Готови ли сте за Bon Jovi!

Американската рок банда за първи път пристига у нас
Обновена: 14 май 2013 10:20 | 14 май 2013 10:15, Петя Славова
6
Готови ли сте за Bon Jovi!
Bon Jovi. Снимка: Universal Music Bulgaria

Два дни след гостуването на Depeche Mode у нас, българските меломани могат да се насладят и на друга легендарна банда като Bon Jovi. Американската рок група ще има за първи път концерт у нас на 14 май. Посрещаме ги от 20.00 часа на Националния стадион "Васил Левски". Той е част от световното турне на групата "Because We Can".

Преди "Bon Jovi" на сцената ще се качат да подгреят публиката българските музиканти от "Д2", които ще представят както популярни песни като "100 години" и "Breаkdown", така и новия роксингъл "Sex, лъжи и музика".

С концерта в българската столица започва европейската обиколка на "Bon Jovi" и почитателите им у нас ще бъдат първите, пред които ще се разкрие съвсем нова сцена. Дизайнът й е нов и все още е тайна за всички фенове. Дори самата група все още не го е виждала на живо, а само като проект, тъй като сцената е била сглобена един единствен път пробно от компанията-производител.

Много зеленина и екомебели ще преобразят зоната зад сцената и гримьорната. Минути преди групата да излезе пред българската публика на кратка церемония зад сцената представител на звукозаписната им компания "Юнивърсъл мюзик" в България ще им връчи платинен диск - награда за новия им албум "What About Now", който за по-малко от два месеца стана платинен по продажби.

В световен мащаб "Bon Jovi" са продали над 110 милиона албума и над 45 милиона сингъла. Едни от най-големите им хитове са "You Give Love a Bad Name", "Livin' On A Prayer", "Bad Medicine", "I'll Be There For You", "Blaze Of Glory", "Always", "It's My Life". Вокалистът на легендарната група Джон Бон Джоувинавърши 50 години на 2 март миналата година. Певецът е роден през 1962 г. и има два студийни солови албума и 11 албума с групата, четири от които достигат първото място в седмичната класация за най-продавани албуми в САЩ. Групата има четири хита номер едно в САЩ, а Джон Бон Джоуви - допълнително един солов.

Заради концерта тази вечер са въведени ограничения на движението около националния стадион. Забранено е паркирането напревозни средства в района.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: концерталбумтурнеBon Jovi
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
0
 
! Отговори
Леле Како преди 11 години
А, бе ***, ще ни върнеш ли парите?
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПОЗДРАВИ ЗА ИЗБОРА! ЩЕ ГИ СЛУШАМ С УДОВОЛСТВИЕ
2
5
 
2
 
! Отговори
Тцъ преди 11 години
Айде бегай, бегай оттука!
1
2
 
3
 
! Отговори
Нико преди 11 години
Очаквах малко повече информация кои бул. ще бъдат затворени и пр...