Загадките не секват! Ексхумират тялото на сина на Скрипал

На 18 юли 2017-а починал от чернодробна недостатъчност
21 мар 2018 09:45,
110
Загадките не секват! Ексхумират тялото на сина на Скрипал
Властите във Великобритания ексхумират останките на Александър Скрипал и майка му. Снимка: Reuters

След отравянето на Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия се заговори за „загадъчната“ смърт на сина на бившия полковник от руското разузнаване.

Още по темата

Вестник "Московский комсомолец" хвърля светлина върху обстоятелствата около него.

Александър Скрипал се жени за дъщерята на колега на баща му от разузнаването, с която живеят в съседни квартири. След събитията около баща му семейството се преместило във Великобритания.

Отношенията между двамата обаче не вървели и по думите на тъста му Александър започнал да пие и да посяга на жена си. Това довело до развод, пише "Фокус".

На 13 юли миналата година Александър и новата му приятелка Анна заминали за Санкт Петербург, където на 18 юли починал по официални данни от чернодробна недостатъчност.

Вестникът припомня, че британските власти наредиха ексхумация на останките на Александър и майка му, които са погребани в Солсбъри.

Съпругата на Сергей Скрипал умира от рак през 2012 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
4
 
19
 
! Отговори
ц преди 6 години
До Анонимен Защо поне три реда непрочетеш. Русия обяви , че новичок е унищожен под наблюдение на специалисти по хим оръжия на ЕС и САЩ. Защо пишеш глупости. Защото и да излъжеш се иска ум , а на теб явно нети е необходим.Просто си пиши глупостите , но защо тук *** в селската кръчма и си говори там цървулко
41
5
 
20
 
! Отговори
Кеймбридж Аналитика преди 6 години
Нали обвиняваха мистър Владимир и Русия? Разклатиха ми "демократичните ценности".Ако излезе, че "Stupid Boy" е създаден от Британците, какво правим?Кой да мразя, тъкмо почнах да мразя руснаците, а те отново невинни.Г-да англичани, моля Ви, прочетете отново Шерлок и не карайте цял свят да ви се смее.Като обвинявате, преди това се подгответе, имате сериал.Наприме можехте да убиете няколко тройни агенти в Аржентина, или Бразилия и да кръстите веществото "Бразилската Дева", "Аржентинско танго".
40
3
 
26
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До Анонимен 36: И откъде е "очевидно, че Англия има сериозни доказателства"? На Тереза Мей изобщо не и трябваха никакви доказателства, когато обяви, че Русия е организирала отравянето. Сергей Скрипал е двоен агент, осъден на 15 години затвор в Русия за шпиониране в полза на друга държава. Помилван след 5 години и му е разрешено да емигрира във Великобритания. От какъв зор точно преди президентските избори руснаците ще искат да го ликвидират. Можели са да го направят още докато е бил там. Цялата история е съшита с бели конци антируска пропаганда.
39
5
 
33
 
! Отговори
Ай гиди дай преди 6 години
викам не знам що ми триете коментарите,1. че на връх педофилските скандали в които са замесени министри, лордове и други британски благородници2. съсвем случайно троват Скрипал, там където гъмжи от МИ5 и МИ6 и с които има редовни срещи, покровителстват предателя и двоен агент3. Как все във Англия умират тези двойни агенти? Как един не умря в Германия, САЩ или Австралия, Нова Зеландия, Южна Африка и т.н.?!в сорошките меки главички рядко присъства мозък.. в които има само ***, ислям и
38
26
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да живее ядрено химическият терорист Путин.
37
31
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изолацията на Русия се засилва с всеки изминал ден. Пътят на руския царичок-новичок Путин на Запад е отрязан за винаги. Никой няма да си цапа ръцете и да се здрависва с убиец, отровител, търговец на кокаин и смъpт по света.
36
5
 
