B2N представи нови решения за индустриално и прецизно 3D принтиране

Спонсорирано съдържание | Обновена: 22 окт 2020 12:35 | 22 окт 2020 12:22, Александър Попов
0
B2N представи нови решения за индустриално и прецизно 3D принтиране
Презентация в офиса на B2N, на снимката виждате ЕОS полимерни системи за производство на пластмасови изделия

На 8 октомври фирма B2N организира открита среща "Ден на отворени врати" и представи своята концепция с оглед на глобалните тенденции за персонализация, автономност, гъвкавост, ефективност, зелено производство и разумно разпределяне на ресурси. B2N сподели новостите в портфолиото си и как посреща пазарната нужда, пораждаща се от тези тенденции. На събитието компанията представи индустриалното приложение на 3D принтирането.

Фирма EOS е глобален лидер в производството на надеждни и качествени 3D принтери с патентована технология за обработка на метал. Системите им са специализирани в направление 3D печат с метални пудри и 3D печат с полимерни пудри.
 
Доставчикът е предпочитаният партньор за бизнеси като Airbus, Liebherr, Anubis, Festo, Under Armour и други в намирането на оптимизрани решения за серийно производство с повтараемо безкромпромисно качество.
Стандар за качество – 3D принтираните машини на EOS - предоставят персонализация, разумно разпределяне на ресурсите и гъвкавост, на които индустрията разчита за устойчиво развитие.

B2N представи нови решения за индустриално и прецизно 3D принтиране

Екскулзивни мостри от инженерни разработки на EOS за автомобилната и модната индустрия са налични в шоурума на B2N и могат да се разгледат до края на месец Октомври.

Другият нов продукт в портфолиото на B2N, който грабва вниманието, заради огромния си работен обем в категория SLA принтери е на фирма Formlabs.

B2N представи нови решения за индустриално и прецизно 3D принтиране
Представяне на Form 3L – първият SLA широкоформатен 3D принтер
Formlabs Form 3L принтерите са с подобрена технология (5х) за по-голям работен обем и по-бърза, и точна работа. Form 3 е достъпен 3D принтер с индустриално качество и надеждност на принтиране, който работи с новата Low Force Sterelitography технология на Formlabs за по-бързо и по-прецизно 3D принтиране. С усъвършенстваната Low Force Stereolithography (LFS) Formlabs изцяло ре-инженира фотополимерното 3D принтиране, за да намали драстично усилията в технологичния процес. Form 3L е достъпен 3D принтер с голям обем, на който професионалистите се доверяват за бързо производство на части с индустриално качество. Той може да принтира до 5 пъти по-големи SLA детайли. Form 3L непрекъснато следи принтирането, за да може да отдаде фокус върху постигането на най-креативните идеи. Интегрирани сензори подпомагат поддържането на идеални условия за принтиране и изпращат съобщения за състоянието на машината. Двата оптични блока (Light Processing Units) в принтера използват компактна система от лещи и огледала, за да постига точни, повтаряеми части. Това осигурява оптимална прецизност на работния процес.

B2N представи нови решения за индустриално и прецизно 3D принтиране
3D принтер Form 3L с размери 33.5см х 20см х 30см
В отговор на пазарната нужда за ефективност на работата и автономност откъм доставки на материали и резевни части, Form 3L осигурява работна площ и интегрирана оперативна система, която да осигури спокоен и непрекъснат производствен процес.
 
B2N предлага ново поколение индустриално 3D принтиране. Фирмата е официален представител и дистрибутор в Югоизточна Европа на най-отличителните 3D технологични продукти, които пазарът познава. Предлага оптимални решения за индустриално 3D производство - принтери, скенери, софтуер и материали за работа с тях при разумни ценови условия. Извършва бизнес анализи, консултации, обучения и осигурява цялостна поддръжка и напътствия за работа с 3D технологиите, за да удовлетвори клиентските нужди и да помогне за постигане на резултатите, към които те се стремят. B2N помага на всеки бизнес да израсне и да превърне своите мощности в технологичен напредък, предлагайки инструмент както за прототипиране, така и за серийно производство.


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации