Съботен бис

Готвачка-поет Гани и къде консумират връзката си Андрей и Бориса
Обновена: 31 яну 2015 17:57 | 31 яну 2015 16:00, Александър Попов
54
Съботен бис
Джулиана Гани в кухнята

Започваме седмичния обзор на закъсалия ни шоубизнес с Анита Мейзер. Все пак тя се яви на Мисис Свят и засенчи по внимание дори Мис България Антония Петрова, по-известна като Тоца Крокодила.

Мейзер обаче дори не е сравнявана с крокодил, за да не се обиди все пак животното.

Анита се засегна от информации, че се е подложила на пластични операции. И веднага допълни, че на този етап харесва всяка извивка по тялото си и не възнамерява да се подлага на повече козметични и пластични корекции, пише сп. "Блясък".

"Искам само да кажа на онези, които се ровят в моя личен живот, че медиите много лъжат! Току-що прочетох, че ще си правя някакви пластични операции, че съм си била по Нова година в България в чалга заведение и т.н. Глупости на ента степен. Дори и да си направя някога пластични корекции, няма да е сега! В България ще се прибера, но не знам кога", увери Мейзер.

Зевзеци веднага й препоръчаха да не се прибира, тъй като с красотата си ще засенчи родните красавици, които се бутат за обществено внимание.

За такова внимание копнее Бориса Тютюнджиева, която държи да информира медиите за всяка своя стъпка. Тази седмица тя ни запозна с ексклузивна новина, която в някои медии би била представена като "ШОК!", "Не е за вярване, вижте тук!". Оказва се, че Бориса не излиза от фитнес залата и залага на волеви тренировки и здравословно хранене, за да поддържа своята добра форма. Кога се среща с гаджето си Андрей, не става ясно. Любопитни сме дали консумират връзката си направо върху лежанката, или предпочитат пози на бягащата пътека...

Постоянно оплакващата се от "жълтите" медии Мика Стоичкова пък умира да ги захранва с клюки за собствената си персона. Щерката на Стоичков дори сама написа статия, в която твърди, че личниият й живот бил с етикет "Достъп забранен". В същото време пуска постоянно снимки с младежа, с когото дели креват в момента. И за да скрие личния си живот от медиите, Мика допълва с гордост накрая, че скоро с гаджето й ще заживеят под един покрив. Евалла, Мика, евалла, Стоичкова! Бяхме се притеснили, че може да си сама в тъмното.

"Честит да бъде този ден, в който всеки е роден...". Спомняте ли си Мая Нешкова? Всеки е чувал нейния евъргрийн, който звучи, докато духаме свещите на тортата, но нека не се впускаме в празнични настроения. Трябва да бъдем сериозни. Тя се похвали през седмицата, че е пяла пред тайни агенти, а полковници от ДС написаха новата й песен. Певицата бе гост на празничния концерт по случай 25-годишнината от възстановяването на Съюза на офицерите и сержантите от резерва, както и 20-годишния юбилей на Асоциация „Сигурност“, в която членуват повечето от бившите агенти на тайните служби. Освен "Честит рожден ден" и "Конче вихрогонче" тя направи премиерата на най-новата си песен "Клетва". Аплодисменти, защото текстът е на двама полковници от Държавна сигурност – Тодор Ников, който е бивш началник на аналитичното направление „Терор“, и Чавдар Тепешанов, който в Шесто управление е отговарял за следенето на Съюза на филмовите дейци и държавно обединение „Българска кинематография“.

След като "би камбаната" още след първия тест с две чертички, Софи Маринова обяви, че е имала извънматочна бременност и е направила аборт напълно осъзнато. Бащата обаче така и не стана ясен и догадките не спират. Тази седмица се появи ново предположение, като този път е намесен нейният колега Тони Стораро. Според неназован източник двамата били любовници от 10 години. Което означава, че са мачкали чаршафите и докато ромката бе заедно с доведения си син. Абе, нека сапунката продължи и е крайно време някой български сценарист да онагледи живота на Софи. Филмът ще бъде далеч по-интересен и драматичен от "Перла", "Листопад", "Забраненият плод". Един вид - Али Ръза ще бъде пратен в миманса...

За несбъднатата плеймейтка Джулиана Гани може да се открие информация как празнувала рождения си ден по зърна, можела да танцува и пише и, разбира се - с гордост носи титлата Мис Силикон. Всъщност тя влезе в медиите и с първата си стихосбирка, която носи вълнуващото заглавие "Мъжете са боклуци, но не можем без тях". За съжаление, или за радост, все още не сме срещнали човек, който се е потопил в нейните стихове, за да имаме представа от творчеството й.

Е, майната му на стихоплетстването - тази седмица се разпространи новината, че Гани ще готви. В риалити по национална телевизия. И както е видно от кадъра, който придружава информацията, едва ли от преливащ силикон ще се разбере какво точно забърква в тигани и тенджери.

Няма как да не обърнем внимание и на факта, че България си има своята най-нова плеймейтка. Вики наследи Елена Кучкова, като последната бойкотира церемонията по "философски причини". Въобще този конкурс е една голяма философия, може би заради това гостите така и не чуха реплики от кандидатките за живота на Златките и Николета Лозанова.

Завършваме с един анонс и поздрав - Ал Бано и Ромина Пауър се събират на сцената след 24 години. Очаквайте с трепет Сан Ремо на 10 февруари, за да запеем дружно "Либертаааа"....

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
7
 
! Отговори
Съседа преди 9 години
"Софи Маринова обяви, че е имала извънматочна бременност и е направила аборт напълно осъзнато. Бащата обаче така и не стана ясен и догадките не спират."Ами аз знам кой е - КУЧЕТО И !!! Съсед съм и , и ги чувам като се еВАТ!
11
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какъв е смисълът да правите лецемерния си и критикуващ съботен бис, след като през цялата седмица рекламирате и величаете тази ***?
10
0
 
5
 
! Отговори
Янукович преди 9 години
До МонархистДа опитва с тях ястията, които приготвя.Кренвирш по каспичански.Яйца по панагюрски.Кюфтаци магданозлия.
9
0
 
15
 
! Отговори
Янукович преди 9 години
На готвачката ще и изскочат работните инструменти от пазвата още малко.
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и аз искам такова русо сготвено
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До МонархистЩот сай маскирала кат шаран.
6
0
 
6
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
Браааааааааат стоя и се чудя, що са й на тая от снимката толкова големи устни?!
5
1
 
8
 
! Отговори
Анита Мейзер преди 9 години
Това ще е първата ми пластична операция с права лопата, но все пак резултатът ще е по-добър отколкото преди нея.
4
4
 
13
 
! Отговори
EU преди 9 години
BULGARISTAN !
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ква е тая полюция бе?! Днес.бг кОпат дъното вече.
2
0
 
21
 
! Отговори
те така да се знае преди 9 години
Боли ме *** къде консумират връзката си Андрей и Бориса!!!
1
0
 
19
 
! Отговори
Low Security преди 9 години
Хакнаха dnes.bg