NET1 пуска на пазара телефонна услуга за бизнес клиенти с марката NET1 FIX

Бизнесът вече може да намали с до 70% своите разходи за гласови комуникации
Спонсорирано съдържание | Обновена: 16 апр 2013 08:37 | 16 апр 2013 08:37,
NET1 пуска на пазара телефонна услуга за бизнес клиенти с марката NET1 FIX

Българският бизнес вече може да намали с до 70% своите разходи за гласови комуникации, избирайки най-новата фиксирана телекомуникационна услуга на българския пазар – NET1 FIX. Тя се предлага от оператора NET1 и е насочена към бизнес потребителите у нас. По този начин компанията, която предоставя високоскоростен интернет достъп, както и богато телевизионно съдържание, вече стъпва на пазара на тройни услуги (triple play).

NET1 разполага с Номерационен план за цялата страна, което й позволява да предложи на клиентите си и телефонни номера във всички големи градове в страната. Използвайки новата услуга NET1 FIX, клиентите получават всички предимства на IP телефонията, в комбинация с качество и надеждност, и при това - без да се налага да правят допълнителни инвестиции в оборудване.

Освен това фирмите могат да оптимизират значително своите разходи за телефония, без да се налага да сменят номерата си, с всички негативи за бизнеса, произтичащи от това, като пренесат настоящите си телефонни номера от предишен доставчик към мрежата на NET1. Ключово предимство на новата услуга са и предлаганите от NET1 изключително ниски цени за разговори към всички мобилни мрежи.

Операторът пуска телефонни услуги както отделно, в рамките на няколко абонаментни плана - Standard, Advanced и Premium, така и в пакет с високоскоростен интернет достъп. Пакетните предложения за корпоративни клиенти позволяват на фирмите да управляват по-лесно своите разходи за телекомуникационни услуги, използвайки един доставчик.

Всички абонаментни планове включват различен брой безплатни минути за телефонни разговори към фиксирани мрежи в България, страните от Европейския съюз, САЩ и Канада. Детайлни справки за проведените от клиентите разговори са достъпни онлайн по всяко време.


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации