Откажи цигарите и спечели награда

Софарма и Дженеръс Ауто провокират пушачите със спа и кола
Препоръчан материал | 17 яну 2012 13:20,
Откажи цигарите и спечели награда

Софарма АД и Дженеръс Ауто отново дадоха голяма награда на хора, които искат да откажат цигарите.

Антоанета Генова от София спечели голямата награда от онлайн играта spark.tabex.bg - уикенд с новия  Chevrolet Spark с пълен резервоар, съчетан със специален пакет за двама в SPA хотел в близост до столицата.

Победителят бе изтеглен на специална томбола, организирана в Софарма Бизнес Тауърс.

Това е вторият участник, спечелил голямата награда в играта, в която се включиха над 30 000 души. Първият победител бе Пламен Пенев от град Попово. 

Играта на Табекс и Chevrolet Spark е част от нестандартната кампания за отказване на тютюнопушенето „Струва ли си да пушиш?“.

Чрез различни канали компаниите организатори – Софарма и Дженеръс Ауто, официален дилър на Chevrolet,  провокират хората да се откажат от тютюнопушенето по закачлив начин.

"Пушачите знаят, че харчат много пари за цигари, но ако пресметнат наистина какво могат да направят с тези пари, ако ги спестяват, то те биха си позволили по-висок стандарт на живот, а защо не и чисто нов автомобил.
А най-важното е, че отказвайки се от цигарите, те инвестират в своето здраве и дълъг живот", коментираха организаторите.

Сметките показват, че ако човек откаже цигарите и всеки ден спестява парите за една кутия – средно 5,50 лв. дневно, то за един месец може да си купи нови качествени обувки, за два месеца – ново палто, за пет месеца - нов лаптоп, а за пет години - нов автомобил.

Табекс

76% от пушачите, които взимат Табекс отказват успешно цигарите. Това прави Табекс истински ефикасна и евтина възможност за отказване от тютюнопушенето, гръмнаха преди месеци британските медии, цитирайки мащабно изследване на учени от Великобритания и Полша. Табекс е оригинален български продукт на растителна основа, производство на Софарма АД. Активната съставка е цитизин, която се извлича от жълтата акация. Това прави международнопризнатият продукт за отказване от тютюнопушенето не само здравословен, но и екологичен.

Chevrolet Spark

Не по-малко екологичен е и градският модел Chevrolet Spark от Дженеръс Ауто. Chevrolet Spark пренаписва правилата - той е забавен и модерен, но същевременно и функционален. Предлага стил, изразителен дизайн и най-съвременно инфоразвлекателнo оборудване, както и практичност, нисък разход на гориво и нива на емисии. Освен всичко това има изключително съотношение цена/качества и гаранция от 5 години или 150 000 км.

Имиджова публикация

Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации