Къде сме ние в случая "Скрипал": Баланс и комуникация

Красимир Каракачанов: решенито на правителството е правилно!
2 апр 2018 09:15,
46
Къде сме ние в случая "Скрипал": Баланс и комуникация
Снимка: Архив, Булфото

Tрябва да водим балансирана политика и да имаме открити канали за комуникация с Русия, заяви вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов по повод решенито на страната ни да не гони руски дупломати.

"Решението на правителството да не се бърза по случая "Скрипал" и да не се гонят дипломати е правилно. Трябва да водим балансирана политика и както каза премиерът - да имаме открити канали за комуникации с Русия. Кризи е имало, има и ще има и в бъдеще. Диалогът обаче трябва да продължи, иначе отиваме в друга ситуация, която няма да е изгодна за българските граждани", заяви Красимир Каракачанов пред "Нова тв".

По думите му доказателствата, които в момента се представят за ролята на Русия в отравянето на Сергей Скрипал, не са категорично доказани.

Още по темата

Ако има безспорни доказателства за вината на Русия, естествено е, че България може да промени своята позиция, настоя вицепремиерът.

"И никой не може да ни се сърди, ако решим да екстрадираме руски дипломати при доказване вината на руската страна", допълни Каракачанов.

"Поведението на много български политици през последните 60-70 години е било такова. Натискат ни от Москва – клякам. Натискат ни от Брюксел да затваряме реактори на нашата централа – и ние клякаме. В съзнанието на хората се е изградил този стереотип – българските политици взимат решение под някакъв натиск. В конкретния случай решението беше взето на базата на докладите, които изнесоха службите за сигурност и фактите, с които разполагахме", обясни министърът на отбраната.

"Аз нямам информация някои от моите колеги да е бил притискан от Москва или от Брюксел да взима едно или друго решение. Никой не е притискал никого. Нито Обединени патриоти са натискали правителството, нито правителството е искало да взима друго решение", категоричен бе той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
1
 
! Отговори
още век комунизъм преди 6 години
така е когато народът е *** и държавата е слаба
35
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То добре че са ГЕРБ, защото с онази дето я изгони Станишев за корупция да сме изкарали още една Виденова Зима.
34
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До доларджиитеВече всички прозряха че България тъпче на едно място благодарениена криминалната шайка герб и всичкипартии в парламента , които й помагат .Законите които приемат са уникални за европейския съюз -- такива няма в нитоедна друга страна на съюза . И на първомясто плоския данък . Икономиката сеуправлява от политици , а не от икономисти .А най-отгоре един пожарникар който отикономика си няма никакво понятие .
33
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
" Диалогът обаче трябва да продължи, иначе отиваме в друга ситуация, която няма да е изгодна за българските граждани ."А пък за българските политицикаква ще стане ситуацийкатанемам думи ...
32
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя доносник-дебелак е ужасно противен. Краде и с г-ъза си. А той не е малък.Иначе и от 100 км. му личи че е руски патриот.
31
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 666Ооо, да! Ама има после и втора серия - Народен съд - тоя филм вече е гледан и знаеме как свършва! И "елитът на българската нация" - военни съдии, депутати, министри - на Слънчев бряг. Мъдрите се учат от чуждите грешки, умните - от своите, а иддиоттите винаги повтарят своите!
30
5
 
7
 
! Отговори
666 преди 6 години
След известно време Военният съд ще си каже думата за руските слуги и изменници !!
29
1
 
6
 
! Отговори
Ченгето българофоб преди 6 години
Това Ченге да си затваря зурлата !
28
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това шкембе не шъ да е сал от рубли....
27
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не новмално да се гонят дипломати за нападение с БОВ
26
5
 
10
 
! Отговори
Защо преди 6 години
мислите, че Германия и Австрия не изгониха руски дипломати? Защото са сериозни държави, не *** на повикване.
25
13
 
8
 
! Отговори
рубладжийски партии преди 6 години
Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван)Рубладжии-псевдо социолози:Андрей Райчев, Кольо Колев, Кънчо Стойчев, Валерия Велева, Петьо Блъсков, Татяна Буруджиева, Петър Волгин, Шаренкова,Явор Дачков
24
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комуникацията е известна:От едната страна "Ясно ли е",от другата- " Йес, сър".
23
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До рубладжийтеСлужбите за сигурност на запад от нас много добре знаят че каквато и секретна информация да предоставят на България тя директно заминава за Москва!За това Англия няма да предостави такава, защото много добре знаят какво ще стане.Но такава информация е дадена на всички сигурни държави.Защо мислите че не приемат България в шенген .
22
3
 
8
 
! Отговори
Агент Иван преди 6 години
Какво друго може да се очаква от третотазряден доносник и първоразряден крадец!?
21
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
:D Каракачанката направи кризисен щаб за китайския сателит, а той взе че падна на 10 000 км от нашата страна
20
3
 
17
 
! Отговори
А, да преди 6 години
за бавните гендери да повторим - на нашите `съюзници` не им пука за нас - за едните сме удобно място за база и пушечно месо, за другите сме стадо, което им яде третокачествените гмо ***, защото друго не може да си позволи, отново благодарение на разсипаната ни с тяхна помощ страна. Та толкова за съюзниците, съжалявам, че ви развалих съюзническата идилия.
19
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква комуникация??! Да ни се диктува от всички страни каква вътрешна и външна политика да водим ли ?! Кога в крайна сметка политиците ще защитят БЪЛГАРИЯ и българските интереси????Ние искаме мир и нормален живот без скандали във властта!!!
18
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При наличието на всички политици, които се клатушкат от една позиция в друга коренно противоположна, никъде не сме и ставаме даже по - уязвими. Народът също е разединен заради техните сменящи се постоянно решения и липса на ясна визия за бъдещето.
17
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не сме готови да сме част от Европа. Мястото ни е в азиатската клoaкa.