Неправилната звукова среда намалява продуктивността с 66%

Спонсорирано съдържание | 6 фев 2023 08:00, Александър Попов
Неправилната звукова среда намалява продуктивността с 66%

Денят в офиса започва в разговори с колегите, звънящи телефони, известия от имейли, тракащи клавиатури, музика, звукът от климатика и още безброй отделни звуци, генериращи „технологичен шум“,  съпътстващ работния процес.

Проучване на тема „Ефектът от излагането на шум върху когнитивното представяне и моделите на мозъчната активност“, проведено през 2019 г. в Националния Институт по Здравеопазване доказва, че импулсният и непрекъснатият шум, които се появяват често на работното място,  увреждат физиологичните и психологически способности на работниците.

Резултатите са, че твърде много шум повишава кортизола, сърдечната честота и кръвното налягане. Може да допринесе  до загуба на паметта и безсъние. Повишават се нивата на колективната ни тревожност. Това съкращава нашата креативност, възпрепятства производителността и вземането на правилни решения. Твърде много „технологичен шум“  може да доведе до депресия и тревожност, намаляване на комуникационните умения и други последици за здравето.

Съвременният офис е немислим без решения за намаляване на шума, а акустичните кабини ще Ви помогнат да намерите необходимото уединение и тишина.

Те са ефективно решение за подобряване на продуктивността и концентрацията в офиса

Акустичните кабини са звукоизолирани и създават тиха среда, в която може да поработите, когато имате нужда от повишена концентрация, трябва да проведете важен разговор или видео конференция.

В зависимост от моделите, акустичните кабини са с капацитет от 1 до 8 човека, което позволява адаптиране към конкретната организация в офиса.

Представяните кабини притежават отлична вентилация, с която се подсигуряват часове спокойна работа и постоянен приток на свеж въздух.

Така от отвореното пространство и шумния офис се пренасяте в оазис на тишина и спокойствие.

С дългогодишния си опит в OFFISPHERA, предлагаме решения за обзавеждането на креативна офис среда, която създава щастливи и продуктивни служители.


Спонсорирани публикации