31
 
! Отговори
Правото. преди 6 години
В момента правото е на страната на Русия.Елементарно Уотсън!
35
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ООН:))) Очевидно Англия има сериозни доказателства. Съвсем скоро руски граждани (англисйки агенти) ще се изнесат от Рашка (спасят) и ще бъдат показани доказателства от английските агенти.
34
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Ай гиди дайОсвен другото, до Скрипал има и Лидл, което означава че гнусните западняци продават Новичок в суперите !
33
27
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цялата пета колона активирана да брани кремълските сатрапи. И вестник "Московский комсомолец" така осветли случая, че направо всичко ни стана ясно. Русия за нищо не е виновна, а човека си отишъл за 5 дена от чернодробна недостатъчност просто ей така без да му е имало нищо :)
32
7
 
38
 
! Отговори
ООН преди 6 години
Затова ли британците искаха закрито заседание на ООН?Лавров им отказа и видяхме абсолютният "лов на вещици" на откритото заседание.Нито една д-ва няма право да обвинява друга без доказателства.Има Международно право, Дипломатическо и Консулско Право, Договори за унищожаване на химическо оръжие - спазени от Русия.Всеки един уважаващ себе си субект - държава е длъжен да спазва Законите.Нямам вяра на нито един англичанин!Това целят Мей и Джансън!Мръсно и цинично поведение.
31
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наглите са мега *** ***, до вчера си хвърляха нужниците през прозорците, днес откриха съществуването на зъболекарите
30
29
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До чететеРуски химици свидетелстват, че са учавствали в разработката на Новичок в СССР.Рашка истерично отрича въобще да е правила такова БОВ.Ако това е съдействие, сега разбираме, че и за Катин е съдействала50 години отрича, накрая си призна и обвини поляците, че ги е принудила да ги изтрепе като животни.Накрая Лавров ще обвини Скрипал че е принудил Рашка да го отрови....
29
7
 
17
 
! Отговори
рускиня до 17 преди 6 години
"Кой дава достъп до поръчителите и извършителите на убийството...."Доказали вечи кой е виновен? Поне едно доказателство да предоставили? Или дебiли кат тебе не се нуждаят от доказателства Тогава аз заявявам че сестра ти *** - ходи да доказваш мч нямаш сестра.
28
10
 
21
 
! Отговори
Британско СМИ преди 6 години
когато синът на Скрипал е псоягал на жена си.. лично Путин му е свивал ръката и я е засилвал към лицето на жертвата. Има видеозаписи, а дори и да няма всички следи и доказателства сочат вмешателството на Путин, а отпечатъкът е на Русия!така работят руснацитв - със замах! Първо избраха президент на САЩ, сетне си избраха и свояВервайте ми!
27
7
 
13
 
! Отговори
четете преди 6 години
До Анонимен 26Това че ни не го виждаш това не значи че Русия не съдейства,но Англия отказва такова и даже не дава никакви доказателства
26
9
 
20
 
! Отговори
двойни стандарти преди 6 години
До анонимен 23Ти пък сега не е важно че стотици са пострадали и са били изнасилвани от етнически групировки в Англия,и властта нищо не е правила,важното е сега Русия да се очерни.
25
7
 
31
 
! Отговори
Re, RE 18 преди 6 години
От трашовете, които бомбардираха София - безроднико!От трашовете, които без Резолюции на ООН показваха епруветки и бомбардираха Ирак.От трашовете, които убиха над хиляда френски моряци съюзници през ВСВ.От трашовете, които не защитиха собствените си деца - хиляда и двеста изнасилени, убити деца м/у 12-16 г. възраст.Стотици хиляди лежат на съвестта ви!Shame on you!
24
26
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако Рашка е невинна, няма от какво да се притеснява. Достатъчно е да окаже максимално съдействие. Не виждаме обаче да го прави! За сметка на това се подиграва, *** и държи като надрусан лосионер.
23
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега ще обвинят Путин и за алкохолизма на сина на Скрипал - лично го е наливал с алкохол, докато умре от чернодробна недостатъчност. Айде стига вече простотии, бе!