76,65% от гласовете за Путин и… всичко е точно в Русия

"Нуждаем се от решителен пробив в развитието, обречени сме на успех"
Обновена: 19 мар 2018 11:24 | 19 мар 2018 07:20,
131
76,65% от гласовете за Путин и… всичко е точно в Русия
Снимка: Reuters

По данни на ЦИК на Русия действащият президент на Русия Владимир Путин е лидер на изборите за държавен глава, получавайки 76,65% от гласовете след обработването на 99% от протоколите на избирателните секции, предава ТАСС.

Кандидатът на КПРФ Павел Грудинин заема второ място с 11,82% от гласовете. На трето място е председателят на ЛДПР Владимир Жириновски с 5,68%.

Още по темата

За Владимир Путин са гласували повече от 55,4 млн. души. За Грудинин повече от 8,5 млн., а за Жириновски повече от 4,1 млн. души.

На четвърто място е издигнатата от "Гражданска инициатива" Ксения Собчак с 1,66% от гласовете на избирателите. За нея гласа са си дали 1,2 млн. души. След нея е Григорий Явлински от "Яблоко" с 1,04% от гласовете.

Останалите кандидати са получили по-малко от 1% от гласовете.

Избирателната активност вчера е била над 67 на сто.

"Нуждаем се от решителен пробив в развитието. Можем да направим това - достигнахме ниво, на което можем да направим този пробив... Сега е възможно. Трябва да използваме тази историческа възможност, както и да се възползваме от нашите постижения във всички области, за да направим това. Но, разбира се, хората трябва да разберат какво ще правим", заяви Путин по време на митинг, когато стана известно за победата му.

"Много е важно да привлечете към ваша страна и тези, които може би са гласували за други кандидати. Нуждаем се от това единство, за да продължим напред. И за това трябва да почувстваме всеки гражданин на страната ", напомни той и обобщи: "Ще помислим за бъдещето на нашата голяма родина, за бъдещето на нашите деца. И при това, ние със сигурност сме обречени на успех. Заедно ще извършим мащабна работа в името на Русия".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
4
 
11
 
! Отговори
Тереса Мей преди 6 години
На нас тук на Запад ни е много мъчно за времето на Запоя!
94
4
 
17
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 6 години
И да ви светна още нещо - какво ще стане ако не изберат Путин?Втория по рейтинг е комунист.Третия(Жириновски) обвинява Путин, че действа много меко със запада. Четвъртата е дъщеря на Собчак, доверен човек на Путин.Любимеца на геювете е с 0.89%, тоест Русия няма да бъде скоро в поза партер.Който загуби независимоста си заради хляб, накрая губи и двете.
93
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръпна от любопитство да разбера как нашите "големци" ще изпратят поздравления на Путин за преизбирането му. Това е задължение според дипломатическия протокол. Ще се смея на лицемерието им. Честито на Путин! Честито на руския народ! Отново избраха човека милеещ за Русия! А на разни тук платени драскачи ще кажа: къде сте тръгнали? Буболечка срещу мечка
92
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ердоган и Меркел продължават бизнеса с Русия, гледат си финансовия интерес, а на нас всички ни заповядват да нямаме никакви отношения с Русия?! Целта е една - да командват докато ни съсипят докрай и разделят територията ни, както са постъпвали през годините и вековете назад....
91
0
 
22
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 6 години
Защо някой български евроатлантик от някое мириканско НПО не отиде в Крим да отвори очите на хората, да им обясни че Путин е злодей и да направят демонстрация?Според мен ще изглежда меко казано нелепо.Резултати от Крим и Чеченя - 90% за Владимир. Задавате ли си този въпрос, защо в Москва има протести против Путин, но в Крим няма.За каква агресия става въпрос?И да не забравя - Честита победа Владимир.
90
0
 
12
 
! Отговори
до 93 преди 6 години
И да го запали, какво?!! Това вече не е свят! Но една вражеска държава е крайно време да унищожи, за назидание на останалите перекендета! Я, Щатите колко държави разрушиха и продължават!
89
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано не запали света.
88
0
 
18
 
! Отговори
ВАСаЛев, преди 6 години
Колкото и да плюеш,надеждите ви умряха. Путин СПЕЧЕЛИ. ВЪРЖЕТЕ СИ ЕЗИЦИТЕ С ТРАУРНИ ЛЕНТИ И СИ ПОСИПЕТЕ ГЛАВИТЕ С ПЕПЕЛ. Съчувствам ви.
87
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От тази сутрин се отчита рязък скок в продажбите на нови Лади! Както преди седмица се вдигнаха тези на H 6! Особено червената боя!
86
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заради Борисов, Плевнелиев, Захариева и осталите от Герб, прекъснахме не само икономически проекти, но и културни връзки.
85
2
 
25
 
! Отговори
:) преди 6 години
Русия се изправи на крака при Путин. Това са фактите. Затова е нормално да гласуват за него. По-логичният въпрос е: Защо българите избират Тиквата? При ГЕРБ страната определено върви надолу, а -гейтове и издънки има всеки ден. Един нормален народ не би изтърпял гаврата ЧЕЗ. Оставете ги руснаците. Да се оправят. Путин или Чебурашка - тяхна си работа. И за Тръмп не се безпокойте.Вижте се в каква клоака сте превърнали България и се засрамете. После давайте акъл на света.
84
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Да живее Владимир Путин-спасителят на Православието и кошмарът на Цион."----------------------------------И как ще го направи това един антихрист, рожба на КГБ?
83
16
 
5
 
! Отговори
plqmpalo преди 6 години
Напишете резултатите от окупирания Крим!
82
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами ние какво ще правим след изявлението на Захариева в туитър?
81
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да живее Владимир Путин-спасителят на Православието и кошмарът на Цион.
80
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радев е в ужаст! А Бойко е приятел с Путин!
79
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Меркел е четвърти мнадат канцлер на Германия....обаче това не го считате за катастрофа.А за третия мандат на нашатата Тиква не ми се говори.
78
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Продължение от 80Става въпрос за Путин и безсилните му врагове.
77
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега докато нашите мижитурници разберат какво става и чакат указания какви други глупави слугински изявления срещу Кремъл да поднесат, Запада ще си оправи отношенията и бизнеса с Русия, защото те така правят винаги.А ние ще блеем мухите и ще сменим тона след като всички вече са забравили за санкциите.Както казваше един коментатор, ние сме се навели толкова ниско и низко, че докато се изправим, наоколо евроатлантическия прайд ще се е разбягал отдавна!
76
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, така е. В злобата и лъжите си искаха да му избодат очите, а всъщност му изрисуваха веждите, както се казва в пословицата.