Съботен бис

Черната Златка на джихад, Николета vs. Ласкин
24 яну 2015 12:45, Александър Попов
16
Съботен бис
Златка Димитрова се поизложи. Снимка: Булфото, архив

През 2015 г. ще продължим да правим обзор на българския и световен шоубизнес. За възхода и падението на звездите, за скандалите и добрите им качества.

Започваме с Мадона, която изуми музикалния свят с дуетната си половинка. Поп звездата, която със сигурност не се слави с най-добрия глас, винаги е била на върха заради своята ексцентричност и новаторство. Сега нейните фенове бяха изненадани с бъдещия й партньор на сцената. Това е боксьорът Майк Тайсън, който ще се включи в новото парче на Мадона Iconic. То ще бъде включено в предстоящия й нов албум Rebel Heart.

Феновете на Мадона изразяват учудването си защо е поканила "доказан изнасилвач" да участва в парчето. Някои вече се съмняват дали пък с напредването на възрастта й няма да стават свидетели на все повече странни решения.

Мъжката половина, която е заделила някой и друг милион, също имаше поводи за радост през седмицата. Ако са млади, красиви и богати, вече могат да започнат състезанието за Ирина Шейк. Руският модел и звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо се разделиха след петгодишна връзка, като футболистът дори направи официално изявление пред световните агенции, че двамата са скъсали.

Сега е ред на желаещите да усетят тръпката какво е да си голмайстор и да бележиш на Ирина Шейк. Златотърсачките пък вече започнаха да се домогват до Роналдо, като за новите му завоевания са спрягани испанска журналистка и украински модел, славещ се, че има повече голи фотосесии, отколкото с дрехи.

На родна почва също е интересно.

Черната Златка се изложи тотално след публикация на "жълт" вестник. Заради една статия, в която според нея няма нищо вярно, тя изригна във Facebook с грозни нападки и сравнения с атентата в редакцията на френския хумористичен седмичник "Шарли ебдо".

"Как го мислите, как цитирате хора, без да са ви казали думи? Долняци страшни сте! Нашата фамилия е прекрасна и всички много се обичаме и подкрепяме! Заслужавате участта на френски вестник! Толкова сте мръсни и долни! Винаги ще ви разобличавам, защото пишете само глупости", нападна журналистите плеймейтката.

Ако статията наистина е лъжлива, трябва да се разобличи, но има доста по-цивилизовани начини от това да пожелаеш смъртта на някого.

Безспорно през седмицата една от най-коментираните теми бе сватбата на Мария и Християн Гущерови. Роклята била евтинджос, халките менте, церемонията също не била на ниво. Това са само част от отзивите, но няма как да им повярваме, тъй като нито пишещите са били там, нито модните критици са някакви доказани специалисти. По-скоро намирисва на поговорката, че "гроздето е кисело".

Една сватба обаче вече отиде в историята, след като Жени и Тачо го играха семейни само пред камерите на VIP Brother. През последните седмици Тачо е гост номер едно из софийските клубове с различни жени. Половинката му Жени пък влезе в ролята на PR и пред в. "Телеграф" разкри, че със законния си съпруг вече са в свободна връзка. Каквото и да означава. И допълни за "зажаднялата" публика, че Тачо и спряганата за негова любовница Дани Димитрова не са имали сериозни отношения, а връзката им била по-скоро от типа секс за една нощ.

Това засили слуховете, че Тачо ще става за втори път баща, а Жени го похвали, че гените са му много добри и прави хубави деца.

И през 2015-а продължава миналогодишната война между плеймейтката Николета Лозанова и продуцентите Иван и Андрей от една страна и актьорът Иван Ласкин от друга. Божиновата съпруга използва тв предаването си "Папараци", за да покаже на публиката как Ласкин има проблеми с алкохола и си позволява да шофира, след като е обърнал няколко чашки.

Заради липса на ефир пък актьорът отвръща на удара в социалните мрежи, като не пропуска да оприличи по атрактивен начин продуцентите на тв рубриката. За Николета пък намекна, че има нещо общо с ромския етнос.

"Много моля, bTV да започне вече да ми плаща хонорар, та аз съм в приме таймето всяка седмица. Пингван и Виндрей... Първите срички правят ръста, sorry пингвини... И на Разпорета Грозданова - честит Банго Васил", написа Ласкин в профила си.

Как ще продължи битката между двете страни, предстои да видим, но със сигурност пиперливите закачки няма да престанат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
4
 
! Отговори
до 14 преди 9 години
Е, не така с лошо, това е обида за Мерилин Менсън, много по-красив е.
11
2
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Звездите от това живеят от народната любов или от скандалите ,които предизвикват,това ги кара да се чувстват значими или някак си обичани.За мен звезди,като Черната Златка и нейните производни са си просто едни черни дупки в пространството,които поглъщат светлината на истинските звезди.Тези хора се хранят на принципа на вампира ,изсмукват енергията на опростели хора,които си нямат хал-хабер от звезди и т.н.За жалост в България са много.Пример за това е чалгата.
10
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тая като говори все едно кон цвили....
9
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо не пишете за натовската база във Варна, за военните действия в Укрйна?.............като не искаш натовски бази - ще има руски бази само че пияния мужик няма да те пита какво искаш, ... а директно ще ти вземе апартамента колата, жената ... а и тебе самия ще уважи ако му хареса. Питай хората в Донбас.
8
6
 
2
 
! Отговори
Стоян преди 9 години
Как може да се срещнем , готов съм на всякъкви оферти и съм твои фен.
7
2
 
4
 
! Отговори
Хас ям преди 9 години
Нямам думи ,с които да опиша отношението си към това ,което виждам и чета.
6
3
 
29
 
! Отговори
Стар преди 9 години
Писна ми от разни черни и бели чалга к...и с които ни занимават разни сайтове и вестници.Тези *** *** не заслужават такова внимание!
5
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До zeusДреме ми за разни Златки и подобни на нея "звезди". Защо не пишете за натовската база във Варна, за военните действия в Укрйна? Чичко Сорос не дава ли?-------Написано е бе ***, ти само една статия ли отваряш ?А между другото къде е Бялата Златка ?
4
3
 
40
 
! Отговори
Ааааа преди 9 години
Моля Ви,не занимавайте народа с черни,оранжеви и руси Златки!!Тези жени не заслужават грам респект.
3
4
 
33
 
! Отговори
кокарджа преди 9 години
добре започнахте с Мадона и Майк Тайсън но за какъв дявол ви трябваше да обръщате внимание на Златето...това момиче ми действа някак затормозяващо,отрицателно ,все едно се едно ме замеряте с гнили домати...не само ,че е *** и грозна но е и нагла
2
6
 
29
 
! Отговори
Селинджър преди 9 години
Ко туй дзвер бе? Едно време по село тия *** пуцахме де го зърнеш....
1
8
 
36
 
! Отговори
zeus преди 9 години
Дреме ми за разни Златки и подобни на нея "звезди". Защо не пишете за натовската база във Варна, за военните действия в Укрйна? Чичко Сорос не дава ли?