, танцувална, комерсиална; и кълчици имаше - за всеки по нещо. SMS-ите не се пускат само от меломани, не ли.
90
10
 
13
 
! Отговори
ами .. преди 2 години
Много слаба песен ,измъчено на места фалшиво пеене ,лош избор на тоалет . Но и този евро конкурс отдавна изгуби стойност . Така че , няма място да се гордеем ,че била в десетката . Дали в нея или не, все тая. Слабо представяне.
89
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Eдинствентата песен, която помня от цялата евровизия от както съществува и която мога да си пусна ей тей за кеф е Детска Планета на Крисия. Това от всички включително и чуждите изпълнители от 15 - 20 години насам. И въпреки това не спечелихме!
88
10
 
11
 
! Отговори
Моцарт преди 2 години
Да оставим настрана невъзможносстта да пее и пеенето на ИНГЛИШ , за да се сложим на така наречените европейци настрана. Кой и сложи тоза нощница на това девойче? Да и беха турили един ханцунг по секси щеше да изглежда. А това изморено пеене....ахххх, опита се да пресъздаде някаква тъга, ама то не стана щото ясно че е на 19 и още нищо не е видяла от живота и просто не и се получи. Жалко, а имаме доста стойностни певци , които можеха да ни отсрамят.
87
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
да каже и че харесва жени ще и дадат първо място ,изгубих си времето на това аз не му казвам песен и пеене ,дано са и богати родителите или да случи на богат мъж иначе е хубавка
86
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На мене лично много ми допадна и изпълнението на Виктория и цялостното сценично представяне. Поздравления за нея и целият екип.
85
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
песента не струва
84
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Измъчено, като целия имконкурс.Отдавна не е нито за гледане, нито за слушане.Песента не е запомняща се с нищо - нито с мелодия, нито с изпълнение. Гласът е наистина доста слаб. Съжалявам, имали сме доста по-добри предложения, но той конкурсът, така илииначе, не става, изцяло на политическа основа са от години класиранията там - та няма значение какво ще изпратим.
83
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На моменти се чува и явно фалшиво пеене.Не, този конкурс наистина не си струва.
82
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За първи слушам записа.Никак не ми харесва тази песен. Не ми допада и изпълнението, а гласът на девойката е доста слаб.Но не се изненадвам - Евровизия от години е просто една политика.
81
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да беше на Български ли какво?
80
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Блех, какви са тия наркомански стонове
79
3
 
12
 
! Отговори
Отврат преди 2 години
Евроатлантически ценности! Вижте какви индивиди представяха Италия!
78
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До DХора са глупави...
77
3
 
14
 
! Отговори
D преди 2 години
за толкова години тези нашите не разбраха ли, че тези преспивни и сълзливи песни не могат да спечелят. Хората гласуват за ведри и мелодични песни, които повдигат дyха на хората и ги кара да танцуват и да се веселят. Отново нямаме шанс.