Как да купим сега, а да платим после?

С "ПЛАТИ ПОСЛЕ" плащаме до 15 дни след доставка с 0 лв. оскъпяване
Спонсорирано съдържание | Обновена: 8 апр 2015 12:27 | 8 апр 2015 09:23,
Как да купим сега, а да платим после?

Навярно всеки от нас е изпитал неприятното разминаване между наличността в портфейла и желанието или необходимостта да извърши определена покупка тук и сега, дори ако става дума само за няколко дена.

Вече не е нужно да правите сложни изчисления кога ще пристигне стоката и кога вие ще имате парите за нея. Със системата за отложени плащания „Плати После“ - най-новият продукт на иновативната технологична компания Кредисимо АД, отпадна задължението да плащате поръчката си веднага при доставката. Потребителите вече могат да ползват гратисен период до 15 дни считано от датата на доставка, в който да платят сумата с 0 лева оскъпяване. След него сумата може да се разсрочи по желание на клиента.

Достъпна от едва 2 седмици, услугата ще даде тласък на онлайн търговията и очаквано, вече предизвиква интереса на редица онлайн магазини. Тя е безплатна за тях и им гарантира получаване на цялата сума на поръчката от „Плати После“ – без такси и комисионни. Някои предприемчиви търговци вече са интегрирали „Плати После“ в своите онлайн магазини, други са в процес на внедряването й.

Като потребител, за да платите поръчката си до 15 дни след доставката с 0 лева оскъпяване, е нужно да изберете опцията "Плати После" като метод за плащане, когато правите поръчка в избрания магазин.

Тази услуга дава допълнителна сигурност и удобство на потребителите, защото им дава възможност съобразно закона да върнат стоката в 14 дневен срок и да не се обременяват с процеса на възстановяване на парите.

"Плати После" може да се предлага без ограничение, както от онлайн магазини така и от търговци във физически магазини.

Благодарение на тази услуга потребителите вече няма да пропускат промоции, изгодни или належащи покупки заради моментна липса на пари, а магазините ще увеличат своите продажби.

Купуваме сега, плащаме после. Ако сте потребител или търговец и искате да научите повече за предимствата на ‘Плати После‘, посетете сайта www.platiposle.bg


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации