Съботен бис

Лияна заплашва, Лозанова дебне милиони в засада
21 мар 2015 14:00, Александър Попов
13

Тя е отхвърлила много неприлични предложения. Снимка: Булфото

Често недоволстваме и сочим с пръст "Това ли са ни звездите?". Еми, това са. И се стараят със своята първосигналност да бъдат забавни.

Седмичният обзор започваме с една сериозна и актуална новина. Днес към столицата се стичат стотици и хиляди от цялата страна, които са излекувани от гласа на народната певица Поли Паскова. Тя ще изнесе концерт в зала "Арена Армеец", поне така ни информираха надлежно. По време на концерта ще бъде направена молитва за опазването на България. От официалното съобщение разбираме още, че силата на Космическата енергия ще бъде привлечена да опази България навръх първия пролетен ден - 21 март. Така си като чакаме все някой да ни оправи. Политиците ни оправят постоянно, защо пък да не се обърнем към Космическата енергия на Паскова?

Никакви проблеми с енергията няма Рут Колева, която е готова да настъпи нечии интереси. Дали за PR, дали от характер, но тя често е на гребена на медийната вълна. И всъщност тя разкри логиката защо е така - в миналото си била мъж! Пред Мика Стоичкова певицата се оплаква, че славата й е отнела спокойствието да се движи без напрежение в градския транспорт. Явно като се качи на някой рейс и си пропуска спирката от раздаване на автографи. Но така е, за да си известен плащаш цена.

Друга "царица на PR-а" - Камелия, пък загатна, че скоро предстоят интересни неща от нея. Фолкпевицата го направи по познатия начин - позаголи гръд. Не става ясно какво точно да очакваме - песни или еротика. Най-хубаво би било да чуем нещо ново от нея, защото анатомията й вече е известна и в най-закътаните местенца на страната.

И докато при Камелия има доза загадъчност, нейната колежка Лияна направо ни заплаши! Прочела някъде, че я свързвали с някакъв мъж, който дори не познавала. И протестира срещу "жълтенията" по неин начин - спира да прави музика. Леле, мале, страх!!! Ако ще затвърдим намерението освен и ние да се включим. Да знаете, че видяхме Лияна с непознат мъж и поразпитахме тук-там. Оказа се, че топли чаршафите на Топлийката. Ако някой се припознае в този прякор, може да ни осъди за лъжата... И за да не страдаме много за Лияна ви припомняме в снимки за нейната буйна кариера в галерията.

Едно от любимите ни предавания е "Като две капки вода" и тази седмица се забавлявахме с Азис. Той трябваше да влезе в ролята на Слави Трифонов, но за зрителите приликата беше повече с Кондьо. Азис си заслужи първото място, защото неговата задача бе и най-трудна - да имитира мъжкар като Слави.

Безспорно тема номер едно в интелектуалните среди е предстоящия развод между Валери Божинов и Николета Лозанова. Само преди няколко години плеймейтката се възмущаваше как Алисия иска да изпразни сметката на футболиста за издръжка на детето си. И не пропускаше да захапе опонентката си с някой щекотлив коментар. Е, сега дойде нейния ред да се оглежда в банковите вложения на горкия Божинов. Тъй като двамата не коментират нищо в отношенията си, веднага плъзнаха и слуховете. В. "Телеграф" ни информира, че Лозанова не ще и да чуе за развод в момента. Не, не става въпрос за любов. Просто чакала да мине делото на Божинов срещу Спортинг, от което нападателят може да прибави към авоарите още 600 000 евро. А докато няма развод тези авоари са общи. Някой да твърди, че Николета била плеймейтка и нямала мозък?

И не случайно тя е идол.

Виктория Ананиева сигурно не ви говори грам като име. Но като се добави, че това е най-новата Мис Плеймейт и веднага интереса се повдига. За самолета не сме сигурно, но интересът - категорично! Та според Вики конкурсът е трамплин по стълбата нагоре, независимо за какво. Едва ли ще й помогне да стане част от IT компания, но това е друга тема. Пък и мечтите на плейметката са далеч по-реалн. Иска да бъде като Николета Лозанова - да получава, каквото иска. А защо не и да стане тв водеща. Вижте нейни кадри в галерията, а ако чете някой продуцент да не се омайва, а да й предлага договор. Защото според самата Вики тя има и голям морал - досега е отказала всички неприлични оферти, които валят, след като се окичила с престижната титла.

Ники Михайлов пък хвърли въдицата вчера. Вече ерген отвсякъде, вратарят на националния отбор си пусна снимка, на която позира само по татуси. Девойки, не се щадете, той е свободен.

Ще хвърлим бегъл поглед и отвъд нашите граници.

Джъстин Бийбър започна годината с желанието да остави проблемите зад гърба си. И да си възвърне имиджа на певец, а не на посетител на полицейските арести. Писано му е обаче да не се отърве от съседи.

Бивш негов комшия е завел съдебно дело срещу него. Причината - Бийбър го заплюл в лицето и тормозел семейството му с шумни партита с наркотици и агресивното си шофиране. Съседът му Джефри Шуорц, от времето, когато Джъстин живееше в Калабасас, иска над 25 000 щатски долара за нападение, побой, навлизане в имота му и емоционален стрес.

Подобни проблеми обаче няма Кание Уест. Той се похвали, че ще бъде удостоен с почетна докторска титла от Института по изкуства в Чикаго.

"Аз съм човек с талант още от 5-годишна възраст. На по-късен етап спечелих стипендия, за уча в училище по изкуствата. На 4 май ще стане доктор хонорис кауза на Института по изкуства в Чикаго", заяви Певецът. Поне ще е нещо по-смислено от това да пуска голи снимки на жена си в социалните мрежи. Ако държите да видите голата Ким Кардашиян - тук.

Показалото се слънце пък ни подтикна да завършим с един музикален поздрав в изпълнение на Кичка Бодурова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
2
 
! Отговори
Гарван преди 9 години
"Рут Колева в предишния си живот е била мъж." ...?!?Че той сега жена ли е???Може би е зле облечен травестит .
8
2
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
10, знам, че ти липсвам, ама не така бате, не така.
7
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много смислена статия!Чудех се откъде са ми дертовете, пък то било, че ми липсват всичките тия информации. Сега ще спя спокойно. Кой им плаща на тия списвачи, не знам.
6
0
 
15
 
! Отговори
ds преди 9 години
Това лозанова стана брутално гадно куче. Той Николери затва я заряза тя сигурно му вие и лае по цели нощи ужас. Тва самичък да се загрозиш си изисква талант
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Simply the best
4
1
 
17
 
! Отговори
gtf преди 9 години
мерси, посмях се доста .. :D :D :D
3
1
 
17
 
! Отговори
Малко грешки преди 9 години
Dnes.bg редактор нямате ли? Ето само някои от грешките, които се забелязват от пръв поглед:-Ще успее ли Лозанова да вземе на Божинов парите? - словоред?!-Виктория Ананиева сигурно не ви говори грам като име. - горенето се измерва в грамове?!-За самолета не сме сигурно...-Пък и мечтите на плейметката са далеч по-реалн.Не целя да се заяждам! Вярно е, че макар и работен ден е събота, но наистина са доста грешките и разсейват от съдържанието, колкото и несериозно да е самото то. Лек ден!
2
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
готина статия.
1
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Моля ви, стига сте ни занимавали с тази ***. Това са отрепките на обществото, но тук грешно ги наричат звезди. Шантонерките по пиаците имат по добър вид.